Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 116 998
  • 738
  •   3
Отговори
# 585
Victory2019  , аз имам тупалка Jimmy с UV- светлина. Допада ми идея, че въпросният уред няма контакт с пода. Върши хубава работа. Имам тази, беше 250 лв

# 586
Благодаря и аз към това съм се ориентирала и на пръв поглед смятам, че е различно от приставката на комбинираното Jimmy. Става ли и за килими или е само за матраци?

# 587
https://jimmy.bg/product/jimmy-jv35/
Пише, че е за легла, матраци и дивани. Само за това я ползвам.

# 588
Много благодаря

# 589
Аз се колебаех между 10ката на Бош и 7 unlimited , но май ще е 7-цата. Другата ми се видя доста по - тежка , а и имам допълнителни батерии за 7-цата вкъщи .

# 590
Батериите би трябвало да са еднакви.

# 591
Батериите би трябвало да са еднакви.

Не са . На 10ката е малко по-различна .

# 592
Моята безжична на philips хич не дърпа. Що така? Много слаба.

# 593
Чета коментарите и се учудвам как някои избират прахосмукачка. Не е ли най-важното на една прахосмукачка мощността й на почистване, т.е. колко е силата на всмукване на прах и други боклуци? Също така каква батерия има и колко време работи с едно зареждане. Повечето харесват Бош, макар да не е ясно каква е реалната й мощност. Погледнах Ровента флекс моделите и виждам мощност 320 W срещу 550 W на някоя никому неизвестна марка. И сега се чудя за името на марката ли се плаща? И каква работа въобще ще ни свърши такава "маркова" прахосмукачка? Преди да купя кабелната си прахосмукачка смених няколко супер "модерни" и супер слаби модели. Еми, не искам едвам мъркаща прахосмукачка, не задига ли килима, просто няма нужда от нея. Та въпроса ми е, кой може да похвали такава задигаща килима вертикална прахосмукачка?

# 594
Ами Дайсън вдига килима. Но сега заглеждам някакви "немаркови" в Амазон и точно мощностите гледам.

# 595
  • Пловдив
Моята не вдига килима, но не това ми е критерия на мен. Dyson V8 e.
Доволна съм. Дори не мога да цитирам мощността и по каталог.
Работи около 10 минути на максимална мощност и само на такава я ползвам.
За няколко години съм чистила филтрите едва няколко пъти. Мощността и винаги е постоянна и безупречна.

# 596
Сингерът вдига килима

# 597
  • Пловдив
По мнения от тук избрах Бош 7. Вече я ползвам няколко месеца и съм супер доволна. Успява да почисти и Шаги килима, който е ужас за чистене и с обикновена прахосмукачка. А килимът в детската яко го вдига, но той е стандартен и не е тежък. Нямам оплаквания от издръжливостта. Чистя на ауто или турбо и успявам да мина целия апартамент, който е около 80 кв. (настилките са теракот и паркет плюс двата килима). Прибягвам до резервната батерия рядко, когато се заиграя да местя мебели и да чистя по-старателно.

# 598
  • Пловдив
Мнение за някоя от двете прахосмукачки?
Трябва ми нещо за ежедневието, иначе имам кабелна Ровента /доволна съм си от нея, но ми се иска нещо компактно вече/ и перящ Бош /той си е тежък и за всеки ден не ми е опция/

# 599
Здравейте. Миналата година си взех прахосмукачка Филипс и съм доволна, но сега трябва да купя още една и се колебая дали пак да е Филипс или да взема Бош? Някой има ли тази на Бош да каже дали добре мие или да взема без мокро почистване?
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … CS71HYG3/p/801882

Общи условия

Активация на акаунт