Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 116 969
  • 738
  •   2
Отговори
# 600
  • София
Белия Бош взех на майка ми, супер е, смуче и е лек

# 601
# 602
Като начало е с кабел.. Само вертикална ли търсите или и безкабелна на батерия?

# 603
Безкабелна явно Grinning
Търся нещо, което да използвам за дребни боклучета, които ме дразнят, а не ми се изкарва голямата. Мислих си за ръчната на лидл, но била твърде слаба, разбрах.

# 604
  • София
А имате  ли мнение за прахосмукачките на Xiaomi? Имам техен робот и съм много доволна. У нас имам и Дайсън V8, но търся нещо по-бюджетно за малък апартамент.

# 605
  • София
Белия Бош взех на майка ми, супер е, смуче и е лек

За тази ли става въпрос?
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … CH6ATH25/p/812863

# 606
Здравейте,

Какво ви е мнението за този бош?

https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/bosch-bch8 … lUB4aAqqNEALw_wcB

# 607
Май не е 2 в 1, а да почистиш бързо и лесно на трудно достъпно място или просто да събереш прах с четката е много удобно

# 608
  • Deutschland/HE
В немския сайт на Dyson, има намаление с 250 евро на този модел: Dyson V15 Detect Fluffy (Blau/Nickel). Цената е повече от добра и с превозвач няма да се оскъпи много.

# 609
  • София
В немския сайт на Dyson, има намаление с 250 евро на този модел: Dyson V15 Detect Fluffy (Blau/Nickel). Цената е повече от добра и с превозвач няма да се оскъпи много.

Много малко аксесоари има.
Гледах и в12, която там е 400евро сега, а в Емаг е 1000лв, но в емаг има много повече четки и джаджи. А те да си сума.

# 610
# 611
  • София
Здравейте,

решила съм да си направя коледен подарък и имам колебания между Dyson V10 Absolute SV27 и BOSCH UNLIMITED 7 PROANIMAL. Първата е намалена с 400 лева в момента и излиза 900 лв., втората е около 560 лева, но в случая цената не е от чак такова значение.
Моля, някой който има домашен любимец ( нашето куче пуска ужасно много косми ) да каже дали ползва някоя от тези и доволен ли е?
Изчетох много мнения назад, но сякаш не попаднах на мнение от хора с домашни любимци.

Благодаря предварително за насоките! Simple Smile

# 612
Аз имам куче дето всеки ден му пада цялата козина имам чувството. Имам Dyson gen5, включително една четка дето е като фуния малко, за матраци и дивани я ползвам.
Супер доволна съм, нищо другодо сега не е чистило така. Както беше казала една дама във форума - изсмуква грехове направо.

# 613
И аз съм решила да си правя коледен подарък. От много време се колебая, обаче между дайсън и Филипс.

# 614
Здравейте! Много моля за съвет! Rowenta RH20C0WO X-FORCE FLEX 9.60 Aqua или Philips xc7057/01 ?
Мечтая си за такава прахосмукачка от доста време и най-накрая реших да се възползвам от черния петък и да си купя, но не мога да реша коя от двете. Държа да е с aqua приставка. Навсякъде вкъщи сме с ламинат/плочки.
Предварително благодаря за мнения и съвети! HugHug

Общи условия

Активация на акаунт