Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 105 877
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Аз се отказах, няма да взимам безжична, сега съм с кабелна на Сингер и ви върши добра работа, имам на Филипс безжична, която освен че е е слаба и събира косми по четката, които трудно се чистят, реших, че не ми се дават сума пари на вятъра

# 646
  • Варна
Аз пък най-сетне купих на намаленията  Bosch Unlimited 7 Pro Animal. От половин година ѝ се каня. Имаше съвсем малко заряд в батерията и я пробвах вкъщи едва за минутка, но това, което направи с основната четка на кухненското килимче силно ме впечатли. Гълта космите на кучето дори на първа степен.
Оставих я да се зареди напълно и през седмицата ще изпробвам всички приставки. Щастлива съм от покупката.

Кабелната баба още утре заминава за село, а роботчето може би ще продадем.

# 647
Здравейте, искам да си взема безкабелна прахосмукачка, бюджета ми малко е ограничен, но се спрях на 2 модела, кой от двата е по добре като вариант
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … SVC180FW/p/812668
Или тази    https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/rowenta-rh … al-force-09225433

# 648
Здравейте,  от утре в Лидл тази прахосмукачка ще е на 200лв. Струва ли си?

# 649
  • Пловдив
Чудя се между тези модели, те са абсолютно бюджетни, трябва ми нещо леко за ежедневието, имам и нормална прахосмукачка и перяща. Искам да е с перящ филтър, без торба.

# 650
Здравейте,
Моля да ми препоръчате вертикална безжична прахосмукачка, аналог на Dyson. Трябва ми основно за плочки и паркет. Няма животни.
Благодаря предварително.

# 651
Цяла година дебна намаление на Dyson и за щастие чак сега я намалиха 580 лева, което си е супер. Тази ще е за майка ми, а ние купихме същата миналата година по това време. Става дума за обикновената V8 S25. Ние я ползваме всеки ден в 80кв апартамент и се справя без забележка(с 2 малки деца сме). Батерията държи както в първия ден. Недостатък е това, че трябва копчето да е постоянно натиснато за да работи, но в Алиекспрес има държачи по 2-3 лева и мисля да ги пробвам.

# 652
Къде е намалена тази Дайсън?

# 653
  • до най-прекрасния мъж
Къде е намалена тази Дайсън?
Беше до миналия ден в Технополис.

# 654
Цяла година дебна намаление на Dyson и за щастие чак сега я намалиха 580 лева, което си е супер. Тази ще е за майка ми, а ние купихме същата миналата година по това време. Става дума за обикновената V8 S25. Ние я ползваме всеки ден в 80кв апартамент и се справя без забележка(с 2 малки деца сме). Батерията държи както в първия ден. Недостатък е това, че трябва копчето да е постоянно натиснато за да работи, но в Алиекспрес има държачи по 2-3 лева и мисля да ги пробвам.

Да си ги ползвате със здраве!
Дали знаете някъде качествен сервиз за прахосмукчки Dyson, за подръжка и смяна на батерия?

# 655
Все още не се е налагало и нямам представа. Батерията гледах, че я има като консуматив и смяната не изглежда сложна.

# 656
Някой да има отзиви за безкабелните на Miele? Също са си цифра, но не си спомнем да съм чела мнения в групата, а следя отдавна. Иначе и аз съм много навита да си купя безкабелна и само се лутам между Dyson и Bosch. Ние сме с къща, голяма площ е, основно ламинат и плочки, но със сигурност ми трябва издръжлива батерия( или две) и мощ.

# 657
  • до най-прекрасния мъж
Аз се отказах от Дайсън. Това, което си струва, не ми е по джоба. Сега се лутам между Бош и Керхер.

# 658
Като си купувах Дайсъна също се чудех между него, Керхер и Миеле. В Ринг мол техните магазини са почти един до друг, мисля и Технополиса е там. Е, и от двете места консултантите ми казаха, че не става да заменят кабелна прахосмукачка, ако това ми е целта. А с Дайсъна не ползвам такава.

# 659

Може ли линк към тези държачи в Алиекспес.Имам прахосмукачката и на мен също не ми е удобно постоянно да държа копчето.

Общи условия

Активация на акаунт