Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 105 794
  • 738
  •   2
Отговори
# 660
Не мога да копирям линк от приложението. Напишете  dyson accessories и ще излязат и много други неща. Има и приставки за тесни места, накрайници и др. Все още не съм поръчвал от там, но съдейки по коментарите хората са доволни.

# 661
А дали някой си е взел Dyson V15s Submarine и би могъл да сподели впечатления?....  
Beretsher  Не е ли много тежичка, 4.1кг?
Благодаря за споделения опит за замяна с турбо четката при V8 Trophy

# 662
  • на земята
Здравейте, влизам да похваля тази прахосмукачка, взехме я след дълго мислене и чудене.
https://www.technomarket.bg/vertikalni-prahosmukachki/philips-xc8055-01-09218443
Сестра има Дайсън, и много се чудих между двете марки ,защото е доста по скъпа Дайсъна, ами Филипс е по добра. Много съм доволна, много.
Беше намалена на черен петък в Техномаркет

# 663
А с кой Дайсън сравняваме този Филипс? V8 беше 600 лв. на черен петък.

# 664
Честито, Пипилота! Със здраве и удоволствие да се ползва!
Не съм сигурна дали този модел съм гледала на живо. Има ли данни за теглото?
Тази, която гледах, едновременно чистеше сухо и мокро, т.е. не минаваш втори път за мокро - това го намирах за плюс, но така ми тежеше, че се отказах и взех Бош за сухо. Така ли е твоята или първо минаваш сухо, а после сменяш накрайника и чистиш мокро?

# 665
  • на земята
Честито, Пипилота! Със здраве и удоволствие да се ползва!
Не съм сигурна дали този модел съм гледала на живо. Има ли данни за теглото?
Тази, която гледах, едновременно чистеше сухо и мокро, т.е. не минаваш втори път за мокро - това го намирах за плюс, но така ми тежеше, че се отказах и взех Бош за сухо. Така ли е твоята или първо минаваш сухо, а после сменяш накрайника и чистиш мокро?
Да същата е ,може едновременно за сухо и мокро .Аз съм със стълби у дома и се родих с нея.Не ми тежи,много ми е удобна.Яд ме е ,че не се навих по рано ,а толкова много избирах.

# 666
Как едновременно сухо и мокро почистване, дори не знаех, че това е възможно?

# 667
Благодаря, Пипилота! Важното е, че за теб е ок.
Мира, възможно е, и аз се бях ориентирала към нея, но много ми тежеше - гледах я и пробвах на място в Техномикс преди месеци. Казвала съм и преди обаче, че съм с гръбначна травма, от която си има последици и може не на всеки да тежи, както на мен, не съм критерий. С Боша се справям, тя беше видимо по-лека при тестването и така я избрах, но не е комбинирана.

# 668
Чета ви за тежките прахосмукачки и нуждата да натискаш копче.
Откакто имам тази , не ползвам почти никоя друга, а те са седем , включително и четворно оо- скъпа с мокро почистване:
Лека като перце, лесно почистване и мощна  всмукателна сила. Въпросът е да има кой да ви я донесе/ изпрати, не я откривам в други сайтове.
https://www.wyze.com/products/wyze-cordless-vacuum-s

# 669
Здравейте, търся си Dyson V15 Absolut Detect или Gen5. Може ли мнения коя е по-добрият избор. Също така гледам от къде мога да ги купя най-изгодно. В pazaruvaj.com ми излизат едни сайтове Buy Best и AllGSM, където са доста под цената в големите вериги. Питането ми е някой пазарувал ли е от там

# 670
Аз от черния петък взех Gen 5, като до сега ползвах roborock h7. Гледах и за 15-ката, но тя е със бутона, който трябва да задържаш (което за мен е голямо неудобство) и избрах Gen5, която пък е по-тежка. Но съм много доволна - не ми тежи, много по маневрена е от старата ми.

# 671
Имам тази на Филипс от 2 години. Много съм доволна. Не ми тежи,чистя целия етаж с нея. Имам и на Бош перяща,но много ми тежи и много рядко я ползвам.

# 672
  • Бургас
Здравейте,
Може ли мнение за тази прахосмукачка?
https://www.ozone.bg/product/vertikalna-prahosmukachka-levoit-lv … GT1YaAoMyEALw_wcB
Почиства ли добре? За Шаги килим и котка?

# 673
  • до най-прекрасния мъж
Мисля, че ще е слаба. Дават я 75 AW, което е малко за килими. Повече хвалят моделът Vortexiq 40.

# 674
  • София
Чета ви за тежките прахосмукачки и нуждата да натискаш копче.
Откакто имам тази , не ползвам почти никоя друга, а те са седем , включително и четворно оо- скъпа с мокро почистване:
Лека като перце, лесно почистване и мощна  всмукателна сила. Въпросът е да има кой да ви я донесе/ изпрати, не я откривам в други сайтове.
https://www.wyze.com/products/wyze-cordless-vacuum-s
Намирам я тук Нямам представа за надеждността на сайта

Общи условия

Активация на акаунт