Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 105 794
  • 738
  •   2
Отговори
# 675
Здравейте ! Миналата събота закупих от Кауфланд вертикалната прахосмукачка Ровента с чупещото рамо 13.60 Allergy. Прахосмукачката е много тиха като двигател, чисто отлично,  но турбо четката е струва ми се ненормално шумна на ламиниран паркет. Няма как да направя сравнение , не съм имала прахосмукачка с турбо четка и моля да споделите вашия опит - шумни ли са турбо четките или моята е дефектна ? Нямам килими.

# 676
То е много относително кое е шумно поради дефект (конструктивни особености) и кое е нормален шум при работа на дадени уреди. Най-сигурно е обективно измерване на шума, евентуално сравнение с описаното от производителя и/или други уреди. За мен нещо може да не е много шумно, за друг да е и обратно.

# 677
  • до най-прекрасния мъж
Шумни са, да. Аз имам турбо четка на голямата ми прахосмукачка. Не е моторизирана, а такава, която се върти от входящия въздух. На ламинат трака доста. По принцип не я ползвам там, но понякога за няколко квадратни метра непокрит с килим ламинат не ми се сменят четки и карам с нея.

# 678
Днес си тествах новата прахосмукачка Dyson V12. Купих я от Емаг за 890 лв. Много лека, маневрена и удобна. Препоръчвам.

# 679
  • на земята
Здравейте,моя позната си купи онлайн на промоция вертикална прахосмукачка Филипс,но сноши я включи и не зарежда,изписва е5 грешка.На някой случвало ли се е подобно нещо,да не би някой детайл да не е сложен както трябва.
Ще се радвам да споделите,инсче ще звънне в магазина да и кажат каква е процедурата.

# 680
По принцип всеки уред има книжка, в която са описани и грешките, които дава какво означават. Вашата приятелка да си прочете упътването Simple Smile

# 681
  • на земята
По принцип всеки уред има книжка, в която са описани и грешките, които дава какво означават. Вашата приятелка да си прочете упътването Simple Smile
Благодаря ви,за съжаление се оказа,че са изпратили уред с повредена батерия за зареждане.Много жалко,сега се очкава само разправии,ако не искат да приемат продукта обратно,тя го е взела и на изплащане.

# 682
Жалко наистина. От кой магазин е? С някои се работи много лесно, дори и при рекламация.

# 683
Благодаря ви,за съжаление се оказа,че са изпратили уред с повредена батерия за зареждане.Много жалко,сега се очкава само разправии,ако не искат да приемат продукта обратно,тя го е взела и на изплащане.

Няма такъв филм, щом го е взела онлайн има 14 дневен срок да го върне. Това с изплащането вече е неприятно, сигурно е разправия.

# 684
Връщането на дефектен уред не е обвързано от този 14-дневен срок.  Ако се прави рекламация ще трябва търговецът да й даде прахосмукачка с качествена батерия. В този случай фактът, че е на изплащане, е без отношение. 

# 685
Връщането на дефектен уред не е обвързано от този 14-дневен срок.  Ако се прави рекламация ще трябва търговецът да й даде прахосмукачка с качествена батерия. В този случай фактът, че е на изплащане, е без отношение. 

Абсолютно е така, коментарът ми беше свързан с "ако не искат да приемат продукта обратно". Ако се правят на интерсни за рекламацията, директно може да се върне.

# 686

Абсолютно е така, коментарът ми беше свързан с "ако не искат да приемат продукта обратно". Ако се правят на интерсни за рекламацията, директно може да се върне.
Да, аз пък затова питах откъде е, че има някои, които се опитват да правят номера.

# 687
За привържениците на dyson в немския https://www.dyson.de/de има черен петък и цените са повече от добри, доставка с превозвач. При покупка дават 20 евро отстъпка за следваща поръчка.
За такива като мен, които изпуснаха офертите в БГ, мисля че е супер.

# 688
Не правят доставка до България или поне аз не виждам как да стане

# 689
Момичета, а как стои въпросът с гаранцията, ако се купи от немския сайт, запознати ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт