Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 107 765
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Взех Bosch серия 8, втора генерация в комплект с бързо зарядно и две 4апм. батерии. Произведена е в Китай. Чисти много добре, катоколата я изчистих за по малко от 5 мин. Единствено не ми харесва че на декинг плочките на терасата не може да изсмуче листата отдолу (може да е заради дизайна на приставката). Жената се оплака че и е малко тежка, но смятам че  иска време за свикване.

# 136
Взех Bosch серия 8, втора генерация в комплект с бързо зарядно и две 4апм. батерии. Произведена е в Китай. Чисти много добре, катоколата я изчистих за по малко от 5 мин. Единствено не ми харесва че на декинг плочките на терасата не може да изсмуче листата отдолу (може да е заради дизайна на приставката). Жената се оплака че и е малко тежка, но смятам че  иска време за свикване.
Или иска мъжка ръка...Simple Smile

# 137
  • София
Ние в крайна сметка поръчахме Бош 7ма серия. И в Технополис и в Зора беше изчерпана 8ма. Дано става.

# 138
Здравейте!
Идвам с молба за мнение за тези прахосмукачки
https://www.philips.bg/c-p/XC8055_01/8000-series-cordless-vacuum-aqua-plus
и
https://www.philips.bg/c-p/XC8349_01/8000-series-aqua-plus-cordless-vacuum

Искам да има и мокро почистване.
Приемам препоръки и за други модели ценови диапазон око 1000лв.
Скоро някой пита за втория модел. Аз го имам него. Харесвам я, върши ми работа, мокрото почистване е добре, като ръчен парцал, но пуска вода, хем влажно, хем не е като да остава локви, ние сме с ламинат.
Тази първата ще е явно по - нов модел, аз като купувах моята преди 9 месеца я нямаше(другата се водеше най - новата).
Като гледам по тези характеристики батериите ще са еднакви, мокрото почистване също е на един принцип.
Моята има само лед осветление на основата четка, тази другата на повече приставки.
Виж коя е по - лека. Моята малко ми натежава, като трябва да мина всички стаи на сухо и мокро, ама не е чак такава драма. Също и филтъра сравни. При моята е хепа филтър, който не се мие и един дунапрен, миещ. Ама беше май към 10лв резервния.
На основната четка въртящата(четка) се разглобява лесно, за да се почисти и измие. Батерията ми издържа да мина 3 стаи на турбо и после миене на първа степен.
Разгледай и приставките, кои ще са ти по - нужни. Аз май си ползвам всичките - за ъглите, малката турбо четка за дивани и матраци, отначало се чудих за какво ще ми е този гъвкавия маркуч, ама се оказа удобен за почистване на филтъра на сушилнята или за прах зад и по някои мебели.
Благодаря много за подробнония отговор
Хубав ден на всеки

# 139
  • Бургас
Не само че става 7-ма серия, ами направо си е супер. Доста хора сме с такива, пък и на мен ми е по-красива. Иначе е вярно, че филтърът не се почиства с 3 превъртания като на клипчето и вдига леко фин прах като го изтръсквате, но просто ще действате по-внимателно и това е. Самите филтри ги водят, че не се нуждаят от подмяна, но смятам, че хепа филтърът ще трябва все да се смени след няколко години, защото вероятно задръстването му ще се отрази на смукателната мощ на прахосмукачката. Относно теглото, всичко е относително, моята си я връткам с 4 ампера батерия и не ми е проблем, хем батерията ми е от старите (втора генерация) и по-тежка от най-новата им, която е наполовина по-малка и върви с 8-ма серия.

# 140
Седма серия е супер, с 3 амперовата батерия изчистих на ауто целия 100кв апартамент с един голям килим и остана малко батерия!

# 141
Тази
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … C8349-01/p/813459
или тази
https://www.technopolis.bg/bg/Vertikalni-prahosmukachki/Prahosmu … TRA-SV28/p/800243
Или нещо подобно?

Последна редакция: пт, 24 ное 2023, 08:44 от dessince

# 142
Здравейте, аз също искам мнение, препоръка или съвет. Отдавна искам да си взема вертикална прахосмукачка, но мои познати, които са си купували такива от най-евтините ме отказваха. Сега обаче, след като ме заплени една реклама, отново се върнах към това ми желание. Искам нещо наистина хубаво и съм склонна да дам до 3000 лева, стига да съм сигурна, че си заслужава парите. Та, прахосмукачката, която ме привлече от рекламата е Rowenta X Force нещо си. Искам нещо леко, удобно, бързо, издръжливо, да има мокро почистване и да има приставка за прах. Тази от рекламата такава ли е? Приемам и други предложения, особено ако са по-добри цени.

# 143
Здравейте, аз също искам мнение, препоръка или съвет. Отдавна искам да си взема вертикална прахосмукачка, но мои познати, които са си купували такива от най-евтините ме отказваха. Сега обаче, след като ме заплени една реклама, отново се върнах към това ми желание. Искам нещо наистина хубаво и съм склонна да дам до 3000 лева, стига да съм сигурна, че си заслужава парите. Та, прахосмукачката, която ме привлече от рекламата е Rowenta X Force нещо си. Искам нещо леко, удобно, бързо, издръжливо, да има мокро почистване и да има приставка за прах. Тази от рекламата такава ли е? Приемам и други предложения, особено ако са по-добри цени.
Бюджета ще ви стигне за всичко което се предлага на пазара. Малко хора са ползвали по няколко различни модела вертикални прахосмукачки, за да могат да ви кажат плюсове и минуси. Истината според мен е, че след третата година мога да дам обективно мнение за моята прахосмукачка - дали е спаднала мощността, има ли проблем с конумативи и приставки, здрави ли са пластмасите и т.н. Като марки смятам че Dyson, Samsung, Bosch, Philips, LG, все е добре. Важно е да я пробвате с батерия дали не ви е прекалено тежка и предлагат ли се конусмативи за нея.
Успех

# 144
Добър ден! Има ли някъде хубав модел на черен петък?

# 145
Здравейте,
Някой ползвал ли е Роборок с еднократните контейнерчета. Как се слагат? Търсих, четох нищо. И не мога да ги сложа и това е.

# 146
# 147
  • София
Здравейте,
Някой ползвал ли е Роборок с еднократните контейнерчета. Как се слагат? Търсих, четох нищо. И не мога да ги сложа и това е.

Здравейте, трябва хубаво картонената част да се плъзне в улейчетата и да се избута до края.

# 148
  • Германия
Възползвах се от черния петък и си поръчах вертикална прахосмукачка tineco, гледам, че не са много популярни в България. Моята приятелка ми и прави реклама, тя се поръчала за мокро и сухо почистване, но аз гледах, сравнявах и се отказах от мокрото, то филтри, препарати, много сложно ми се видя, а и дизайнът по-вече ми хареса. Имам робот, той ще мие 😄
Чакам да ми я доставят и ще споделя впечетления.
https://www.pazaruvaj.com/p/pure-one-s11-tango-pP905720043/#overviews/

# 149
Здравейте,
Искам да си взема вертикална прахосмукачка, но се колебая доста каква точно. Бюджета ми е до 500 лв , като последно започнах да гледам моделите , които имат опция и за мокро почистване.
Спряла съм се на два модела:
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-rowenta-x-force-fl … 7wo/pd/D9M4V6MBM/
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-sencor-3v1-svc-074 … ue3/pd/DV61XXMBM/
Втората на Сенкор може да се намери на доста по- добра цена.
Бих се радвала да споделите мнения  за моделите или ако пропускам някой друг модел.
Благодаря предварително.

Общи условия

Активация на акаунт