Безжична вертикална прахосмукачка - 2

• 106 646
  • 738
  •   2
Отговори
# 435
  • София
Аз от емаг съм супер доволна за гаранцията, имах робот който гръмна 20 дни преди да му изтече гаранцията, взеха го на следващия ден с куриер и след два дни ми писаха дали искам ваучер или парите да ми върнат. Върнаха ми парите и си взех нов. Но, беше от емаг а не от там техни партньори.

За Бош съм с две ръце, ние имаме Unlimited 7, вчера взех на майка ми една по стара версия, леле колко нещо събра не е истина, а беше чистено вече

# 436
  • София, България
Здравейте,  към тези, които ползват Бош -  имаме Unlimited 7 Pro Animal. След не много дълго време ползване, ХЕПА филтърът започна доста да мирише, а на него пише да не се мие (има логика). Случвало ли се е на някой друг и как сте процедирали? Интересното е, че буквално никъде в България не намирам нова такава част. Имаше в ЕМАГ за 50 лева, вече и там няма наличност.

Последна редакция: нд, 04 авг 2024, 16:58 от Purple_Peanut

# 437
  • Бургас
Мисля, че на он-лайн магазина на сервизи Аш съм виждала филтъра. Нямаше го в наличност, но можеше да се поръча. Погледнете там. Не се намират лесно, предполагам защото се водят, че нямат нужда от подмяна.
Електроуреди Бош от Емаг не препоръчвам да купувате. Мисля, че не им важеше удължената гаранция.

# 438
  • София, България
Благодаря, намерих го. Странно е, че така се вмириса и се чудя дали не е някаква моя грешна употреба. Макар че дори не чистя косми и нищо, което да е било влажно например. Но допускам, че е възможно да е навлажнен по някакъв начин. Simple Smile ще поръчам нов и ще видя колко ще изкара.

# 439
Измийте го , нищо няма да му стане.
Моята е с хепа, която може да се почиства с хладка вода. Поне веднъж месечно я сапунисвам и търкам с четка за зъби. Трябва да изсъхне добре преди ползване.
Вероятно няма да пази като нов, но поне няма миризма.

# 440
  • Пазарджик
Привет момичета, гледам има намаление в Емаг и се колебая между две прахосмукачки. Та ако имате наблюдения ще се радвам да ми съдействате. Колебая се между тези двете.

https://www.emag.bg/bezzhichna-vertikalna-prahosmukachka-dyson-v … -01/pd/DX7237YBM/

и тази
https://www.emag.bg/vertikalna-prahosmukachka-bosch-unlimited-18 … 113/pd/DTDNG6BBM/

Според вас дали пускат по -добри цени на черен петък?

# 441
  • Mediterraneo
Винаги мия хепа филтрите. Т.е. не след всяко ползване, разбира се, но поне веднъж на месец го сменям и мия използвания- под силно течаща вода, с някаква четка и нещо остро, да изкарам всичко от гънките. Стават като нови. 4 прахосмукачки съм имала с хепа филтър, винаги са идвали по два към прахосмукачката.

# 442
  • Sofia
Здравейте, двоумим се между
Jimmy H10 Flex и Bosh Unlimited 7.
Коя бихте ми препоръчали?

# 443
  • София
Имаме Бош Unlimited 7, доволни сме, единствено е леко тежка на ръката , но върши страхотна работа. Ползваме и всички приставки

# 444
Здравейте, до 600 лева, коя е най-добрата прахосмукачка, която може да се вземе?

# 445
  • Пловдив
Аз взех Бош 7 серия днес от Технополис на промоция за 599 в комплект с втора батерия. Пробвах я и много добре се справя и съм супер доволна.
Ноооо вие как свикнахте с тежестта. Тази е 2.9 кг и ми се вижда бая тежко. Гледах за сравнение и други марки и са все около това тегло.

# 446
Моята е серия 8, не знам колко тежи (по-точно не помня, макар да го гледах в началото този параметър), но се справям добре, трябваше ми около седмица да свикна. Имай предвид, че съм с увреждане на гръбнака и китката на дясната ръка, та за здрав човек свикването ще е още по-бързо.  А като се замисля, че докторът ми беше препоръчал да не вдигам по-тежко от тоалетна хартия и салфетки, когато пазарувам...Simple Smile

# 447
  • София, България
Свиква се просто Simple Smile Вече не ми прави впечатление, а аз имам даже и стълби да чистя. 7-ма серия е супер за цената си. Аз си ползвам и огъващото се рамо, когато ми трябва.

# 448
  • ГАБРОВО
Здравейте, изчетох доста мнения публикувани тук, също така разгледах различните модели на Бош серията Unlimited 7. Доколкото разбирам, разликите в моделите от серия 7 са в комплекта аксесоари (видове четки), които вървят към всеки модел, както и дали има втора (резервна) батерия. Иначе основният корпус, чупещото рамо, теглото, мощността на мотора и всмукателната сила са еднакви.

# 449
Аз купих Bosh 7 с двете батерии. Единствения недостатък е че, не се вади  въртящата се четка от основното тяло. Просто изисква повече усилия като чистя космите,( с много дълга коса съм.) Когато я купувах, не знаех за тази подробност. Не съжалявам, чисти много добре.

Общи условия

Активация на акаунт