за мамите от Пловдив 7

• 10 924
  • 315
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Включвам се и аз Laughing
Вики вече е писала за посещението в Нареченски бани, няма да се повтарям, само ще потвърдя, че дечицата са много сладки...бяха сънени и не можажме много да ги видим, само в едната група влязохме.
Аз за съжаление днес няма да мога да отида на сергията, както бях казала, но утре ще отида. Разбрахме се с Мили тя да отиде днес вместо мен. А утре аз и Бобито следобяд.
Вяра - не зная какво да кажа за Ели - тя е голяма и нека сама реши какво иска... не можем на сила да я караме да прави каквото и да е. А и от самото начало има нещо мътно в историята им. Само се моля Ели и децата да не са жертва на дом. насилие...
Това е от мен , приятен ден на всички  bouquet

# 271
според мен и Ели увърта нещо, не е само Дон Педро.
За момента не мога да мръдна от нас, защото малката не е заспала, а трябваше вече да продавам мартенички. Крещи и блъска по решетката на леглото Crazy.
Визитките не е проблем да ги изпринта и нережа, но като се освободя ще ги донеса.

# 272
Привет от сергията Grinning
За съжаление,народа нещо неги харчи тия мартенички.Явно са много из целия град.Бях там до 13.30ч и имаше алъш вериш,но се надяваме другите дни да е по-силно.Все пак и няма време.
Някой прави ли нещо за великденския базар в София,та да даде идея.Докато е време да сколасаме нещичко.
Хайде успех утре и дано времето да е по-хубаво,че не се стои лесно.

# 273
и аз бях до сергията, но наистина нямаше много желаещи за покупки, момичетата само дето бяха измръзнали горките. Нямаше смисъл да оставам, защото нямаше на кого да продавам. Иначе щанда наистина е на страхотно място и много хубав и голям. Дано утре да има повече успех!
Мили, оставих там визитките.

# 274
  • Пловдив
Аз също ходих и постоях малко, но както и останалите момичета са казали нямаше хора Sad
Имам едно предложение, утре да снимам мартениците изработени от децата в Асеновград, да качим снимките и да си ги разпродадем тук, какво ще кажете newsm78

# 275
Аз вчера бях до сергията и си напазарувах сериозно... и моята приятелка също. Предполагам , че утре ще има много повече хора... стискам палци. Лека вечер Hug.

# 276
Здравейте и от мен с днешна дата!
Малко късничко и необичайно за мене по това време, но сега намерих пролука и реших да се шмугна във форума.

Снощи говорих с жената/моята бивша продавачка/ и й казах ако не вали тогава да ходи на сергията/така се разбрахме с Джони/. Надявам се да е отишла, тъй като времето е хубаво. но незная дали е отишла тъй като тя няма мобилен и не мога да се свържа.

Дай боже днес да има много продажби. АМИН.

# 277
  • Пловдив
Аз днес следобед ще отида на сергията, че и Алекс ми е болен вече... такава нощ не бях прекарвала отдавна... през 10 мин. ставаше с рев и мажеше сополи навсякъде...а не дава да му сложа капки...голяма истерия дръпна. Едвам едвам се наспахме и двамата, сега е по-добре, но е затлачен до последно, а капки едвам слагаме...
Сега ще заведа баткото на у-ще и отивам до срегията. Дано има хора Praynig

# 278
  • Пловдив
Днес бях цял следобед на сергията - много хора има, но и много сергии също има - та хората се чудят от къде по-напред да купят. Дано се съберат парички за дечицата Praynig

# 279
Дано се съберат парички за дечицата Praynig

Дано  Praynig
Страхотни сте , момичета , благодаря ви за усилията   bouquet

# 280
# 281
  • Пловдив
Честита Баба Марта!Да сте бели и червени през цялата години,много здрави и щастливи!

Днес ще отида да вържа мартенички на децата от Майка Тереза, ако някой иска да дойде с мен да ми звънне:0899858881

# 282

Честита баба матта на всички!!!
Да сте живи и засмени, румени и бели!

Купих си най-красивите мартенички от базара- изработени от децата в Асеновград. Подарчвах ги на колешките и те много ги харесаха. Браво на тези малки майстори!

# 283
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

Желая Ви много здраве, щастие и късмет!  bouquet

# 284
Здравейте и от мен!!!!!!!
честита баба марта на малки и големи, мами и таковци, и въобще на всички , които четат това пожелание.

Бъдете здрави, бели и червени и много засмени!
Нека Баба Марта Ви донесе много пролетно настроение!
Нека с долитането на щъркелите да Ви се сбъднат част от мечтите!

вчера с моята продавачка се е получило малко разминаване- с този дъжд от предния ден не сме се разбрали както трябва, и поради тази причина не е отишла на сергията! Много съжалявам. Но хайде да не се връщаме назад а да гледаме напред. Станалото станало. Който е бил на сергията вчера го е отнесъл.... Поздравления за тези хора!!!!!!!!!

Джони, желая от все сърце на малкия скоро да се оправи. И Божидара преди 2-3 дни беше с начало на хрема ,но я пресякох като, че ли. Но сега и аз малко като, че ли се разболявам и явно този грип е основно с хрема.
Мами, пазете си децата.

Има ли някакво движение за кметицата относно чаршафите, нищ не съм подочула, все подпитвам секретарката, дали не е минало някакво такова писмо за дарение!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт