Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези почистващи препарати, защо са толкова популярни и къде мога да ги купя?
Къде мога да купя тези продукти във Варна, Велико Търново, Пловдив и Бургас?
Как мога да стана дистрибутор на тези продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези почистващи препарати, защо са толкова популярни и къде мога да ги купя?
Форумът обсъжда почистващи препарати на растителна основа, които се отличават с висока ефективност. Те се предлагат от фирма Дионис и се характеризират с изключително качество на почистване. Продуктите са екологични и могат да бъдат закупени чрез дистрибутори, обслужващи различни градове в България. Цените варират в зависимост от вида на препарата.
-
Къде мога да купя тези продукти във Варна, Велико Търново, Пловдив и Бургас?
-
Как мога да стана дистрибутор на тези продукти?
За да станете дистрибутор на продуктите на Дионис, трябва да имате спонсор, който да ви насочи към правилната информация и да ви помогне с регистрацията. Компанията има офиси в някои градове, но в други случаи продуктите се предлагат чрез дистрибутори. Регистрацията може да се извърши чрез спонсора и продуктите могат да бъдат получени чрез доставка или куриер.
-
Какви са цените на продуктите на Дионис?
-
Как мога да се регистрирам като потребител или дистрибутор на продуктите на Дионис?
на майката на приятел на сина ми,когато отидох да го взема от тях,че беше на гости да си поиграят.И сама я попитах с какво чисти и искам и аз.Ако беше дошъл някой да ми обяснява и да ми разтягя разни локуми сигурно щях да го отрежа
.
.С Меглио съм си търкала много скарата,която е вътре във фурната,но никога не постигнах резултата,като сега.Та целия нагар и падна и стана като нова ( само,че нея я търках с телена гъба).Доста чистих и ми направи впечатление,че пръстите ми не се сбръчкаха и не ми изтъня кожата,както ми става с другите препарати тъй като ръкавици не понасям.
Купувам си за мен и родата...изобщо всички започнахме да чистим с тях. 
мисля ,че някоя от мамите го беше пуснала вече