Най -после да си купя свестни препарати за чистене!

• 43 362
  • 385
  •   1
Отговори
# 150
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Дайте по-подробна информация ако не звучи нахално newsm78 oops smihesorry
За кое по точно искаш инфо?
Аз бих го направила с удоволствие Simple Smile

# 151
  • София, по трасето
Здравейте, В района Лозенец или Хладилника има ли как да получа пастата?Моля, ако има дистрибутор за района да ми пише на лични.Мерси.

# 152
  • Sofia
Заинтригувахте ме и мен Laughing Аз съм в Борово. Моля, ако има дистрибутори за този район  да пишат на лични. Харесах си едно , две неща Peace

# 153
  • В Перлата на Майн-ата си, Германа (DE)
Здравейте, В района Лозенец или Хладилника има ли как да получа пастата?Моля, ако има дистрибутор за района да ми пише на лични.Мерси.
Пълна ти е пощата Sad
не мога да ти пиша Sad

# 154
  • Ruse
здравейте моми4ета
дистрибутор съм на продуктите за Русе и мог да кажа 4е до сега нямам клиент който е разо4арован от продуктите.ако има желае6ти за поръ4ки моля пи6ете ми на ли4ни. Laughing

# 155
  • Някъде на път....
здравейте моми4ета
дистрибутор съм на продуктите за Русе и мог да кажа 4е до сега нямам клиент който е разо4арован от продуктите.ако има желае6ти за поръ4ки моля пи6ете ми на ли4ни. Laughing
И аз досега нямам недоволен клиент!  Peace

# 156
  • СОФИЯ
АААААААА аз ве4е си взех от ми6ето  bouquet

# 157
  • Бургас
Моля, ако има дистрибутор от Бургас нека ми пише на лични.

# 158
  • Някъде на път....
Моля, ако има дистрибутор от Бургас нека ми пише на лични.
Пухчо е дистрибутор за Бургас!

И аз вече мога да се похваля,че станах дисртибутор на "Дионис" Crazy.Ако има мами от Бургас които се интересуват от продуктите могат да ми пишат на лични. Peace

# 159
  • Countryside
Наистина са супер тези препарати, чак чудодейни ми се видяха Mr. Green
Изчистих перфектно печката и фурната с абразива само за 10на минути Mr. Green
Събота и неделя ще пробвам пастата върху фаянс, батерии и квото друго се сетя Crazy

# 160
  • под тепетата
Здравейте, момичета!
 Чак сега виждам продължение на темата( четох я преди доста време)  Embarassed
 Аз съм дистрибутор за Пловдив,който проявява интерес нека ми пише на лични.
 А сега за продуктите -като цяло съм доволна и аз и клиентите ми.Досега никой не е писал за ръкавичката от микрофибър за почистване на лицето. Това беше от първите неща ,които си взех и съм страшно доволна от нея.Почиства лицето само с вода и се изпира супер лесно.Аз слагам очна линия и спирала-почиства ги без проблем!

# 161
здравейте момичета:) прочетох с интерес темата ви и съм доста заитругувана. ако има някой дистрибутор при когото да поръчам в Плевен или пък някой който да ме препоръча за такъв в Плевен ще съм много благодарна.

# 162
  • Някъде на път....
здравейте момичета:) прочетох с интерес темата ви и съм доста заитругувана. ако има някой дистрибутор при когото да поръчам в Плевен или пък някой който да ме препоръча за такъв в Плевен ще съм много благодарна.

Пиши на Мама Краси (авторката на темата) - тя има дистрибутор в Плевен!

# 163
  • София
Пробвах и препарата за миялна. Добре измива и е свръхикономичен. За едно зареждане слагам равна чаена лъжичка. Миялната ми е за 6 комплекта.

# 164
АААААААА аз ве4е си взех от ми6ето  bouquet

Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт