Бебешката количка - цяла наука за второ висше № 51

• 68 931
  • 814
  •   1
Отговори
# 720
Не мисля, че има драма със сгъването на харви, буташ копчето надолу и натискаш откъм дръжката. На мен не създава проблеми, въпреки че го правя минимум по 2 пъти на ден. Със сигурност е по-добър вариант от Балиос.Едното висок клас количка срещу по- нисък клас,на добри марки, не веднъж е коментирано. Що се отнася до ръста, аз съм дори по-ниска от теб и ми е изклютелно удобна на височина. Мм е висок, и когато избирахме трябваше да се съобразим и с двамата. Седалката се харесва и на моето дете, седи и спи в нея без проблем.

Последна редакция: чт, 26 окт 2023, 18:35 от Varnagirl8

# 721
Здравейте,
Много рових, но не намерих информация. Някой има ли впечатления от cybex e-priam?  И по-точно издръжливостта на мотора, какво се случва, ако се развали? Блокират ли гумите или може да се ползва? Имат ли сервиз, в който я пращат в Германия? Вече имам няколко мнения от познати, че моторът сравнително лесно се прецаква и количката не може да се ползва, защото гумите и не се въртят нормално после.

Спряхме се на тази количка, защото не живеем в града и минаваме през 2 км. сериозен наклон, докато стигнем, та моторът със сигурност ще улесни доста ежедневните разходки. Но ако наистина талкова лесно се прецаква моторчето и като се прецака, даже не можеш да я буташ като хората, би било голяма глупост..

Ще съм благодарна на всякакви мнения относно тази количка.

# 722
Дори да не се прецаква мотора, трябва да се провери колко време издържа батерията. Дали ще ви стига една батерия или ще трябва да си купите и допълнителна, което пак е разход предполагам. Пиши в инстаграм на Радост Тодорова или Теодора Тодорова. И двете имат такива колички и по принцип аз лично като съм им задавала разни въпроси винаги отговарят.

# 723
  • до най-прекрасния мъж
Влизам само да изкажа отлични отзиви за вносителя на Инглесина. Всяка една количка е добра, когато е в движение. При мен се получи счупване в една релса, която държи багажника и това прави количката нестабилна. Човекът се отзова веднага и поръча частта, съответно количката беше отремонтирана гаранционно бързо и отново е в движение и като нова.
Така че, който се колебае, мисля това е сериозен плюс при избора на количка.

# 724
  • София
Включвам се само да кажа, че видях Харвито 5 в София, в магазин БГ Хлапета в Младост 4. Ами много е хубава.

# 725
  • София
mi.mi,
а Premium серията имат ли я изложена?
В какъв цвят е количката?

# 726
  • София
Имат изложена Premium версията в лилаво. Имат и една непремиум изложена, но не помня кой цвят.
mi.mi,
а Premium серията имат ли я изложена?
В какъв цвят е количката?

# 727
  • София
Лелее супер, точно нея искам да взема Simple Smile
Много благодаря, че сподели Simple Smile

# 728
  • София
И аз нея искам Simple Smile Момичето каза, че има шанс да я намалят за Черния петък Wink
Лелее супер, точно нея искам да взема Simple Smile
Много благодаря, че сподели Simple Smile

# 729
Здравейте! Като начинаещ в избора на колички може ли тези от вас, които са с Harvey 3  или Maxi-cosi да споделят чупката на летният кош и това, че няма изцяло легнало положение дали е дискомфортно за детето. Иии като втори въпрос между maxi cosi plaza +, easywalker   harvey 3 и mamas and papas ocarro на коя бихте се спрели.

Последна редакция: пн, 30 окт 2023, 21:00 от Blubel

# 730
Прочетете назад, доста е писано по темата. Харви 3 доста се коментира особено в последните теми, аз като я купувах (преди почти 2г.)имаше доста по-малко коментари за тях. Като марки и трите изброени са добри, но се сравняват конкретни модели колички, а не марки.

# 731
Здравейте! Предстои ми трудния избор за първа количка. Нямам абсолютно никаква идея, обаче каква да е тя и Ви моля за помощ. Това ще ни е първо бебче и за сега само пробвам колички в големите детски магазини. Искам да е лека и маневрена, лесна за управление, с голям кош, удобна за малкия, непромокаема и лесна почистваща се материя, непукащи се гуми, цената да е под 2 хил. лв. Смятам да я закупим на черния петък или при някое намаление около празниците. Моля за вашите предложения и предварително благодаря.

# 732
Аз лично чакам първо дете пред дек-януари избора ми се сведе до peg perego и inglesina aptica. Много пъти ходих до магазините вис виталис и рошко с цел да побутам и да определя ,коя е по- добре. В край на сметка се спрях на Inglesina Aptica модел 2023 , изключително лека и стабилна, направена е със всички удобства за главичката на бебето , стабилност да не говорим за материята. Може би ме е с толкова агресивен маркетинг в Бг , като cybex  , но определено е класи над . С две ръце съветвам да си купувате Inglesina

# 733
Привет, може ли насоки за лятна количка? Харесах няколко модела на Хаук, читави ли са?

# 734
Извинявам се, че не е по темата, но ме интересува за  babymarkt.
Може ли да се плаща с дебитна карта или с Пейпал (българска, дебитна карта)?

Общи условия

Активация на акаунт