Обсъждане на имотни обяви - 32

• 55 323
  • 867
  •   1
Отговори
# 660
Цъкнах от любопитство да видя обявата. Ако е на опашката на коня или подобна локация добре, но иначе цената ми се вижда малко надута, помещенията изглеждат малки къде са 115 кв, схема няма с разпределение и изложение на имота да сложат, нисък етаж, усвоени балкони най вероятно, и... малко претрупано ми идва интериорно, не харесвам окачени тавани и въобще нищо по тавани и ъгли да няма най-добре, много мебел - въздух няма тесничко ми се вижда в стаите, ако наистина са малки друга е трябвало да бъде концепцията, поизхвърлили са се малко. Но аз не съм таргет на този имот така или иначе. Да пожелаем успех с продажбата, бих си купила къща за тези пари.

# 661
Не е споменато за асансьор, ТЕЦ, гараж, мазе/таван, изложение...
Доста въпросителни за тази цена. Иначе не е лошо обзаведен, хваща окото, но не мога да преценя колко е практичен и удобен за живеене по снимките.
Иначе струва двойно на моя, който е подобен по функционалност, а едва ли се живее по-различно. Аз не бих дала парите. Толкова пари да дам за нещо изключително - някакъв апартамент на висок етаж със супер гледка в някоя модерна кула да речем, с централна вентилация, подземни гаражи, ТЕЦ, асансьори...

# 662
Вероятно е в кофти сграда иначе нямаше да има нужда от всичкото това обзавеждане за да му е висока цената.

# 663
А този - онзи ден ми попадна, от любопитство към дизайна го разгледах, далече ми е от възможностите иначе. Направо ме боли за паркета като гледам тези столчета с крачета като иглички - ако седне по тежък екземпляр няма ли да се надраска милият паркет, ценител съм на паркета, цената е безумна като цяло.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a15837484420293037&i … ED%F2%FA%F0&f11=2

# 664
10000евро/м2 - уляли са се... , но щом има желаещи.

# 665
А този - онзи ден ми попадна, от любопитство към дизайна го разгледах, далече ми е от възможностите иначе. Направо ме боли за паркета като гледам тези столчета с крачета като иглички - ако седне по тежък екземпляр няма ли да се надраска милият паркет, ценител съм на паркета, цената е безумна като цяло.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=22&id=a15837484420293037&i … ED%F2%FA%F0&f11=2

Този по не ми харесва. Уляли са се мега с цената за сграда от 1929 г. все пак, нали...Grinning В спалнята веднага привличат внимание климатика и това нещо, което трябва да е лампа. Нещо друго е можело да бъде измислено.

# 666
Хапвам малко трева, хвърлям 1 милион и го пускам в айрбнб за 6к на месец, преко сили. В свободните дни, водя любовницата. За друго не става този апартамент.

# 667
Заинтригува ме, кой ще даде толкова на месец за това, 6 к евро ли, от airbnb? Изостанала съм явно от този бизнес с нощувките, няма ли да има голяма амортизация?

# 668

Ех, изтриха я!

# 669
Хубаво място, хубава сграда, но е дизайнерски е колкото другия беше аристократичен. Необзаведен щеше да е на половин цена, в този смисъл не си струва заради една маса и няколко стола.

# 670
https://m.imot.bg/details/1b169623222441373
Не е изтрита обявата, цената е феномелно надценена

# 671
“ Колекционерски апартамент” Joy

# 672
Самият израз колекционерски апартамент дори не знам какво значи втози контекст Joy. Че има много хора които си събират апартаменти за по няколко милиона в стогодишни сгради. Едва ли чак толкова много колекционират Joy

# 673
Здравейте - имам въпроси относно SoHome на hus. По ваши наблюдения заслужават ли си цените в момента, имат ли склонност да правят някаква отстъпка и имате ли наблюдение върху качеството на вече построените сгради от комплекса?

# 674
Не ми хареса апартамента. Не, че гроздето е кисело, но - балконите са усвоени,  бутани са стени. Второто е опасно за мене. Етажа е нисък и ще е тъмно, цял ден на лампа - не мога заради очите.

Не ми се гледа пак!! Но няма ли балкон?

Общи условия

Активация на акаунт