Запазва ли се вечно романтиката или тя се превъплащава в нещо друго

• 7 870
  • 198
  •   1
Отговори
# 135
Като чуя думата „романтика“, все се сещам за Пасящия рози.
За тези, които не си спомнят историята: Тя – продавачка в кварталното магазинче, Той – женен и с бебе. Внезапно между тях пламва гореща любов, помитаща всички граници и табута. Връх на романтиката беше, когато той ѝ поднесе роза, откъсната със зъби от съседска градина, което породи и прякора му.
После той заряза жена си и детето, взеха се с ЛГ. И това беше краят на романтиката в частност и на любовта им като цяло...

# 136
  • По света и у нас
Романтика е да те заведе на пикник на прекрасна поляна с изглед към езерце и да се целувате на одеалото, да ти даде якето си като вали, да не даде една капка да те намокри... от тоя сорт. Да ти изпее една песен под прозореца, с китара. Романтиката е изненада. Да ти донесе кафето в леглото, и закуска с цветенце.
Да се голещите един пред друг е възбуждане, не романтика.

# 137
Романтика е да те заведе на пикник на прекрасна поляна с изглед към езерце и да се целувате на одеалото,
За теб да, но за мен е кошмар. Като почна да кихам и му точа сополи а очите ми, като на кръвожаден звяр,много бързо ще се убие романтиката.

# 138
Романтика е когато те заведе на хотел,и в стаята имаш балони,сърца,рози и т.н. Ествествено трябва да не сте се уговаряли предварително,че ще ходина някъде на почивка и това да включва хотел.
На мен това с хотела са ми го правили,разревах се чак,подскочих от радост.Sweat SmileSweat Smile
Но се случи 1 път повече не ми се е случвало(за сега),романтична вечеря,рози,свещи,бонбони...също е романтично

# 139
Ох... Ако ме изненадат с балони, сърца и рози, и аз сигурно ще се разрева и ще подскоча, но далеч не от радост. И, не, не ми е от остаряването това, винаги съм била негативно настроена към подобни инфантилни клиширани прояви.

# 140
интересно мъжете как намират романтиката? Нужна ли им е или само заради жените се мъчат.

# 141
Интересен въпрос за мъжете. Нека си кажат. Макар че сигурно както и при жените за всеки отделен човек важи нещо различно.
Сега се сещам за случай, когато аз бях на около 20, а кандидатът - на около 25. Обещаваше ми пътечка от розови листенца. Призля ми. Не знам на него дали наистина му се струваше добра идея, или просто беше някъде чул/видял/прочел, че така се прави, и решил, че на всички момичета им допада.

# 142
На 19-20 години съм била, ( сега съм на 23г.)когато е било това с балоните,сърцата,и.т.н. дето се каза детски акъл още.Sweat Smile
Не че и сега не съм дете,ама съм по-олегнала с вижданията.
Може би пак бих се накефила на подобен тип изненади Sweat Smile Не знам.
Всичко е относително.

# 143
Може би трябва да опитам да занеса на жената една баница с боза в леглото, или да й свиря с гайдата под прозореца "Излел е Делю хайдутин".

# 144
Преди серенадата обаче е добре да се увериш, че и съседите ви са романтици, да не се окажат фенове на брутализма и тежкия метал 🤣

# 145
Наистина, тук в щатите притежателите на оръжие и върли фенове на втората поправка на конституцията убиват най-вече желанието на такива като мен за романтизъм.
Ми жената само май ще яде баница.

# 146
И е модерно репортването за всичко. Седим си кротко и това е.

# 147
За мен романтично беше,когато на св.Валентин моя мъж излезе за работа и след 30 минути се върна с огромен букет и кутийка с бижу. Романтично е за мен,защото той не е от романтичните и не прави такива неща и не очаквах нищо на този ден,изненада ме и много се зарадвах. Бижуто бил резервирал 2 седмици преди това. Не очаквах от него такъв жест. Аз му подарих чаша във формата на сърце с наша снимка и послание,но той не знаеше ,че съм му взела нещо .Така моята изненада беше на свветлинни години от неговата

# 148
За мен романтично беше,когато на св.Валентин моя мъж излезе за работа и след 30 минути се върна с огромен букет и кутийка с бижу...
Аз му подарих чаша във формата на сърце с наша снимка ... Така моята изненада беше на свветлинни години от неговата
Светлинни години напред или назад.

# 149
То оставаше да си мерим....романтичността.

Общи условия

Активация на акаунт