Запазва ли се вечно романтиката или тя се превъплащава в нещо друго

• 7 915
  • 198
  •   1
Отговори
# 120
Ммм, барбекюто в нашето семейство го правя аз на двора на село. Ако трябва и да съм гола, за да му е романтично на ММ, ще се съберат съседите и ще почнат да вият кучетата, мани мани, голям гаф.

Стига де... Една мъжка дейност остана на днешните мъже – барбекюто, и нея да му я отнемете! Срамота!

# 121
Романтиката не е за всеки, а и е различна за всички. Аз не съм романтична, но това не значи, че искам скука и да си лягаме в 8. Превъплащава се в …. Каквото се сетите. Опасно е само когато нямаш желание другия да прави каквото и да било за теб.
Понеже ви четох за готвенето по престилка и се замислих, че за мен е много секси мъж да свири на нещо, може би единственото романтично нещо, което ми допада. Е не пред блока с акордеон, имам предвид нещо като Hauser. И понеже не мога да очаквам от мъжа ми да засвири на виолончело, не рева че нямам романтика.

# 122
  • SF
Нищо не се запазва вечно.
И на арфа да ти свири, ако се превърне в ежедневие, до там сте с романтиката.
В началото хората се радват на кифлички и кафе в леглото. Ако това стане рутина, в деня, в който кифличките не се появят без обяснение и причина, започва цупенето. Оказва се, че с времето от романтика, са се превърнали едно от трите дневни задължителни хранения. Кафето също не е романтика, а необходимост.
Нищо не е вечно.

# 123
Романтиката не е за всеки, а и е различна за всички. Аз не съм романтична, но това не значи, че искам скука и да си лягаме в 8. Превъплащава се в …. Каквото се сетите. Опасно е само когато нямаш желание другия да прави каквото и да било за теб.
Понеже ви четох за готвенето по престилка и се замислих, че за мен е много секси мъж да свири на нещо, може би единственото романтично нещо, което ми допада. Е не пред блока с акордеон, имам предвид нещо като Hauser. И понеже не мога да очаквам от мъжа ми да засвири на виолончело, не рева че нямам романтика.

ох да, мъж с китара е много секси…
Като седне едно замечтано на леглото да свири

А за рутината, затова е най-добре да има изненади и разнообразие. Един уикенд ще ходите на раходка в природата, друг път на концерт, ще си гледате сериали гушнати. Или гореща вана. Стига да има желание, идеи много.

# 124
  • По света и у нас
Мъж в леглото е много секси - гол с малко чаршафче върху него. Въобще и изправен с дрехи също - стига да има мъжка физическа  на тялото, а не някакъв тумбак и трътлест.

# 125
Стига да не хърка…

# 126
Заговорихте пак за физика, ама затова за всеки влак си има пътници.
Сега разбирам, секси е атлетичното тяло, ама съчетано с мутренски маниер и интелигентност под средната съм ноу тенк ю.
Иначе, например Александър Сано го намирам за много секси, макар че е слаб. Между другото и мъжа ми е с подобна структура, ами нищо му няма. Като всичко друго е наред, какво като не е на зоб.

# 127
Както Хикс-Игреци-те сме тръгнали на изчезване - след време ще е само "Мъж без дрехи... бе и със дрехи е много секси".
По-старите помним един полски филм - "Секс мисия". Полската кинематография ми беше станала любима.

# 128
  • По света и у нас
Погледнах до този Сано - идеален ти е мъжа...

Абуто, на времето баща ми искаше да намеря принц (истински), а майка ми милионер... Като намерих мъжа ми, баща ми рече - щом не те бие - Ок е. Joy
Та и аз към днешно време - ако няма щкембе и е стегнат, значи май ще стане за секс.

# 129
О, ама поляците се изявявали от време оно с еротични филми ли?
Аз се заблуждавах, че  филма 365 дни е първият полски секс сюжет, а явно са майстори. Романтика там йок обаче. Ако искаш.

# 130
  • София
На мен ми е романтика да ме отнесе нанякъде - па може и до някое село до София. 😁

# 131
  • По света и у нас
Рокстар е зодия стрелец май хахаха

# 132
  • София
Рокстар е зодия стрелец май хахаха
Асцендент Стрелец.

# 133
  • SF
Аз не възприемам стриптийзът като романтика. Даже като обратното на романтика. Доста директно предложение и предразположение за нещо е, без грам романтика.

# 134
Между секси и романтично има осезаема разлика, а темата все пак е за романтиката. За мен романтичното не трябва да е грандиозно, планирано и режисирано, а малко, но спонтанно и от сърце.

Общи условия

Активация на акаунт