д-р Ирена Хасара

• 45 876
  • 69
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте на всички,

казвам се Стела Николова. Прочетох всички мнение тук и с ваше позволение бих искала да споделя и моето мнение за д-р Ирена Хасара.

След съвет от моята зъболекарка преди години посетих за първи път кабинета й.  Първоначалното ми впечатление бе, че тя е изключително фин, внимателен § търпелив човек. Ортодонт, който си разбира от работата ..вдъхна ми доверие и сигурност със знанията си, обясни ми какви са ми проблемите, кои са стъпките за решавенето им. Отговори на всички мои въпроси и пристъпихме към лечението. С времето установих, че е наистина един изключителен професионалист.

При всяка една наша среща Д-р Хасара се интересуваше как се чувствам с брекетите, имам ли проблеми / нямам ли, държеше много да споделям и ме предразполагаше да бъда открита, да не се притеснявам, ако нещо не ми харесва или не ми е ясно. Не съм усетила нито в един момент да е несигурна, да не помни какво сме направили до момента или какво ми е споделила, че трябва да последва при следващия преглед.

За мен тя наистина обича работата си, стреми се и намира подход към всеки един от пациентите си. /имам наблюдения и от други нейни пациенти с подобно мнение/. Разбира се, всеки има право на мнение и не ангажирам никого с моето. Аз съм много доволна от д-р Хасара и бих я препоръчала на своите близки и приятели.

# 46
Д-р Хасара ни беше препоръчана от семейния ни стоматолог преди 5-6 години.
Изправяхме зъбите на дъщерята при нея и резултатът беше много добър.
Тя тогава беше още малка и носи шина само нощем в продължение на около 2 години. Сега остана само един лек проблем със захапката и', но определено ще търсим пак същата лекарка за справяне с проблема. Впечатленията ни са само положителни.  Peace

# 47
Абе обичала професията си, обича парите най-вече със сигурност! Няма никаква съвест и баламосва пациентите си. Тези дето я защитават явно не осъзнават,че тя търси само изгодата и се възползва максимално. Тя е от този тип "специалисти", които някой друг ортодонт трябва да оправи проблемите които е създала на пациента. Ако мога да я определя с 2 думи бих казал - чалга ортодонт!

# 48
Здравейте,

Д-р Ирена Хасара е лекар ,който много добре си разбира от професията.  Посетих няколко ортодонта преди да посетя  д-р Хасара, и всеки един от тях каза, че захапката ми не може да бъде коригирана ,а само може да се спре задълбочаването на проблема.  Когато отидох на консултация при д-р Хасара, тя беше изключително  внимателна и много подробно обясни какви методи на лечение трябва да се предприемат ,за да имам идеална захапка и красива усмивка.  По време на лечението, д-р Хасара  винаги отговаряше на моите въпроси,  точна с прогнозите които обещава,  все така внимателна до края на лечението.  На края  тя постигна това ,което много нейни колеги смятаха за непоправимо.   Д-р Ирена Хасара  е страхотна личност и изключително компетентен ортодонт на който може да се доверите.

# 49
Д-р Ирена Хасара успя да постигне обещаните от нея резултати за отрицателно време. Аз останах много доволен от нейния професионализъм и внимателност. Тя винаги  отделяше време да отговори  на моите въпроси и обясняваше как и защо поема конкретния начин на лечение.  Останал сам само с добри и положителни впечатления от този невероятно способен ортодонт.  Д-р Ирена Хасара  е лекар на които може да  имате доверие, нещо което е рядко срещано в България.         

# 50
Много забавно изказване. Ами нали всички работим за пари?!? Въпросът е, когато ти вземат парите, да си доволен от това, което получаваш в замяна.
Аз съм доволна. Още повече на фона на другите професионални мнения и прогнози, които получих преди да отида при Д-р Хасара.
И пак казвам - като я защитавам, съм готова да подкрепя мнението си с факти и снимки - обикновени и рентгенови.
Нека и зложелателите в тази рубрика да излязат така открито с техните аргументи и доказателства!  Wink
[/quote]

Уважаеми, госпожо (господине), ако следите темата отдавна щяхте да знаете колко отрицателни мнения за докторката бяха изтрити! Не е от добро гарантирам ви! Лично на мен тя ми скри ренгеновата снимка и я подмени с такава на 8 годишно дете, и няма как да ви покажа резултатите "преди" и "след".  Да не говорим,че половината положителни мнения си ги пише самата тя. Всъщност прекалената реклама която си прави по медиите е показателна за възможностите и. Светилата в ортодонтията нямат нужда от реклама по медиите. В предавания от рода "На кафе" се подвизават всякакви мошенници, а не добрите специалисти. Laughing Колкото по-рано го разберат това пациентите, толкова по-добре за тях!

# 51
Пиша единствено от солидарност към потенциалните и пациенти! Не се оставяйте  да ви манипулира докторката.  Знайте ,че ласкателства като "слънчице", "златце", "сладур", които тя използвачесто в работата си, е за да ви омае. Всъщност един човек който разбира от психология, би му направило впечатление объркания словоред който тя използва... Също така, когато си е взела парите се държи сравнително добре, но когато сте и се издължили, не поема никаква отговорност за действията си! Ще ви опиша част от поведението и, сигурен съм,че пациентите ще я разпознаят:

Безотговорност и незачитане на норми, правила и задължения /особено финансови/.
Бъбривост, повърхностност.
Грубо безразличие към чувствата на другите.
Невъзможност за поддържане на трайни отношения с другите.
Скъсен фрустрационен толеранс и лесно отключване на агресия.
Липса на чувство за вина и неспособност за учене от собствения опит.
Нестабилна трудова биография.
Склонност да се обвиняват другите и да се измислят правдоподобни оправдания за себе си и тн.

PS: Всеки сам да си преценява какво да прави нямам право да ви се бъркам в личния живот. Но имайте едно наум специално за нея! Лично аз щях да се радвам ако имаше информация по форумите когато и бях пациент, но уви. Не пиша ей така напразно!

# 52
" Лично на мен тя ми скри ренгеновата снимка и я подмени с такава на 8 годишно дете, и няма как да ви покажа резултатите "преди" и "след". " Цитат от "fanzizeng"....  Simple Smile

Как ли е разбрал "fanzizeng", че снимката (рентгенова) е на 8-годишно дете????
Вероятно по невинната усмивка...., или понеже е доброжелателен колега ортодонт.... Laughing

# 53
  fanzizeng, да опишем и твоето поведение:

Нямаш нито едно мнение, което да е свързано с нещо извън лошата д-р Хасара.
  Правиш се на психолог/жка в тема за ортодонтия.
  Хвърляш обвинения и квалификации без доказателства.

В заключение ще кажа, че на всички много ни е писнало от новорегистрирани "пациенти", които пълнят подобни страници с глупостите си и човек трябва да отсява часове наред истината от пълните лъжи!

# 54
 Въобще не се учудвам, ако Хасара е разменила снимката, защото и аз се измъчих с нея доста време и знам на какво е способна и как лъже без да и мигне окото. На всички е ясно, че има разлика в зъбите на едно 8 годишно дете и тези на по-голям човек. Много ясно, че едно 8 годишно не си е сменило всичките млечни зъби, което няма начин да не се види на рентгенова снимка. Освен това тя е в състояние не само да размени снимки, но и на много други гаври, казвам го от личен опит.

# 55
 sweet_orchid, и се регистрира днес, за да ни го кажеш? Трябва да си много глупав, за да си помислиш, че ще ти повярват!

# 56
Здравейте, случайно попаднах на тази дискусия, но се почувствах длъжна и аз да споделя мнението си. Пациентка съм на д-р Хасара от малко повече от три години, лечението ми е почти към края си, а резултатът е перфектен. Имах дълбока обратна захапка, която се беше влошила, тъй като получих сериозен рецидив, заради лечението на друг, очевидно некомпетентен, ортодонт. Научих за доктор Хасара от интернет и реших просто да ида на преглед, за да се консултирам как да спра задълбочаващия се проблем, тъй като вече добре ме бяха заблудили, че единственият ми шанс за лечение е чрез хирургична намеса, която се осъществява само в чужбина и струва сума, която определено не мога да си позволя. Останах меко казано смаяна, когато д-р Хасара ми каза, че проблемът ми може да реши и само с брекети, които при това ще нося най-много две години и то защото твърде много съм изчакала (само за справка - брекетите, които ми влошиха положението ги носих 3 год. и половина). Очарована съм от нейните професионализъм и човечност и горещо я препоръчвам на всеки, който е в нужда. Трябва да се радваме, че хора като нея избират да останат в България и да се развиват тук, за да имаме ние възможност да се възползваме от качествената им работа. Завистници и недоброжелатели винаги ще има, но нека съумеем да оценим правилно и справедливо труда на хора като д-р Хасара.

# 57
Избягвам да пиша по форумите, но ми е дотегнало от това, което ми се случи при Ирена Хасара. Възмущава ме както резултата от лечението, така и липсата на човешко отношение от нейна страна. Отначало се държи внимателно. После проявява пълно безразличие към проблема ми, прегледът не продължава повече от пет минути, чакам с часове и ме пререждат няколко човека, въпреки че съм преди тях. Веднъж чаках няколко часа и влезнах в кабинета, само за да ми каже че, това е краят на работния и ден и че не може да ме прегледа. Освен това винаги е категорична, че всичко е свършено както трябва и не приема никаква критика.
Проблемът ми беше незначителен, тя ме подлъга, че брекетите ще ги носа 7-8 месеца, а ги носих цели 3 години. Захапката ми беше нормална, имах само няколко криви зъба. След лечението зъбите станаха доста по-издадени напред, но останаха леко криви, а захапката стана по-зле, челюстта ми е болезнена и изтръпва. Да не говорим за многото кариеси, които получих, въпреки че си миех зъбите редовно. При единия зъб дори се стигна до пулпит. Тези кариеси тя трябваше да ги забележи на време и да не се стига до усложнения, но тъй като е много немърлива не си направи труда или може би го направи нарочно. Ако искате да ви развалят зъбите и да си плащате за това, може и вие да отидете при д-р Хасара.
И само да допълня, виждам и такива, които се регистрират само за да я хвалят, но нямам намерение да обръщам внимание на тенденциозни изказвания, написани в рекламен стил, от познати, роднини и протежета на въпросната „докторка”.

# 58
... виждам и такива, които се регистрират само за да я хвалят...

А дали виждаш такива като теб, които се регистрират само, за да я оплюят?!

# 59
Д-р Хасара е ояла се ортодонтка,  и то по обективни причини. Ходих при нея с детето преди да забременее и роди, в частния й кабинет на "Петте кьошета" и на държавния на ул. "Иван Вазов". Хората (пациентите) не са виновни за нищо, просто има малък на брой лицензирани ортодонти, и тя го знае. Т.е. има нелицензирани  ортодонти и тя се възползва от слабостите на системата за да трупа ползи. В общи линии д-р Хасара е противоречива личност. Не е постоянна и последователна в професията въпреки грамотите, които са окачени на стената й на "Петте кьошета". Тя зависи и от вас - дали сте строг критик или нейн лекомислен поддръжник, и това се вижда тук във форума.
За хора, които искат повърхностно и комерсиално отношение - тя е идеалният човек. Пример- през лятото на 2010 г. ми препоръча летни намаления в мола на "А. Стамболисйки". Но за такива като мен - търсете призвания в професията лекар.....
П.С. май е зодия "Дева", каквото и да значи това.....

Общи условия

Активация на акаунт