казвам се Стела Николова. Прочетох всички мнение тук и с ваше позволение бих искала да споделя и моето мнение за д-р Ирена Хасара.
След съвет от моята зъболекарка преди години посетих за първи път кабинета й. Първоначалното ми впечатление бе, че тя е изключително фин, внимателен § търпелив човек. Ортодонт, който си разбира от работата ..вдъхна ми доверие и сигурност със знанията си, обясни ми какви са ми проблемите, кои са стъпките за решавенето им. Отговори на всички мои въпроси и пристъпихме към лечението. С времето установих, че е наистина един изключителен професионалист.
При всяка една наша среща Д-р Хасара се интересуваше как се чувствам с брекетите, имам ли проблеми / нямам ли, държеше много да споделям и ме предразполагаше да бъда открита, да не се притеснявам, ако нещо не ми харесва или не ми е ясно. Не съм усетила нито в един момент да е несигурна, да не помни какво сме направили до момента или какво ми е споделила, че трябва да последва при следващия преглед.
За мен тя наистина обича работата си, стреми се и намира подход към всеки един от пациентите си. /имам наблюдения и от други нейни пациенти с подобно мнение/. Разбира се, всеки има право на мнение и не ангажирам никого с моето. Аз съм много доволна от д-р Хасара и бих я препоръчала на своите близки и приятели.