Студенти в Нидерландия - 17

• 71 125
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Мое познато дете (момче) е намерило квартира на 18 км. от Айндховен- Soerendonk, къща,  с двор, пред спирката на автобус, който отива до гарата на Айндховен за 15мин.
Търси си съквартирант , защото цената е 600 евро и ще излезе по-евтино.
2 стаи са, по около 10-12 квадрата. Има баня и кухня, може да се ползва двора.
Предстои козметичен ремонт, който ще се направи от собствениците, които са българи и държат българския магазин там.
Ако някой има интерес, може да ми пише и ще дам координати.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 13:55 от Сойка Присмехулка

# 586
Здравейте, изчетох цялата тема. Някой може ли да ми предложи агенция за наемане в Утрехт?  Досега нямаме успех с намирането на жилище. Пробвали сме от месец март навсякъде къде що видяхме. Страхотна информация намерих тук за което благодаря!

# 587
Мое познато дете (момче) е намерило квартира на 18 км. от Айндховен- Soerendonk, къща,  с двор, пред спирката на автобус, който отива до гарата на Айндховен за 15мин.
Търси си съквартирант , защото цената е 600 евро и ще излезе по-евтино.
2 стаи са, по около 10-12 квадрата. Има баня и кухня, може да се ползва двора.
Предстои козметичен ремонт, който ще се направи от собствениците, които са българи и държат българския магазин там.
Ако някой има интерес, може да ми пише и ще дам координати.

Може ли уточнение - 18 км от Айндховен, но в коя посока. Синът ми търси квартира в района на Бреда.

# 588
  • София
Здравейте, изчетох цялата тема. Някой може ли да ми предложи агенция за наемане в Утрехт?  Досега нямаме успех...
В момента има в xior свободно студио - без код. Но цената не знам дали е приемлива за вас.
Мое познато дете (момче) е намерило квартира на 18 км. от Айндховен- Soerendonk, къща,  с двор, пред спирката на автобус, който отива до гарата на Айндховен за 15мин.
Търси си съквартирант...
Може ли уточнение - 18 км от Айндховен, но в коя посока. Синът ми търси квартира в района на Бреда.
Бърза справка в Google maps показва, че е на юг от Айндховен.
Писах ви на ЛС насоки за намиране на жилище в Бреда - на база инфо от темата и личния ми скромен опит.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 18:51 от Sunny bunny

# 589
За Амстердам мога да препоръчам ourdomain south east.
Копирате го и в гугъл излиза мястото.
Синът ми и негов приятел живеят в студио и си делят по 550 евро. Вярно, че е 1 помещение, но при липса на вариант е ок.

# 590
Здравейте,
Казвам се Маги, на 19 години. Приета съм в Tilburg University и от няколко месеца вече активно търся квартира там и около Тилбург. За съжаление не успявам да запазя нищо, била съм в почти всички сайтове и съм се абонирала за тях, също и във всяка една група във фейсбук. Редовно говоря със Studenthousing, но и те нямат с какво да помогнат. Свързвам се с много хора всеки ден, но не стигаме до крайно решение, понеже или те не отговарят, или не желаят да пратят снимки/видео оглед на общежитието.
Ще съм благодарна за каквато и информация да имате по въпроса!

Това са сайтовете, които съм ползвала и не са ми помогнали:
Huurzone, housing anywhere, rentola, huurwoningen, studio park, kamernet, woning zicht, включително и airbnb и social hub.

Ви те и тук https://www.wonen-013.nl/

# 591
Здравейте,
Казвам се Маги, на 19 години. Приета съм в Tilburg University и от няколко месеца вече активно търся квартира там и около Тилбург. За съжаление не успявам да запазя нищо, била съм в почти всички сайтове и съм се абонирала за тях, също и във всяка една група във фейсбук. Редовно говоря със Studenthousing, но и те нямат с какво да помогнат. Свързвам се с много хора всеки ден, но не стигаме до крайно решение, понеже или те не отговарят, или не желаят да пратят снимки/видео оглед на общежитието.
Ще съм благодарна за каквато и информация да имате по въпроса!

Това са сайтовете, които съм ползвала и не са ми помогнали:
Huurzone, housing anywhere, rentola, huurwoningen, studio park, kamernet, woning zicht, включително и airbnb и social hub.

Ви те и тук https://www.wonen-013.nl/
Здравейте бих ви перпоръчала  и тези адреси
www.kamernet.nl
www.kamertije.nl
www.sshn.nl
www.kamerstart.nl
www.woninghuren.com
Надявам се да  ви бъдат полезни. Дъщеря ми успя да си намери квартира.

# 592
  • Бургас
Маги, моят син намери квартира тук roomplaza.com. Успех!

# 593
  • София
За Амстердам мога да препоръчам ourdomain south east.
Копирате го и в гугъл излиза мястото.
Синът ми и негов приятел живеят в студио и си делят по 550 евро. Вярно, че е 1 помещение, но при липса на вариант е ок.
Студиото за двойно ползване официално ли е? По договор? Ourdomain не бяха ли със списък на чакащите и 100 евро такса регистрация? Гледах ги в началото на годината, но нещо не се убедих да направя регистрация там. Как е процесът, може ли малко повече инфо?

# 594
Има Executive Suite в описанието на които пише "1 or 2...", което е и за Students, защото другите с Plus в името са за Joung Profesionals&Couples...

# 595
  • София
Някой да е запознат с услугата
https://www.bringme.com/en/start-with-bringme  ?
Дъщеря ми получи имейл, че са й направили кутия в жилището. И не можем да разберем дали е допълнително платена услуга към комплекса, колко големи пратки може да получава и т.н.

# 596
.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 16:34 от krchurkina

# 597
Здравейте, изчетох цялата тема. Някой може ли да ми предложи агенция за наемане в Утрехт?  Досега нямаме успех с намирането на жилище. Пробвали сме от месец март навсякъде къде що видяхме. Страхотна информация намерих тук за което благодаря!
Писах Ви на лични. Реагирайте максимално бързо, макар че не мога да дам никакви гаранции.

# 598
Все още търсим за Ротердам - и за 1, и за 2-ма става /защото от зор вече си намери бъдещ колега в курса, с който да сподели/. Писала е на всички агенции, които се споменават тук, но няма отговор или сме в waiting list.  Трябва да тръгне след по-малко от месец и вече виждам палатка и спален чувал като алтернатива....

# 599
В допълнение....
Информацията със събитията за INTRO WEEK FONTYS ICT вече е публикувана на сайта на Университета. За някой от тях местата са ограничени, а срокът е 07.08
Линк към формуляра:
https://forms.office.com/e/XHYuyNYQhj. Регистрацията става чрез фонтис акаунта.
ПРОГРАМА
https://eur01.safelinks.protection.outlook.com/?url=https%3A%2F% … aLw%3D&reserved=0

Общи условия

Активация на акаунт