В ДОБРИЧ цъфнали кокичета и грейнали момчета и момичета (19)

• 19 333
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Добрич
Dобро утро.
nimi добре дошла и от мен Peace.Абе да ти кажа от една страна хубаво тия изследвания,от друга-незнам,ама аз не съм се натоварвала толкова.......
После ще пиша,че Рая реве Shocked

# 226
Добро утро!

Черпя с кафе!
nimi, добре дошла при нас!  bouquet
spinki , аз даже забравих ,че е била болна Симона. Само Т имаше . Оказа се зъб.
gabriel2 , аз си оставих тел. на feel_u, но не се е обаждала. Ако и днес не се обади, ще питам довечера братовчеда на мъжа ми, който е колега на нейния мъж.

# 227
  • Добрич
Добро утро и от мен!

Добре дошла на новата мама! Дано се чувства добре в нашата темичка. Wink

И аз си иставих телефона на feel_you, но може и да е нямала време да ни препише телефоните.Надявам се, че детенцето е вече п- добре и да ги изпишат скоро. Praynig

Хубав ден на всички!!!   bouquet

# 228
Добро утро на всички!Пийнете по едно кафе и от мен kaffeetrmker_2
Добре дошла на nimi !!![smilie=smile3525.gif]
Да ви е лек,слънчев ,без болести и щастлив днешния ден Praynig Hug

# 229
  • гр.Добрич
Здравейтеееее.
Явно всички сте по задачки и няма никой във форума. И аз се каня да изляза за малко да видя малкия дявол дали ще слуша, че се задава зима.

# 230
Здравейте, по отношение на изследванията-второто си дете родих на доста сериозна възраст и се намериха приятелки да ми изкарат акъла, че трябва да си правя ред изследвания.На въпроса ми моята лекарка деликатно се усмихна и ми каза да не се страхувам, така че на първо място- доверие в лекаря.Приятелка на сестра ми, живееща в Канада сподели, че там правят по-обстойни изследвания на жени след 39 години и ако е имало предишни проблеми.

Амарена, ще ти пиша на лични за утре.

# 231
здравейте отново ,благодаря за отговорите и топлото посрещане.
Бременността ми след д-р Милев и съм много доволна.Той също ми каза ,че мога да проведа това изследване при него,но все пак исках да попитам,защото софиянки друго говорят
ами ще видим тогава какво ще реша,но тоя биохимичен скрининг май не мисля да го правя.Разубеждавам се със всеки изминат ден
хубава вечер

# 232
И аз бях луднала да правя какви ли не изследвания...За БХС не те съветвам да го правиш - след всичко прочетено разбрах,че понякога резултатите могат да ти изкарат акъла,а в действителност да няма никакъв проблем!Довери се на доктора - в добри ръце си Hug
В 14  седмица д-р Милев видя чурката  Simple Smile,предполагам и ти вече знаеш пола.

Да се отчета - снощи направих тортата! Няма да я снимам,че леко се разпльока,вероятно защото вместо сметана забърках пудинг newsm78Довечера мъжо ще дегустира Party

Зимата иде,дано убие всички бацили!Всички болни дечица да оздравяват бързо,дано всичко с Денис е наред Praynig

# 233
Добро утро!Хайде първото кафе да е от мен.Ем4о малкия свикна ли на яслата?Оставате ли вече по Цял ден?Ама какъв вятър е днес направо ужасен.Дано им се сбъднат прогназите на синоптиците да завали сняг и да натрупа освен да убие бацилите че и децата да се повозят на шейните.На Гого му подариха на Коледа ама той я кледаше странно -ми незнае детето за какво е .Amarena имаш ли новини за feel_u  и Денис?Лек ден на всички!

# 234
  • Добрич
Добро утро.Набързо пое дно кафенце:

food010 kaffeetrmker_2  food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Лек ден на всички!

# 235
Здравейте мами-добричлийки,
Меся ви се в темата защото мъжът ми е от Добрич и скоро ни предстои дълго гостуване при вас! Интересувам се къде се пазарува най-евтино, колко струва кутия Фризо 2, пакет памперси Дайперс от 9-18кг. кашите на Слънчо и мокри кърпи Бейби крема! Ще съм ви много благодарна ако ми кажете!  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Целувки

# 236
Добро утро и от мен! Grinning
Вече сме по-добре. Вчера бяхме на контролен преглед. Ще продължим да пием онтибиотика още 2-3 дни.
мислех днес да поизведа малкия на кратка разходка, но пък този вятър... Whistling

denit, по мои впечатления най-евтино е на борсичката да Младежкия дом и до поликлиниката /собствениците са едни и същи/.Не мога да ти кажа за цените на продуктите , за които питаш обаче. Малко по-скъпо е в магазин Оазис на входа на Градската градина, но пък е доста по-добре зареден.

Хубав ден на всички!  Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 яну 2007, 13:41 от Теа

# 237
Здравейте мами, аз много отдавна не съм се включвала но най редовно ви чета.
Страшен вятър е навън!  ooooh! Ние днес пропуснахме разходката по центъра, но слизахме пред блока малко, да се разходим. Голям майтап беше, като духне вятъра и Виктория неможе да си направи крачките и се залива от смях...като не е виждало такъв силен вятър детето. Mr. Green
denit Теа ти е отговорила на въпроса  Peace
МНого болни дечица, какво става тази година ...големи аномалии. Shocked И ние сме солполиви, но се надявам да е от кучешките заби,че така са се надули венчетата й и горе и долу...ужас!
Хайде до после Grinning

# 238
doh Баси вятъра....Софиянци много реваха, че ще ги застигне ураган, а то какво стана...тука ша на издуха...пфуу Rolling Eyes...и ние ходихме до магазина и  Радена залита като духне Mr. Green

denit , и аз често пазаря от борсата до Мл.дом, както ти е писала Теа...Дайперс незнам колко струват, доколкото си спомням Фризото беше около 7 лв., а кашите Слънчо са на различни цени всеки модел и не съм ги следила как се движат..

Здраве на всички Hug

май и нас не ни подмина вируса...ама засега удържаме Thinking

# 239
Момичета, очаква се feel_u и Денис да бъдат изписани в края на седмицата. Междувременно и тя се е разболяла, затова толкова се е проточило..Вече били добре. Пожелавам им бързо оздравяване и бързо включване тук!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт