В ДОБРИЧ цъфнали кокичета и грейнали момчета и момичета (19)

• 19 334
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
  • Толбухин
SISOLITA таксата в яслата е нормална 25 лв. за целия месец,но първоначално внасяш 200 лв. за подръжката на ВИП-групата.Аз затова се и отказах от тях я ходи я не за една година . Като имаш напредвид че целия август са в отпуска и няма дижурна група. Ако почна работа какво ще правя цял месец и кой работодател ще ме търпи???

# 211
но след като са разбрали ,че майка ще погледне стаите и пак не са ги избърсали,какво остава в един обикновен ден без "посещения"
Съгласна съм !!! Но май нямям избор !!! И все пак си мисля, че щом се дават толкова пари те може би не смеят да връщат децата когата са болни, това ме притеснява !!!
SISOLITA таксата в яслата е нормална 25 лв. за целия месец,но първоначално внасяш 200 лв. за подръжката на ВИП-групата.
Точно така е !!!!

# 212
  • Добрич
25лв.ли...Аз си мислих,че 200 лв. първоначално и после на месец 100 някъде..От къде пък ми е влязло в главата това newsm78
Аз затова казвам,че тия ясли са нож с две остриета.От една страна детето е добре да е сред деца,да си играят,общуват,учат се едно от друго,ама от друга едно да е болно и хоп,ако не се направи нещо всички деца болни или пък сополиви ходят..Аман вече...и какъвто и да е шерсоналът,знаем всички как се гледа чуждо дете.. Rolling Eyes
Хайде на раазходките днес.Точно казвам на мъжами ,че като завали сняг какво ще правим по цял ден у дома,,незнам,то сега неиздържам на моменти ooooh!

# 213
здравейте,не ме познавате,защото за пръв път пиша тук.аз все още съм бъдеща майка,бременна в 4 месец и съм от Добрич естествено.Във отчетни чета много за това изследване  фетална морфология,но повечето момичета са от софия и си обменят информация,а на мен няма кой да помогне,та затова реших да се обърна към вас.Моля ви ,ако някой знае нека ми каже къде мога да направя това изследване тук в Добрич или във Варна.Знам, че трябва 3Д ехограф и добър лекар.Ще ви бъда безкрайно благодарна за помощта.

# 214
nimi, добре дошла! Незнам дали по нашите ширини правят това изследване. Мисля, че само в Сф, но евентуално в Майчин дом-Варна можеш да попиташ...тел. 052/332000 и 331144

# 215
Добре дошла ,nimi!  bouquet
Феталната морфология може да ти я направи всеки добър лекар.Тя се прави най-вече на 2Д ехограф - така се виждали по-ясно нещата.Това е по-обстоен преглед на органите на бебче .Тук Мартин Милев ще ти направи такава - много съм доволна от него  bouquet,а иначе и в клиниката на Темелков във Варна - д-р Балев.Записването обаче е голям зор! ooooh!

# 216
Как сте, мами?|За яслите, като най- дръта тука ще ви посъветвам да си гледате децата колкото може по-дълго, аз имам недобри спомени от опита си.Днес водих Младен на лекар, но се отказах да чакам-300 вируса чакаха на входа.Той 3 дни здраво дърпа от "антибиотика на мама", както го нарече сестра ми и днес е без температура. newsm44

# 217
"Слагам чубрица":
Ами че аз отдавна си го наричам така..."антибиотика на мама".
соф, пепел ми на пръстите, но и Дима така се изболедува. 2 дни болна, 2 дни здрава и после- дръж се. Затова нека ви види докторицата все пак.

Спинки, на бабин ден нали се засякохме в градската?
Това Убавото между мен и мъжа ми беше соф.
По традиция си празнуваме тримцата тоя празник.
Когато мъжа ми води до родилно- много бързо се ражда.
Даже мислехме да правим фирма за водене до родилно- Гарантира бързо, лесно, безболезнено раждане.
При нужда шофьора е с опит и може да акушира.
Ако има жлаещи- обаждайте се!

# 218
То това Мими може ли да не се турне след всеки мой пост?Разбрахме се утре веднага след консултацията да ни приемат в кабинета.

Амарена, дес в 12 пак обикалях около вас.Изглеждам съмнителна newsm08

# 219
То това Мими може ли да не се турне след всеки мой пост?Разбрахме се утре веднага след консултацията да ни приемат в кабинета.

Амарена, дес в 12 пак обикалях около вас.Изглеждам съмнителна newsm08
Брей.. Ние точно в 12 излязохме и се запътихме по посока зала Добротица. Там видях една мама с количка с мъжко чадо вътре. Да не си била ти? newsm78 Ако си видяла едно дете да лежи на земята и да вика> нани, нани, моето е било Blush Обърса целия квартал Blush Утре чакам куриерска пратка. Казаха,че към обяд ще дойдат и не знам дали ще излезем, но ако е хубаво времето , сигурно ще се навъртам пред блока. Дано се засечем най- после. Grinning Ако, не в сряда да си чукнем една сигурна среща вече, че то срамота.. Wink

# 220
  • гр.Добрич
Здравейте на всички.
Ними добре дошла при нас. И аз като теб много бях объркана за тези изследвания, защото софиянките се побъркаха да ходят къде ли не, а аз като попитах моята лекарка и тя ме гледаше като извънземно. Даже не знаеше какво е биохимичен скрининг. Кой ти следи бременността?

Мими даааа, видяхме се набързичко на бабинден. И аз си помислих, че това ще е сестра ти, но толкова бързо се разминахме, че не можах да я запомня. Само забелязах, че е с пусната дълга коса и имаше очила. Аз не бях излизала цяла седмица,, защото малкия не иска да спи в количката и докато изляза и трябва да се прибирам. Затова изтървах хубавото време, о няма как да го нося и да бутам количка.
Голяма реклама на мъжо дръпна. Ако имам зор за другото ще викам Laughing Първото го родих за няма и час.
Амарена как е малката, нали и тя беше болничка по едно време?
Някой има ли информация за Денис и Феелю?
Много гадно с тези болести. Засега устискаме, дао да не хваем вирус, че моят  бебок е много малък и не знам.
 Мими какво е "антибиотика на мама"?

# 221
Здравейте на всички.
Мими какво е "антибиотика на мама"?

кърма Sick

# 222
  • Добрич
Добре дошла, nimi   welcome
По-скоро раждалите мами, ще ти помогнат най-добре. Толкова промени има от преди 2 години, че сякаш са минали 20  Thinking Аз също четях Софиянки какво пишеха и говорих с моя док за какво ли не, ама ... той не ме гледаше  Shocked, но ми каза, че сме далеч още от тези неща. За съжаление.

Когато мъжа ми води до родилно- много бързо се ражда.
Даже мислехме да правим фирма за водене до родилно- Гарантира бързо, лесно, безболезнено раждане.
При нужда шофьора е с опит и може да акушира.
Ако има жлаещи- обаждайте се!
Joy Joy Joy Брейййй, то вие сте голяма работа  smile3501 Чудя се какво още чакате с фирмата  Thinking ние сме насреща ще помогнем  Wink кой с каквото може

# 223
Добре дошла на nimi  и от мен.

аз като попитах моята лекарка и тя ме гледаше като извънземно. Даже не знаеше какво е биохимичен скрининг.
spinki, кой е това? чак пък толкова...!?!

Моят синковец е по-добре. От вчера няма температура и утре ще го водя на контролен преглед. Покрай мъките с даването на гадния антибиотик и другите илачи съм станала много изобретателна. Измислих 50 начина за даване на гадните лекарства. засега проработи само методът в банята докато си мие зъбите...   Laughing
Много се е разглезил за тези 3-4 дни. Не се отлепя от мен, вечно мрънка за нещо / и аз не мога да разбера какво иска/, угажда му се за всичко, гледа Мечо Пух на компа на воля и въпреки това днес ми идваше да го напляскам, че ми скъса нервите с постоянното си мрънкане. Направо откачам като започне така...

# 224
nimi-добре дошла!feel_u на никого ли не остави телефон.Дано вече са по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт