В ДОБРИЧ цъфнали кокичета и грейнали момчета и момичета (19)

• 19 337
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН НА ВСИЧКИ. Има ли мами работещи в болницата? Въпросът ми е провокиран от поста на feel_u, нормата за утайката била 10, на детето е 12 това допустимо ли е за пълна упойка? Утре в 8 трябва да съм в болница във Варна, предупредени сме, че след Нова Година имало "затягане" и трябва всичко да ни е ОК. Приемът става в специална стая долу след входа и ако ми се запънат въобще няма да ни пуснат да влезем. Няма да имам възможност да правя нови изследвания на место, предните пъти бяха много-организирани и до 9.00 вече бяхме в операционните сектори. Ще ни приемат ли с утайка 12 и има ли в нашата болница някаква спешна лаборатория в която, ако се наложи днес да повторя изследванията?

# 196
Честит бабин ден и от мен!!!....то с тези болести едва ли Ви е до празнуване ама....то май не остана бебе което да не е болно...и ние сме с малко сополки:(...дано е само това Praynig...лек ден на всички и да оздравявате !!!

# 197
Здравейте, Мами !!! ЧЕСТИТИ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!! Отдавна не съм ви писала !Съжалявам пустото му време ! Събирам мнения относно детските ясли в Добрич !!! Предстои ми последната изпитна сесия и писане на дипломна работа, та затова бяхме пред дилемата - ясла или бавачка !!! Избрахме ясла, защото тати не искал още една жена да му се пречка в къщи и тем подобни измишльотони, както и да е не можах да го навия за бавачка !!! Ще я записваме в детска ясла "1-ви юни" зад Хуманитарна гимназия в т.нар. ВИП група !!! Какво ви е мнението по принцип за яслите не е ли рано ? Свидими се детенце, ама като няма кои да я гледа !!! А за тази ясла и тази Вип груп какво ще кажете ??? Онзи ден отидох да видя за какво става въпрос - много чисто, много приятно, много любезни всички ама като влязох в групата от  8 деца, а нашето Дани ще е деветото дете , почти всички бяха сополиви и не ги изтриват така си стоят със сополчетата, много ми стана грозно ! На другите места дали е така !!! Много се отплеснах, извинете ме !!! Предварително ви благодаря !!!

# 198
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН!Не съм писала до сега защото нямам голям достап до РС синът ми го е окупирал,а през седмицата съм на работа и няма как да пиша от там.Исках да споделя мнението си от д-р Мерджанова /тази която работи с И.Димитров във ВИВА/.Миналата година се наложи да извадим трета сливица на детето и педиатарката ни я препоръча .Много е мила внимателна и умее да предразполага децата и си разбира от работата.Желая на всички болни бърэо оэдравяване! Joy

Последна редакция: вт, 30 яну 2007, 23:32 от dzori

# 199
  • Добрич
Въпросът ми е провокиран от поста на feel_u, нормата за утайката била 10, на детето е 12 това допустимо ли е за пълна упойка?

Не се притеснявай за тази утайка, Нашата от край време е 15 и лекарите ми казват, че за малки дечица до 15 си е добре. Аз само не разбрах, каква операция ще правите? Стискам ви палци.

Стискам палци и на всички болнички! Peace

Ние всички сме в кюпа. Първо каката, после аз, днес и малкия сдава багажа. Не ми се говори на тази тема. Sad

Та, било и празник днес. Честито на всички!!!!

# 200
mama_Blue , не сложи една лентичка отдолу, че да ни държиш в неведение. Колко остана? Не съм те виждала отдавна. Сигурно вече ти личи Wink.
нали виждаш аватара....февруари го чакаме...ще се чуе Grinning

Ще я записваме в детска ясла "1-ви юни" зад Хуманитарна гимназия в т.нар. ВИП група !!! Какво ви е мнението по принцип за яслите не е ли рано ? Свидими се детенце, ама като няма кои да я гледа !!! А за тази ясла и тази Вип груп какво ще кажете ??? Онзи ден отидох да видя за какво става въпрос - много чисто, много приятно, много любезни всички ама като влязох в групата от  8 деца, а нашето Дани ще е деветото дете , почти всички бяха сополиви и не ги изтриват така си стоят със сополчетата, много ми стана грозно ! На другите места дали е така !!! Много се отплеснах, извинете ме !!! Предварително ви благодаря !!!
То аз нямам преки впечатления от яслите, ама незнам как сополите ще заобиколят ВИП групата Laughing...Мен лично най ме притеснява разболяването на малчовците като тръгнат на ясла и стреса, който изживяват докато свикнат...сигурно и на нас ще ни се наложи да ползваме услугите на ясла, но също ми се свиди както на теб Thinking....

# 201
Честит празник и от мен на всички майки.
Моят малък принц още е болен, но , милият, дъжи фронта.Утре го водя на лекар.

# 202
mama_Blue : да съгласна съм, че ВИП групата не може да е без зарази и болести, но имах друго предвид - дали по принцип в яслите оставят децата така да им висят сополчетата или в тази група е така !!! Ако някой е запознат моля да сподели !!!

# 203
Честит празнин и от мен! Много здраве на всички бебоци, а на мамите мнооого търпение. Успех!  Wink

# 204
ВЕНЕРА ДИДИ, били сме във ВИП групата на 1-ви юни, отказахме се. Ако искаш подробности ще ти пиша на лични , но по-нататък сега нямам възможност.

# 205
teis, защо на лични? Аз също събирам впечатления...

Да, мисля,че навсякъде им текат сополите на децата. Във форума е пълно с теми...Даже са им измислили специално наименование> "градински сополи" Sick
Дано скоро да има някаква реформа в детските градини.... Thinking

Пожелавам на всички болнички да оздравяват! baby_neutral
И честит празник, мами!  bouquet

Ние отбелязахме събитието, като се събрахме с приятели. Симона игра с един батко и беше много щастлива..Много обича батковци, ей! hahaha

mimi_kir , по случая направих и прословутата торта с кисело мляко. Сетих се, че имам закопчаваща се форма. Страна чудна! Heart Eyes Да не повярваш! Laughing

# 206
  • Добрич
Добро утро,моммичета.
Черпя по кафе Wink
Брех,моята Рая нещо й става от няколко дни,какъв режим си съсдаде незнам,спи само веднъж за един час,после й се приспива рано вечер,става много рано сутрин,луда работа Crazy
 ВЕНЕРА_ДИДИ , какви са таксите във Вип групата в Хуманитарна?Пък за тоя въпрос къде си го задала-ами то като гледам няма как да ти се даде адекватен отговор,но след като са разбрали ,че майка ще погледне стаите и пак не са ги избърсали,какво остава в един обикновен ден без "посещения" newsm78....Май ще се откажа от ясли
Видяхте ли прогнозата-към края на седмицата сняг ще вали Thinking,така че да използваме още малко хубавото време...
Болничките за оздравяват!!!

# 207
Добро утро !Какво става с Денис на feel_u-някой има ли инфо?Дано всички болнички сеоправят бързо-направо е ужасно да гледаш как детето е болно.Лек ден на всички.

# 208
Добро утро ! Черпя ви с кафенце  morning !!!
Денят ще е отново слънчев sun!
На болните пожелавам да оздравяват по бързо !
Лек и спокоен ден на всички Wink!

# 209
Добро утро! Лек и слънчев ден.   Nature SunnyБолничките по  бързо да оздравяват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт