ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 154
  • 776
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Във ФБ групата съм написала предложение за заведение.

# 211
  • София
Здравейте,
писала съм не повече от няколко пъти в темата, но изпратих имейла си на Светкавица, тъй като за моя син ДЗИ по БЕЛ е от изключително значение, защото иска да кандидатства право.
И тук да благодаря на Светкавица и много много се надявам да има успех писмото и догодина прозрачността при проверяването на работите вече да е факт.

# 212
До момента 24 подписа, заедно с моя и на сина ми
Моля, помислете дали да се праща писмо или петиция, в какъвто смисъл има предложения. Няма срок, но колкото по-бързо, по-добре.
Тъй като получавам въпроси на лични, отговарям и тук, че подкрепата и от ДРУГИ НАБОРИ е само от полза! Вкл и вече минали през ДЗИ

Допълвам-Благодаря на всички отзовали се за съпричастието! Това е начинът.

# 213
40 подписа до момента
Надявам се на още, независимо от сезона.
Имам на разположение само таблет, от служ компютър не мога да копирам, разпространява и тн, как да популяризираме за приличен брой подписи?

# 214
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз също имам над 40. Броих ги по обяд. Имам и още.Да ги пусна ли? Правя списък, че от петък съм отпуск и ще ги пращам единично.

# 215
Аз също имам над 40. Броих ги по обяд. Имам и още.Да ги пусна ли? Правя списък, че от петък съм отпуск и ще ги пращам единично.
Дай ги на лични
И още - да решим петиция или писмо. Има мнения в двете посоки.

# 216
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Дай ги на лични
И още - да решим петиция или писмо. Има мнения в двете посоки.
Правя списък в работата и ще ти ги пратя в петък, преди да излезна в отпуск и да се видим. Още ми пишат и се чувам с хора. Списъка ще нарасне.
Аз не разбирам смисъла на силата "Петиция-Писмо"?

# 217
Ако помните, бях писала писмо до МОН за нашия набор да отпаднат произведенията от 5, 6 клас. Не за да ги жалим децата, а защото го решиха в последен момент и беше несправедливо. Тогава имаше и медийни изяви, успяхме. Не успях(ме) с втора дата за НВО
Но е факт, че от МОН ми отговарят винаги на писмата.

Има идеи, да се оформи петиция, така би се разпространила по-бързо и с повече ангажирани. Това е +. Но на мен ми е трудно с наличната ми техника, а и не зная къде бих я пратила. Няма пречка и друг да се заеме.
Така че, решавайте, за писмото с подписи(мейлът е достатъчно доказателство за автентичност) поемам ангажимент да го изпратя, ако се оформи петиция(по определена форма), вече ще мислим за допълни подкрепа. Споделям получени идеи

И мисля, трябва да размърдаме "заспали чувства" преди отпускарсия август.

# 218
  • Пловдив
Светкавичке, много добре помня за малката победа тогава! Даже майка от нашия клас, говори по радио Дарик тогава мисля.
Да ви кажа, аз не знам как се прави петиция, но мисля, че много по-лесно се разпространява чрез социалните медии, чрез линк. Така много по-лесно ще достигне до тийновете, а сега признавам си, че е по-трудно, особено през телефон ...

# 219
А не може ли да заведем писмо с входящ номер, на което следва да отговорят и да направим петиция със същите искания? Политическата ситуация е сложна и такъв проблем не може да влезе във фокус на вниманието.

# 220
  • София
И аз мисля, че петицията ще има по - голям успех, тъй като може да се разпространи както и в социалните мрежи, така и тук във форума. Аз имам по - малко дете и пиша в още една наборна тема и със сигурност майките биха подкрепили искането ни. За съжаление и аз нямам идея как се създава петиция, а точно сега нямам възможност и да разуча, тъй като в следващите две седмици съм само с телефон.

# 221
  • София
Здравейте и благодаря за инициативата. От 10класната тема съм и ще подкрепя писмото. Ще пиша и в нашата тема. Дано има промяна!

# 222
И аз бих казала и писмо от Светкавица, и петиция отделно, който може да пусне … да разлаем кучетата! Аз ще пусна на ЛС до Нина нашите имена.

# 223
62подписа
До утре да решим какво точно правим и другата седмица пускам писмото или със същите данни оформяме петиция. Или и двете.
Всички, които ми писаха на лични, са включени.

Ако имате някакви допълнения към писмото, пишете.

# 224
  • някъде ... тук ...
Известно време не съм ви чела.
Светкавичке, мейл и какво още трябва да ти напиша на ЛС?

Общи условия

Активация на акаунт