ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 203
  • 776
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Успешна учебна година на порасналите ни деца!
На тези които са избрали бъдещето си развитие желая с лекота да постигнат желаното, на другите, които още се колебаят пожелавам скоро да намерят своето и да го постигнат!

# 436
  • София
Честит да е и от мен последния първи учебен ден! Яна го пропуска, че още сме в Турция! Със съжаление се сбогувам с палми, плажове и безгрижно безхаберие и се готвим за обратния полет.
Щерката попита: Трябва ли да тръгваме. Не може ли да се приберем на 24.05.24 (случайно избрана дата Joy )
Нищо не е избрала за учене, за шофиране и т.н.
Надявам се тази година да съм дзен, Омммм и др.подобни, но силно се съмнявам.
На родителите пожелавам спокойствие, здрави нерви и дебели портфейли!
На хлапетата - мъдрост, желание и възможност за намиране на себе си и успехи!

Последна редакция: пт, 15 сеп 2023, 22:18 от Fair Lady

# 437
  • София
Честит последен първи учебен ден! Много успехи на финала за всички и нека неоринетираните да намерят своето нещо!

Моята се гримира и гласи 1 час сигурно. Позволи ми и да я снимам даже Simple Smile.

aniK племенницата ми завърши немска гимназия. След това завърши бакалавърска степен по психология в Германия. Беше психология в медицински университет, учиха доста статистика и медицински дисциплини и беше бая тежко. Сега завършва магистратура отново по психология, но в Австрия и вече с уклон към управлението на човешките ресурси и смята с това да се занимава в бъдеще. Ако младежът се интересува мога да дам инфо за унита, както и да ги свържем да си поговорят.

# 438
  • В средата на времето
Fair Lady, и ние сме така, но в Гърция. Хич не  ми се тръгва. Ако наборът не беше с нас, щях повечко дни да откарам тук...

# 439
  • Варна
Честита и успешна учебна година на всички! Моят човек се съгласи да го снимам, че даже и риза сложи, заради мен. Беше се навлякъл в някаква стара тениска и с нея щеше да ходи.
Да видим как ще е с ранното ставане. Цяло лято не е ставал преди 12.

# 440

Разходих се на последния първи учебен ден до училище и много ми хареса (не само защото е последен Joy). Пожелавам всички да открият пътя си и да постигнат целите си с лекота Heart

# 441
  • Sofia
Нашият за друго, свързано с училище може да не мисли, но се нагласи сутринта за празника. Позволява ми да го снимам по принцип, но то пък аз не обичам.

Ян@, засега май само аз се вълнувам от бъдещето му. Споделям му, каквото съм прочела от вас и на други места, а той само сумти "добре, остави ме сега". За жалост всичко, що има сериозно учене, не е за него. Преди малко пак се заканих, че думичка няма да обеля повече за ДСД, за матура и за специалност.Rage Знам, че няма да издържа, но ще се опитам да изчакам той да прояви интерес.

# 442
  • София
Успешна учебна година на всички- деца, учители и родители!
Моето диване изглежда е разбрало, че ме е обидило вчера и днас ми пусна няколко снимки,които са си направили в училищено. Едната е с Тервел Пулев,втората е на класа, а третата с 1 клас.
Понеже имат традиция 12 клас да водят 1 клас днес се беше понагласил приемливо прилично.
Но това не значи, че още не съм му сърдита,че не ми позволи аз да си го снимам сутринта.

# 443
  • София
На децата да им е лека, успешна, късметлийска и пълна с щастливи мигове последната учебна, а на нас да ни е спокойна и с много поводи за гордост!

# 444
  • София
Здрава, спокойна, щастлива и пълна с увереност нова учебна година желая на децата ни! Да открият себе си, да бъдат последователни и целенасочени в мечтите си и да поемат смело по пътя към сбъдването им!

# 445
  • Разпиляна във въображението
Успех на децата! На първо място да са живи и здрави и на тези, които все още се лутат, и моята дъщеря в това число, да открият своя път!

# 446
Успешна година на деца и родители и от мен!
Извинявам се, че вадя темата от лежерното й настроение, обаче имам следния въпрос - в тестовете за ДЗИ по БЕЛ (ООП) материалът от кои класове се включва?

Последна редакция: сб, 16 сеп 2023, 23:13 от d&b

# 447
11,12-ти клас литература. Граматиката практически е пълна - от 5-ти до 12-ти клас, постъпателно затвърждавана.

# 448
  • София
Много, много успешна да е за децата тази последна училищна година!
Да са здрави и да се намерят по пътя напред!

# 449
Връщам се в темата след отсъствие от поне 4 години. Попрехвърлих темата от последната година и се радвам, че атмосферата все още е каквато я помня Heart
Успешна учебна година и много късмет на порасналите ни деца!
За набора мога да кажа, че се поуспокоих като ви прочетох - още без ясни идеи и без сертификати...времето напредна, очертава се сериозна година.
Иначе и аз се нареждам в групата на 12 клас+ 7 клас Grin

Общи условия

Активация на акаунт