ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 173
  • 776
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Fair Lady, хубаво би било да се разтушим с една среща, по повод отиващото си лято.

Мечтанията за абитурентска рокля си ги въртя за моя разтуха от тежкото ежедневие. Девойката е над тия неща. Има едно софийско ателие специализирано в шиене на корсети и бюстиета. Май шият и по поръчка и за продажба. Та идеята ми е те да ушият сложното, а за мен да остане една пола на волани и ако много се налага едни буфан ракави на ластик. Но пък да изберем ефектна 3Д бродирана дантела. Детето нищо не знае за моите планове Joy Предполагам ще ме заколи с хладно с: "Това не е моето!"

# 511
Лейди, с удоволствие Hug Много е приятно на срещите Heart

# 512
  • някъде ... тук ...
Лейди, дано съм в Сф, с удоволствие ще се видим!
Горги, ака Сиренце, я виж детето какво ще иска и измисли първо Simple Smile Или да я убедиш на твоето...
Не знам как ще се случи с набора за бала, ама както си мислех за баткото, че ще минем лежерно и леко, така имаме един къс фрак в гардероба, който никой никога повече няма да облече, а и е непродаваем.

# 513
  • София
Лейди, чаках те Joy
Gorgonzola, може ли да ти пратя щерката. Само такива снимки ми праща, на това, което описваш. Ако не искаш лично да я забавляваш, ще бъда благодарна за координати на шивачите. Да не говорим, готовото е с начална 2000, но и с нейните размери всичко ще трябва да се преправя... Ще бера ядове тази година. Миналата година брат й отвори нета, хареса си костюм, влязохме в магазина и след 30 минути и една вода, излезе облечен и обут...

# 514
Мен ми е кеф да разглеждам бални рокли. Нищо че девойката не одобрява вкуса ми Wink. Все някакъв консенсус ще докараме до май.

# 515
Надявам се да не обидя някоя девойка - наборка или майка, но  тези “буфани” ми напомнят повече за Октоберфест, отколкото за абитур бал.  Явно не съм в тренда 😂 !?!

# 516
И ние започнахме да се замисляме по организацията за бала - за дрехи още не сме говорили с младежа, но мисля  да предложа на семейния съвет сбирката в самия ден да е съвсем тесен кръг роднини + приятели на набора. Струва ми се,че ще е по-спокойно така, ще може да се видим всички, да изпратим абитуриента и т.н. Да видим как ще се приеме....

# 517
  • Варна
Бала ще е на 24 май. Сбирка няма да има. Така както нямаше и за голямата дъщеря. Само ме притеснява как ще съчетая подготовката с манифестацията, тъй де шествието. Аз, мъжът ми и голямата сме в учебния бранш и при нас е доброзорно участието.
Колко ще ви струва фотосесията? Снощи на РС ни казаха цени от 170-250 лв. Имало много фотосесии, виртуална реалност и албум. Стояли били по време на целия бал. Това за 250-те лв.

# 518
И аз бях учудена за цени около 200 лв за фотограф, 140 лв за легло в двойна стая в Интера, 140 лв куверт, изобщо ме засипа с цифри вчера 😄

# 519
От вчерашната родителска среща-само страховити истории: От предния випуск имало деца без дипломи все още, защита на дипломна работа било много трудно и късали.
За бала миналата година родителите се изпокарали за фотограф, последвали грозни обвинения в присвояване, комисионни и тн. Имало и др скандални моменти около организацията. По мое време също имаше драми около снимките  , в които обаче участваха съученици, дори приятелки се разсърдиха за години напред. Но родители не се месиха. Класният пък сподели, че в друго училище, в което има повече момчета(като при нашето) още към 22ч били пияни и дотам с бала.Друга споделена случка поради тип музика масово се изнесли след само половин час на бала.
Тъй като едновременно попълвахме куп заявления, декларации и подобни, а освен това много родители говореха един през друг, много не схванах цени, но ако правилно съм разбрала: куверт около 100 лв, ДДж и фотограф(чух го като обща цена) - 140 лв.

Някои родители отсега бяха против фотограф(да се снимат с телефоните, предлагаха). На мен ми се иска да имат, само че тези дни разглеждам в YouTube "работите" на един вероятно популярен фотограф и много се надявам да не изберат него. В три поредни години снимано "под индиго" с едни и същи "заставки", с една и съща музика, едни и същи акценти, абсолютна боза. Но каквото за другите, такова и за "наш Асан"Stuck Out Tongue Winking Eye

# 520
  • Варна
Явно вчера във Варна са плъзнали за жертви Simple Smile През моята в Първа са минали 3-ма, от 120 до 200 лв - есенна, пролетна, в студио, бала, някои и дипломиране.
Аз предпочитам тук да си обсъждаме всичко, не в други теми.

# 521
Фотогрфът специално за бала ли е? Защото ние преди две години платихме за фотосесии по различно време и направиха албум на класа.Много добър се оказа и си заслужаваше парите..На бала всеки се снимаше сам.

# 522
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Нямам представа колко ще струва фотографа. Приятелка/ позната ми е от декемврийчета 2008 и много харесвам работата й. Аз искам фотосесия на девойката и да е с нас по време на семейно-приятелското събиране.

# 523
  • София
Нямам представа колко ще струва фотографа. Приятелка/ позната ми е от декемврийчета 2008 и много харесвам работата й. Аз искам фотосесия на девойката и да е с нас по време на семейно-приятелското събиране.
И аз така съм решила- отделно от бала да е събирането и този път няма измъкване- ще си го снимам колкото си искам, ПЪК!  Rage
Иначе и те ще имат фотосесия в училище/ още миналата учебна година плащах нещо,но не помня какво и колко- стори ми се направо ужасно висока сумата/, през есента, през пролетта и на бала.....
Само в нашето училище ли още няма родителска среща- аз вярно ще му видя класната чаааак на бала  Laughing

# 524
  • София, в момента в любимото ми село Железница
При нас имаше вчера, но аз ходих на концерта на Миле Китич и ги отсвирих 🤣

Общи условия

Активация на акаунт