ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 175
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
При нас няма. И дневник нямаме.

# 526
  • София
Светкавица, докато четях и изтръпнах. През ум не ми беше минало, че може да се случи нещо подобно.

Ние миналата година май давахме пари за някъв фотограф, но нямам никаъв спомен какво и как ще снима. ама беше нещо за целия випуск.

Аз май се вълнувам от бала повече от нея. Тя си е избрала рокля. Чака да види кой размер ще е тогава, че това лято много рязко започна да отслабва. И реши, че е готова. Аз сутринта осъзнах, че в деня на бала е последното занятие от курса по физика на седмокласничката и няма как да го пропусне, и ми призля. Но и това ще се справим.

Нина, харесва ми как степенуваш приоритетите. Точно като мен.Laughing

Утре е първата част на IELTS. Малко ми е свито, но гледам да не ми личи. Не виждам тя да се е притеснила, значи и аз не трябва.

# 527
  • София
И при нас няма РС, няма и информация кога ще има.
Миналата година даваха пари за някаква фотосесия, но няма информация кога ще се състои и дали тези пари са били капаро (бяха като, че ли 30 лв./човек) или пък не. 
На мен ми се иска да имаме фотограф и да си направим хубави снимки, но това все още не е обсъждано с него и не знам дали би се съгласил, че той никак не обича да се снима, камо ли да изтърпи цяла фотосесия.
Светкавица, и аз се стреснах от споделеното за миналогодишния бал. Дано да е било инцидентно и тази година младежите да имат хубав бал и да имат само положителни спомени.

# 528
  • София, в момента в любимото ми село Железница
etomira е не бе. Билетите са купени през май, а нашите РС преминават само с класните ръководители, в нашия случай физкултурник, обичаш високоалкохолните напитки. 🙄 Рядко минават други учители. За какво да ходя?

# 529
  • Sofia
Нашият бил дал вече пари и за фотограф (питах, като повдигнахте темата) Rolling Eyes Хич не помня колко и за какво дадохме. Още не ми се мисли чак дотам.

# 530
  • В средата на времето
За фото в училище давахме и ние пари минала учебна година. Предполахам, че ще правят някакъв албум. 🤔На самия бал половинката ще снима, достатъчно фототехника има (пък и той изяви желание) , та поне този разход ще спестим. Даже костюмът не ми е драма, защото като на един лъвю му е важно да е марково и луксозно. Все ще намерим компромис между това и бюджета. 😊 Виж балът на сестра му, след 12 години, ще бъде кошмар. 😂

# 531
  • София
Изида, до тогава ще сме одъртели и няма да ни пука.

# 532
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Изида, до тогава ще сме одъртели и няма да ни пука.
Аааа не така - на една жена винаги трябва да й пука!

# 533
  • София
Izida, явно зодията обяснява "луксът ме успокоява". 'Щото и нашата лъвица така.

# 534
От вчера-малко да се посмеете на мой гръб.
Минавам аз по повод да "ревизирам МОЛ-а", имах някакъв повод и взех да оглеждам рокли. Влизам в магазин с малко по-високи цени, но сериозни намаления и много си харесах две рокли. Харесаха ми, защото не са тип "офис рокля", не са като за служебно съвещание, нито като за плажа. Точно нещо-" лежерно-официално", ако има такъв стил изобщо, а и малко "ретро" с насоченост към моите младежки години(не обаждам кое десетилетие Joy) Не пробвах, но снимах две рокли.
У нас ги показвам на мъжа ми, той с малко странно чувство за хумор, като му казах, че съм си намерила рокля "за бала" гледа и пита "Ама ти по нощница ли ще си?" И аз леко се разсърдих, не коментирах. Връща се синът ми от училище, аз почти от вратата казвам"Искаш ли да ти покажа какви рокли си харесах за твоя бал" и той: "Мамо, ама това са нощнички" и мъжът ми се хили.
И аз обявих, че на семейното парти ще съм с дънки и тениска, Пък Angry

# 535
Светкавица аз постоянно получавам разни хапливи коментари от мъжете у дома и вече не се впечатлявам. Върхът беше по повод една черно-зелена блуза, тя че беше искрящо зелено да, но дребното тогава на 3-4 коментира че съм като 🐍 , най- големият мъж го отнесе, и през цялото време се оправдаваше, че не го е казал той... Последно лятото сме с момчетата в един магазин и пробвам рокля, такива физиономии бяха и коментари, че имам толкова хубави рокли и тази не е за мен.

# 536
Момичета, има ли някой набор, абониран за уча.се? Какви са ви впечатленията от материала за 12 клас? Моите деца досега не съм намирала за необходимо да ги абонирам, но сега взе да ми минава тази мисъл през главата. Търся вариант за някаква допълнителна подготовка за матурата по БЕЛ, но курсове или уроци ще му ангажират твърде много от времето. Той е доста зает с други уроци и тренировки. В уча.се видях, че има някакви тестове и материали за подготовка за матурата и си мисля, че ще може да ги прави в удобно за него време, когато няма много за учене. Принципно е добре с българския, на матурата в 10 клас изкара добър резултат без допълнителна подготовка, но сега имат нова учителка, която никак не ми вдъхва доверие.
Или ако имате идея за някаква друга онлайн подготовка, която не е свързана с конкретен ден и час?

# 537
Точно вчера обсъждахме варианта за видеата от уча.се. Мисля,че е  добър вариант,но и ние не сме го ползвали досега.

# 538
Ние ползваме Уча се от доста години и поне моите деца казват, че им е полезно.

# 539
Моят син ползваше в 9 и 10 клас само по разказвателните и то за тестове. В 11 вече реши, че няма нужда, нямаше разказвателни. По БЕЛ дори не го е отварял, нито аз и нямам представа, но според мен по-добре някакво хубаво издание на тестове с отговори,повече ще му върши работа. Нашата учителка по БЕЛ в гимназията е много добра, каза че допълнително ще ни съобщи помагало. Като науча, ще пиша тук.

Общи условия

Активация на акаунт