ДВАНАДЕСЕТИ клас - 2023/2024

• 60 100
  • 776
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Моята дъщеря завърши през 2022 г. Понеже е много слаба шихме рокля по поръчка, беше на доста прилична цена ок. 500 лв. Мога да дам координати на лс, но важното е, че беше много доволна. Към днешна дата счита, че и тези пари са доста, но се радва, че не е залитнала повече. Сега предстои синковеца , но и той е доста скромен, така че не очаквам някакви изцепки. Друг е въпросът, че аз пак ще се сдобия с нов тоалет, живот и здраве, за мен завършването на децата е голяма радост.

# 631
Две момичета завършиха м.май. И на двете роклите бяха около 1200 лв. Едната рокля беше готова, от Русе я купуваха и й направиха корекция от магазина.  Другата рокля я шиха по поръчка във Варна.
Познатите с момичета заложиха на готови костюми. Споделиха, че са комбинирали сака с панталон с кройка по избор.  И мен този вариант ме устройва,  но не съм гледала нещо определено.

# 632
  • София
Моята дъщеря след две години ще е абитурентка и тъй като имахме няколко близки с деца набор 2004 и от сега се загледа по рокли. Обаче, честно да си призная и 500 лв. ми се струва много. Ама ако рокля с такава цена би я направила щастлива и специална, ще ги дадем.

# 633
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Наборката снощи пък си хареса рокля в нета за 25 евро и си я поръча. Не знам какво ще дойде, но е готова да рискува и да не се занимава повече Laughing

# 634
Толкова са млади и хубави, че с всяка рокля ще са прекрасни.

# 635
Моето е мъжко, ама драснах в Гугъл, извади прилични цени на първо четене... Бая модели са, не изглеждат зле. Ама то на снимка винаги са по-така, на живо подобни рокли винаги са ми били не баш...
https://escuara.com/balni-rokli?sort=p.price&order=DESC
Щерката ще я мисля след 7 години 😁 до тогава не знам каква мода може да се заформи за госпЙците, та не бързам изобщо да гледам...
И аз в неделя ги открих тези и даже са ми квартални. Тези дни може да дам лични впечатления от тях.

# 636
  • София
Аз мисля моето отроче или да го убия ...или да го изгоня! Ще ме побърка това дете бре хора!
Знае колко против съм балове тип светба,но когато последно говорихме/когато се съгласи да каже нещо ,де/ лятото каза, че иска събиране  и костюм.
Аз въпреки че не съм съгласна го приех- какво да се прави.
Започнах да правя списъци на рода и приятели,да се оглеждам за ресторант, да търся дата,различна от бала който е на 24,05...
В събота / докато шофирах за към баба му и дядо му/ на въпроса ни с баща му - къде да спретнем джамбурето....ни съобщи ,че щял да се чуства неудобно на едно място с тайфа приятели и роднини- не можел да се отпусне човека и как щял да се държи като маймуна с приятелите си и след това да отиде при родата и да се държи прилично!!!!
Едва не катастрофирах- чесно ви казвам!
Пет месеца си скубя косите,че ще правя нещо ,дето не ми се ще ,ама щом единственото ми дете иска- няма как, а той да ми каже че не съм го разбрала моля ви се!?!?!  Rage
Направо вече незнам....
сега търся ресторант за най -близките за 24,05- обяд и после да се маха от очите ми!!!!
ImpPersevereRage

# 637
  • София
vnd, прав е младежа за събирането. Ще се чувства некомфортно сред своите приятели от една страна и роднини от друга. Ще му е трудно да се отпусне и вместо да се забавлява, ще се чуди как да се държи, така че да не разочарова едните и другите.
Моят пък не иска събиране и беше много щастлив, че се отказахме да събираме родата.

# 638
Аз съм си решила 3 дена яли ПилИ и се веселили... За родата ще врътнем чеверме. За приятелите - да се самообслужват, давам им терен на вилата, имат опит, ще се оправят. BBQ ли ще си правят, филии ли ще мажат, данги-дунги и всички екстри... И да си ходи после на бал, когато му е деня свежарий... После и на 18 ще става седмица след бала, та ще завторим купона JoyJoyJoy
Разбира се, ще има и за комшиите, че ще огласим баира Simple Smile
Изобщо не ме вълнуват ресторанти и сватби. Имаме място бол, вкл. за спане - който иска да заповяда, на сила никой не влача и никой няма да върна.

# 639
Балът си е неин празник, затова ще се съобразим с нейните желания, живот и здраве. Каза, че не иска изпращане в ресторант с роднини до 9-то коляно, така че няма да настояваме.

# 640
  • София
Марти - аз изобщо не държа на тия шумни веселби,ама така го разбрах и се примирих. Що не говори като хорато това диване бе, ще ме побърка ......аааааа...
Но сега съм доволна- пак стана на моето- ще събера баби и дядовци да изпратят внучето,ще си отида да го наснимам пред Народния Театър.....пък после да се спасява....
Последно измънка,че с приятели, съученици и други диванета като него щели да си правят я екскурзия някъде, я събиране на някоя вила....
АМИ ТОВА ИСКАХ И АЗ!!!! - ама май на китайски говоря

Simple Smile

# 641
  • Sofia
И аз все по-убедително уговарям ММ да минем само с обедното събиране на най-близките, което сме планирали, и да не правим друго вечерно с приятели и познати. Дано ми се получи. Наборът няма специални желания.
Никак не се вълнувам от тоалети все още. Лекинко ме е страх сестра му да не поиска нещо покрай батко си, но това ще го мисля.

Софийските деца не се ли събираха пред Ал.Невски Thinking Нашите са в хотела до Народния театър и ако събирането е пред театъра, ще е супер удобно. Нямам идея как протичат баловете Relaxed

Последна редакция: вт, 31 окт 2023, 16:48 от aniK

# 642
  • София
Информацията за Народния Театър е от сумтящия набор в къщи, която не е достоверна на 100%. /каза че там щели да им правят снимки ама кога точно...../
Ще трябва да проверя и това, защото видиш ли, ако са на Ал. Невски, а аз хукна към  Театъра......е тогава ще го убия ритуално!

# 643
  • Sofia
Нашите се снимаха миналата неделя пред ЦУМ - вечерни снимки, от 19ч. до 23ч.го откараха. Първо минали момичетата - по 10мин.на девойка докато се хареса, наборът беше полудял.

# 644
  • нейде там, където ....
Моето е мъжко, ама драснах в Гугъл, извади прилични цени на първо четене... Бая модели са, не изглеждат зле. Ама то на снимка винаги са по-така, на живо подобни рокли винаги са ми били не баш...
https://escuara.com/balni-rokli?sort=p.price&order=DESC
Щерката ще я мисля след 7 години 😁 до тогава не знам каква мода може да се заформи за госпЙците, та не бързам изобщо да гледам...

Разгледах и аз роклите, има симпатични предложения. Изненадах се да видя сред моделите една от участничките в Мастър шеф. Не прилича на ученичка, макар сигурно да й се иска  😁

Последният ми досег с модната индустрия беше май месец - 250 лева за шивач, за сватбена рокля. Платът беше двуцифрена сума. Стори ми се разумно.

ninanb, ще изглежда прекрасно, сигурна съм. Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт