Проблеми със семейството му .

• 6 772
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Vessela Nickolaeva, в къщата си всеки може да стои както си иска, но на гости в чужд дом се съобразява. Няма значение кой как го приема, а как го разбират домакините.
Аналогично, аз вкъщи обожавам да стоя по гащи и някоя прозрачна риза лятото, но само със собственото си семейство. Пред чужди хора не стоя така, а авторката е чужда за това семейство и те не одобряват тоалетите й. Просто и ясно.
Който не спазва правилата в даден дом и отказва да се съобразява с домакините, няма място в къщата.

# 91
И какво е светлото бъдеще пред двойката? Спестяват пари, изнасят се на квартира само двамата, синът спира да общува с ужасните си роднини, те спират да го търсят и да разчитат на него, цветя и балони. Или по чудодеен начин те започват да одобряват и харесват авторката, спират да се държат с нея като с навлек, и пак цветя и балони. В този вид конфигурации измъкването и поставянето на място е изцяло в ръцете на мъжа. В случая такъв няма, има мамино момченце, което дори не си взима отпуска докато гаджето му гостува, а я оставя в отровна обстановка. Нали вечерта ще има секс, голяма работа, че през деня тя ще е обект на обиди и забележки. Авторката упорито не казва на каква възраст са, но ако той наистина е на 20, не се сещам за много семейства, които биха се радвали на приходяща на крака кака с претенции.

# 92
бягай, осъзнай се, докато е време и нямате дете. Хора, които така се държат НИКОГА НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ. Ще ти тормозят живота, ще създават дразги и колкото и да държите един на друг с приятеля ти, ще направят живота на двама ви -АД. А ако живеете близо до тях или у тях - ще е още по-зле.
Повярвай ми, казвам го от опит. Никога няма да се разбереш с токсични хора, защото те се държат умишлено така - от злоба, завист или злонамереност.

# 93
Причините могат да бъдат много, аз лично не бих ходила повече в тях. Съвсем сериозно, не бих. Не разбирам защо си вгорчавате живота излишно. Той може и да не може да се отдели, а е и много вероятно във въпросната държава да не е пълнолетен. Аз, признавам си, не изчетох всички страници, но на колко сте години, щом ти си студентка, а той е по-малък с 5г.?

# 94
Никаква креативност при избора на ник, все подобен, а и все с подобни истории ни пързалят. Дано не са това бъдещите ни медицински лица.

# 95
Ако някой се притеснява, че това е писано от бъдещ лекар – дишайте спокойно. Не учи за лекар (ако изобщо учи нещо). Simple Smile

# 96
хайде де, издребняхте. Чак пък толкова зле да е написано.
Не знам защо всяка тема трябва да съдържа нападки и злоба

# 97
Не само е написано зле, но и писателят си няма понятие как се учи медицина, дори и днес. Ако поне имаше някой близък, учещ медицинска специалност, различна от санитар, нямаше да напише такива глупости.
Сефте пързалка...

Ох, да бе, забравих, че тук всички са или ИТ, или медици. В най-лошия случай – работещи в офис, макар че офис на живо могат да видят само като клиенти или като офисни хигиенистки.

# 98
това за двете висши и на мен ми е странно, освен ако авторката не е на 30
Един бакалавър е поне 4 години, а медицинското не знам точно, но 10тина години се учи нали?

# 99
Медицина се учи 6 години и след това 4 години специализация. Съмнявам се авторката да учи това

# 100
Тя каза, че мисли специализацията да я прави там.
Може и медицина да учи, или по скоро някаква медицинска специалност - радиология, рентгенология.  Обаче не виждам защо майката на младежа така упорито твърди, че не били един за друг.

Авторке, какви причини изтъква майката, че не те одобрява.Не може да е заради късите гащи. Какво казва приятелят ти?

# 101
Медицина и друго висше не могат да бъдат взети паралелно. На теория уж може, на практика - абсурд. Най-много медицинска сестра да е, но и на мен ми се струва пързалка.

# 102
Може да е ветеринарна медицина. Може да е акушерка, лаборант.... Така излиза около 25 години.

# 103
От една страна не вярвам, че историята е пързалка, защото ги има много такива заблудени девойчета, които се влюбват в засукани младежи от мюсюлмански семейства. Тези момчета омайват онлайн, омайват... И после девойката като види каква е реалността ...пише теми в Бг мама. А реалността в повечето случаи е брутална - всички живеят вкупом, злословят едни за други, месят се в отношенията, дават непоискано мнение и съвети. Майката на момъка командва домакинството, челядта, парада...Авторката, ако иска проблеми, нека продължава  да се вижда с бленувания принц, да вярва в илюзии и да сънува розови слончета в розова мъгла.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 00:01 от Карла_Карла

# 104
Сигурна ли си, че жената на брат му не спи с приятеля ти. Намирисва ми на ревност и то такава от любовница

Общи условия

Активация на акаунт