Пазаруване от HМ, тема 63

• 45 188
  • 767
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Аз успях да разгледам, мисля да взема за есента рокли с дълъг ръкав на дъщеря ми, има някои на 50 %.

# 181
  • Пловдив
Здравейте!
Някой с впечатление за мъжките едноцветни тениски..изкривяват ли се шевовете след пране?

# 182
# 183
Здравейте!
Някой с впечатление за мъжките едноцветни тениски..изкривяват ли се шевовете след пране?

ММ имаше няколко, всичките станаха на “топчета” след няколко пранета и не си в купувал повече.

# 184
Здравейте!

ММ имаше няколко, всичките станаха на “топчета” след няколко пранета и не си в купувал повече.
Аз купувам от тези по 5, 7, 10 или колкото бяха броя, нямам станали на топчета, мин г му взех количество от типа 20тина, ок са, целогодишно ги носи, лилавеникавите вкъщи Simple Smile. Суша ги на сушилня.

# 185
Не са малко 4 лева, но така губи ваучера. Това имах предвид.

# 186
Аз пуснах емнайсе поръчки с по 2-3 артикула, да не изпусна нещо и продължавам да зяпам.
Кажете, какъв е смисълът на тези дрехи?! Само като го видя и ме облива пот
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1035270001.html

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 14:55 от Г-жа Шантал

# 187
  • Бургас
И аз се разписах с няколко поръчки, а не съм разгледала всичко още.

# 188
Засега една поръчка, но пресполагам ще има още. Пуснах, като на Бобчита панталона, само че в синьо, тениска и шапка за големия. А от реала взех на малкото няколко блузки с дълъг ръкав за есента, бяха по 2.99 и 3.99. Друго там не ме впечатли.

# 189

Тия сандали поръчах, 15 лв са сега. Има същите бели и са много гъвкави и ми харесват.
Хармони, супер е тоя панталон. За розовия мисля още

# 190
Оххх и аз пуснах една голяма поръчка. Чак ме е срам.
Като не мога да отида до реала с малките, поръчвам доста и 80% връщам. ММ се побърква, но така е засега.
Ето тази рокличка отдавна я гледам, но не ми се даваше пълната цена. Сега бива.

Този бански пък се появи 1бр моя размер и го взех без намаление. Изглежда много готин.

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 22:24 от HappyRSmile

# 191

Ей този панталон видях в петък на едно момиче на улицата. Много хубаво седеше, ще го грабна май, за из махалата ми е идеален

# 192
Кога ще ми се начислят точките от поръчката, която направих днес? Как да разбера колко точки ми се полагат и какъв е принципа им на начисление?

# 193
# 194
Кога ще ми се начислят точките от поръчката, която направих днес? Как да разбера колко точки ми се полагат и какъв е принципа им на начисление?

Когато ти я изпратят. По 1 точка на 1лв.
Имаше и нещо за рециклирани материали, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт