Добавки за отпаднало дете след боледуване

• 346
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте,можете ли да препоръчате нещо за възвръщане на силите и енергията на дете на 18м.След преболедуван вирус-повръщане и диария детето ходи много малко и всякаш се строполява на земята .колкото и да го повдигам,след 2 минути започва да се влачи ,не иска да ходи въобще .Не беше чак така преди.Преди 2 дни пуснахме изследвания,има няколко занижени показателя ,но педиатъра не казва нищо.попита ме само за црп и левкоцити които са в норма и затвори.Иначе се храни,играе си .. Препоръчайте ми с какво да го подсиля.Давам сироп от лук и мед ,както и бъзак по лична преценка .Опитваше се да накашля тези дни,но бързо спря .

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 01:50 от Не се сърди, човече

# 1
Аз бих давала рехидратиращи  прахчета

# 2
И аз бих махнала сиропа с лук и мед и бъзака, а бих дала нещо за хидратиране след повръщането и диарията.

# 3
Доколкото разбирам, педиатърът не е прегледал детето, а само сте се чули по телефона?
Заведи детето на лекар. Не си играй със здравето му.

# 4
То един от страничните ефекти на бъзака е стомашната болка, та чак и при прекомерна употреба и повръщане и разстройство, вие това давате на 18м бебе.

# 5
Доколкото разбирам, педиатърът не е прегледал детето, а само сте се чули по телефона?
Заведи детето на лекар. Не си играй със здравето му.
Не,прегледа детето,но не е видяла целите изследвания.Понеже го направихме и после трябваше да се прибирам..я питах дали да и ги пусна по Вайбър .Тя каза ,че няма Вайбър .каза да и ги диктувам.Аз попитах всички ли и тя каза само левкоцити и ЦРП.които са норма обаче.

# 6
При положение че детето, по твоите думи, няма сили да ходи и се строполява на земята, аз веднага бих го завела пак при лекаря, ако трябва и при друг, но няма да седя спокойно вкъщи и да го тъпча с разни неща по лична преценка.

# 7
Е не веднага ,върви някакъв период но не съм сигурна точно какво е .Ще търсим справка с друг лекар.

# 8
Този сироп от бъзак как е приготвен и по колко давате? Това е 18 месечно дете! При неправилно приготвяне или предозиране е токсичен! Вози точно до стомашни проблеми и нарушения на ЦНС.
Аз също съм привърженик на народната медицина. Но тя, както и традиционната могат да бъдат животозастрашаващи, когато се практикуват от аматьори.

# 9
А то може и този вирус да не е вирус, а ако сте давали от по-рано бъзак, детето да е било с повръщане и с разстройство, точно от сироп бъзак.

Общи условия

Активация на акаунт