В топли януарски дни, МАЙ-чето навън стои!

• 13 857
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Ванилка, Лусмар, благодаря ви за комплиментите за Калинка   bouquet
Тази снимка съм я пратила в списание Моето бебе - да видим дали ще я публикуват  Blush
Ще се похвалим задължително  Heart Eyes
Днес си взехме кухненски робот (по-добре късно отколкото никога) и сега ще има   chef за Калина
Маги наистина е кукличка, а на Миа ще й изям диадемата - страшна е  Heart Eyes

# 46
Таня Арк честит имен ден на патерица!Бъди здрава!
gi4o_pi4o  честит племеник!Страшна хубавица е Маги  Crazy
И Христина на Пепсън  Heart Eyes много сладка!
По въпроса за гаджетата и Жули няма май нейно гадже  Flutter Ако има някой свободен младеж да се обади  Laughing
Купихте ли си днешния вестник ?Нашия татко се изложи мноооого и ако се върне без вестник  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire ей това за него...Един път ще ни има във вестник и той ако не купи направо му е бедна фантазията.
Да ви кажа ядем вече попара,заешко и останалите плодови и зеленчукови пюрета,даже гадните броколи с добавка от тиква и се кърмим също.От 5 дни Жули спи по цяла нощ,даже се опитва да заспи по-раничко ...пу пу да не я урочасам  Praynig Praynig
Имаше още ама забравих ...от ЕГН ли ,кърма ли...

Калинка е кукла ,сигурна съм ,че ще публикуват снимката.Змейковица-да кажеш ей!Да си вземе списанието.Бас хващам ,че ботушките и шапката са от Англия  Flutter

# 47
  • Пловдив
Мимозка, не са от Англия  Wink тези са от Люксембург - донесе ми ги една приятелка  Heart Eyes

# 48
  • Варна
[*url=ЛИНК][img width=800 heidht=600]http://СЪЩИЯ ЛИНК[/img][*/url]  цифрите са за дължина и ширина на снимката и си ги нагласяш. За подпис мисля че беше 470 на 200, а за снимка в мнение 470 на 600. Пише се без тези звездички пред url, но на мен ми ги възприема като линк и затова ги сложих. Дано съм била полезна.

Мимозке, допуснала съм правописна грешка, затова не е ставало. Съжалявам. Значи вместо heidht трябва да е height. Ето така изглежда снимката на сладуранката Жулка с 600/470

Весел уикенд на всички, аз ще се приготвям за гости.

# 49
По въпроса за гаджетата и Жули няма май нейно гадже  Flutter Ако има някой свободен младеж да се обади  Laughing
Ние си нямаме гадже, пък и си харесваме Жулката. Прилагаме снимка - и с колата ще я вози Гоги  Wink:
Купихте ли си днешния вестник? Нашия татко се изложи мноооого и ако се върне без вестник  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out #2gunfire ей това за него...Един път ще ни има във вестник и той ако не купи направо му е бедна фантазията.
Ние купихме днес вестника и видяхме Жулката и понеже бяхме на разходка с приятели се похвалих на всички, че виртуално познаваме това бебче и е от "нашите" - майските бебоци.

Времето днес при нас беше отново пролетно и на малчо даже не му се прибираше накрая. Ама и как да му се прибира в това слънце. От скоро го пускам да обикаля пейките по парка, е естествено го придържам и е голямо щастие. Но после вкарването в количката е истинско приключение за мен. Дано и утре времето е така хубаво, че да пообикаляме пак.

На всички желая спокойна нощ!

# 50
Здравейте от нас Simple Smile
Честито на месечковците!
Честито на Танитата(на патерици)!
Честито племенник на Гичо!
Все се каня да пиша тези дни,но все не успявам(то и без това Алекс като види клавиатурата и полудява Simple Smile).Хайде и аз да се включа по темите-не стерилизирам вече нищо само измивам с топла вода и веро,играчките също(в повечето случай само бърша с мокра кърпа или направо давам от пода Mr. Green).Вода давам изворна на Девин още от втория месец,не гладя всичко също от тогава.Играе си с всичко дето не е играчка,а напоследък най ни е любима лъжичката(особено ако е останала храна по нея-докато се не излъска и омаже всичко наоколо не се пуска).Гледам да не го оставям да реве,защото аз не издържам вече на мрънкане,та камо ли с цел възпитание.Така,че се разнасяме доста често през деня.
Хайде ,че ревееее Sad

# 51
Е Лони 13 става-ще ви вземаме на морето  Laughing Сладур е Гого.
Анита -благодаря сега ще опитам и аз как става номера,че ако успея няма отърване от мен  Joy
Нашия татко купил вестника видях снимката ,спокойна съм  и много се радвам newsm10 newsm44 newsm68
Гуендолин  newsm51 smile3525 newsm51

Родата изкупи вестниците в региона,а приятелките из страната.Бяха своевременно уведомени. Grinning
Змейковице -много ти е хубава щерката,ако се интересувате от по-"възрастни" младежи предлагаме един на 9 години  Joy За красота красив е ,ама за друго не знам.Мноооооого приказва бееееее /къде е Крейзи/ ..

Днес Жули щеше да се захрани с шоколад ,ама умната и майка.... #2gunfireМного църкаше и и дадох 1 бонбон в шумоляща книжка да си играе,а тя го разопаковала..Добре,че я видях.

# 52
  • София
Здравейте и от нас. Ние днес ставаме на 8 месеца. Да почерпим всички, кой каквото си пожелае.
От днес и аз почвам с "розовата" вода, че ми омръзна това преваряване. И Евка в повечето случай е на 4-кратно хранене, но си пие мляко и през нощта.
Ето една прясна снимка от днес:

# 53
Е, да се разпишем и ние....то днес беше ветровито,ама нали луд умора няма/ та се повяхме и ние по Главната....то май цял Пловдив беше там/....и сега мъжете ми релаксират пред ТВ-то а аз умирисана на пърженко/че менюто е рибно/ се скатавам тук.......
Честит племенник на Гичо и братовчед на Маги/голяма е сладурка/....честито и на месечковците..................дано всички дечица да са живи и здрави и само радост да носят на мамите си...
Гледам тук пак сватосване се заформя/Мимозка-то нали и ние се заглеждахме по Жулката,ама дадохме вече обет за вярност...но виж-Калина е страхотна партия...ама май те с дон Тони Духи Пухин се сватосват....но за вашия батко мога само суперлативи да изкажа-та не вярвям да останете без снаха...пък и сватята е готина Wink/
За снимките на момите-просто съм безмълвна,че да не ядем бой после/че тя Ирка вече трябва да почнла да чете,а скоро и да пише/-но хубавото си е хубаво......И Никола на Танчето-много голям юнак,бе...А Гого,не разбрах-прав ли обикаля в парка...ако е така-браво...май скоро прощъпулници ще има...
Ани,при вас свекито-при мен моя баща е с такова развинтено въображение-ако пишеше криминални романи или сценарии на филми на ужасите-под пари щяхме да сме останали....
За блудкавото броколи-моля,моля...ние сме му големи фенове...и не само Иво,ами и баща му се е отворил на задушено...и сегаотивам да го правя,че иначе ще ме подгони службата....

# 54
А Кабранска- Жули не е фен на броколито/ама как смърди самоооооо  Sick  / ама слагам тиква и минава номера..А за сватосването вие все надалеч бягате... Laughing
Хайде да се пробвам със смалена снимка  Sunglasses  да ви покажа най-любимата ни играчка на Дисни-невероятно заянимателна  Peace Очарована съм ,Жули два пъти  Laughing ,другото интересно освен оня крокодил...много се заиграва с елка-та и дистанционните..

Това е от преди два часа -прясно ,прясно  Grinning

# 55
  • София
Добро утро!
Тази сутрин, колкото и да е нетипично, кафето и пр. ободряващи напитки са от мен... Tired
Заповядайте:

Но така е, като моят хубостник си ляга с кокошките, сутрин в 5ч. е така  Shocked Направо вече издивявам.  Sick Тази сутрин беше върха - пищя, крещя, мрънка, нахраних го, преобух го, играхме си с баща му с него - е, няма угодия и това си е...  #Cussing out Сега баба му ни съжали и го взе, но аз продължавам да чувам пищене от кухнята...  Twisted Evil
Отделно да ви се оплача, че май сериозно се отбива.  Cry Много ми е криво и мъчно, като го сложа на цица се дърпа с писъци и раздава едни шамариии...  #Cussing out Чувствам се супер-неискана и отхвърлена, дано на никой от вас не и се случи скоро това... Sad Иначе, през нощта един път суче, понякога и рано сутринта за 5 мин., но вечери след баня вече не ме ще, както и през деня . Абсурд. Чувствам се една толкова некадърна майка, обвинявам се непрекъснато, но не виждам къде сгреших толкова, като е захранен толкова късно и доскоро не и имал никакви позиви за това. А и АМ не иска, така че, с какво ще го храня идея нямам...  Cry
Отделно останахме без педиатър.  #Cussing out Онзи ден разбрах, че е заминала в чужбина при мъжа си, и е прехвърлила всичките си пациенти на една супер-некадърна и без-пациенти "докторица"... И на 17 - ти сме на дк при нея...  Sick Sick Sick
Моля ви да ме посъветвате, какво да правя, мога ли да я сменя при моя случай, след като не съм била предупредена и ме поставят пред свършен факт да бъда при педи, което не искам? Praynig
Това направо ми дойде за капак. И аз да извадя късмет за нещо (в смисъл, че бившето педи, вече, имаше подход, човечна беше и беше разбрана, за разлика от сестрата  Sick, която щях да  #2gunfire, но тази "красавица небесна" си е останала в комплект с така натресената ми лекарка  Sick, ужас какво ще правим незнам... ooooh! Моля, ако някой от вас има предвид свестен педиатър да ми препоръча, може и на ЛС! Praynig Praynig Praynig
Приключвам, да не ви прихване от моята каръщина, но ми е много мъчно, извинявам се, че се оплаквам рано - рано.  Embarassed
Приятен почивен ден и много разходки на всички! Heart Eyes

# 56
добро утро Hug
да се отчета и аз-димана още няма зъби,започна да яде новото мляко доста добре и не е повръщала,спи що-годе добре и се мъчи да пълзи ама назад Mr. Green
относно гърнето-след нашите проблеми с бактериите(които още не са приключили) доки каза че при момиченцата било по-често срещано и докато не махнем пампа е твърде вероятно да има такива неприятности.при което аз реших да я пробвам на гърне-от 20  дни ака в него всеки път като я сложа и общо взето ако не сме на гости тая работа си я върши винаги там Mr. Green много съм доволна че поне за това не се притеснявам въпреки че не съм й давала зор-просто тя самичка свикна и даже мисля че и да не й се ходи много като я сложа цъква малко да не е без хич Joy

олче не се впрягай толкова че бебо не иска много да суче.знам какво ти е в момента но даже да се обвиняваш и да се тровиш ако детето си е решило...поне си го кърмила толкова месеци.аз още не мога да го преглътна-кърмих само 40 дни но не мосля че това ме прави лоша майка Rolling Eyesважното е детето да е добре и да не се изнервяте взаимно-както направих аз,но това е друга история.
лек ден на всички-като гледам ще откачим още един слъчев ден навън Grinning

# 57
  • София
ехо и от нас Simple Smile

олче, недей така се коси, може стачка да е! детенцето си показва кога какво иска, нали? характерче си има като всяко диваненце тука Simple Smile и може и временно да е. виж че не отказва на 100 % да суче. стачкува си според мен, по-лесно е да папа с лъжица и се гивизи Simple Smile (надявам се да я знаеш тази думничка )  Joy

като се сетя за теб и кърменето все една гледка ми изниква пред очите:  велизаркин на цица, а майка му крачи по витошка  hahaha, жив и здрав да е , пък дето е текло пак ше тече, не забравяй   Mr. Green

пс. люба, мимоза, и ние сме фенове на броколито, н акарфиола, много ги морим  Joy, щом яде дори крем супата ми от спанак, картоф, морков, магданоз и празлук ( Crazy бляк), смятай какви са им вкусовете.

# 58
  • Варна
Здравейте, мами!!!

Олче, не се притеснявай. Все пак Вели е вече голям, и щом поне сутрин поцоква и през ноща - значи не е проблема, че не те иска. Вероятно предпочита вечер друго, а не млекце от мама. А аз бях отблъсната по същия начин още на втория месец  Cry още от тогава диването му с диване си има предпочитания за храната и как да си я яде /не щеше от цица, а от биба, а цедейки се - не станах на млекодайна крава, а просто спрях да давам  Mr. Green/

Като стана въпрос за хранене - ние пак не щем да ядем. Най-много половината от това, което преди хапваше. А зеленчукови или месни пюрета за обяд - само по 4-5 лъжички. Единствено кисели, кремови и грис /един път е ял/ - с кеф си ги ядем. Попарата - от тук от там с прилъгване.... и млякото - и то на половина. Абе да не е на диета тоя моя син  newsm78

И нямаме все още зъби..... и пак не спим нощем...... иначе е голям песнопоец.... дали няма да стане някой музикант или певец с тия щръкналите уши  Mr. Green

Цунки на всички и приятни слънчеви дълги разходки днес   bouquet

# 59
  • София
Понеже обсъждате темата за гърнето, да кажа ние какво правим. Преди 3 седмици една сутрин я видях, че се напъва в кошарката. Бързо я събух (още не беше почнала да ака) и понеже гърнето ни беше прибрано я сложих на седалката на батко и. Изака се детето и оттогава всяка сутрин се държим така. Изаква се почти веднага, а мама си спестява едно яко миене. В началото татито не ни вярваше, че го правим, но покрай празниците той я държеше и се убеди. Пробвахме я след това на нейното си гърне, но нали е една дребничка, направо потъва в него. Не искам да кажа, че се е научила на гърне, но по този начин и тя е доволна, защото не се омазва цялата, а пък много бързо и се възпалява кожата, ако не я измия веднага.

Общи условия

Активация на акаунт