Ти на какво отдаваш нежеланието му да суче? Дали е "зает" с много по-важни дейности, като например да щъка насам-натам и да "няма време" да се занимава с цокане? Или му се струва трудоемко вече като сравнява с лъжичката и шишето? Или вкусът на млякото не му харесва чак толкова, колкото други някакви храни? Той какво предпочита да яде и колко и как се храни? За депресията - нормално е след толкова месеци непрестанно заедно да се почувстваш така, ще мине!

Константин пък е на противоположната вълна - тъкмо беше "проял" - докарваше до до 30-40 грама зеленчуково пюре на обед и 30 плодово следобед и от сряда взе прогресивно да намалява количеството. Вчера яде 8 грама! зеленчуково и 15 плодово

Ние още нямаме гърне, ще вземем да се "обзаведем" тия дни - може да влиза в употреба, знам ли!
И последно да кажа - тия моми големи сладуранки и Жули и Евка, и Хриси, и Калина - бонбончета!
А, Gwendoline, като свършат кандидатие за медийни изяви - свиркай да се проявим и ние
. Тази женичка винаги успява да ми обърка плановете

Стискам палци да е поредният период и да отмине кризата
и после от 8:40 до 10:40
, бях забравила какво е...
Остана ли някой дето да не е?
съвсем ще се размислиш.
-просто беше преместил/не подредил,а направо нахвърлял чиниите в мивката./..и си легнал
-алергия ще е....и като се почна едно чудене-от какво....направо ми се взе акъла...но в крайна сметка реших,че е от пюрето със спанак дето му давах в петък-че го направих-и понеже Иво спа до обед,малко попрестоя-а четох,че може от нитратите да се получи/уж ми е замразен спанака-ама знам ли...гаранция няма/...другата ми версия е,че аз хапнах повечко шоколад-но не ми е за сефте.....Та така и не разбрах от какво е..........Важното,е че след като изкарахме двата дни само на кърма и пъпките изчезнаха....
/......

И благодаря ти за сменената снимка и линкчето

Нека твоите желания са мои пожелания!
!!!!