Хайде на театър - 10

• 92 532
  • 896
  •   2
Отговори
# 180
Аз гледах онзи ден "Петък вечер", ох, ами идеше ми да си взема нещата и да си тръгна. Имаше няколко момента, които ми допаднаха, но като цяло голяма простотия ми беше... Особено това с тоалетните. Шегите не ми бяха смешни, а Буков ми изглеждаше като някой, който случайно се е озовал там и не знае какво да прави. Пъдев най-ми допадна, но аз него и по принцип си го харесвам как играе.

+ 1. Изключително слаба постановка, да не кажа друга дума.
А отгоре на всичко има продължение "Събота сутрин"... Sob
Довечера съм на "Ревност", да видим.

# 181
  • София
Аз гледах онзи ден "Петък вечер", ох, ами идеше ми да си взема нещата и да си тръгна. Имаше няколко момента, които ми допаднаха, но като цяло голяма простотия ми беше... Особено това с тоалетните. Шегите не ми бяха смешни, а Буков ми изглеждаше като някой, който случайно се е озовал там и не знае какво да прави. Пъдев най-ми допадна, но аз него и по принцип си го харесвам как играе.

+ 1. Изключително слаба постановка, да не кажа друга дума.
А отгоре на всичко има продължение "Събота сутрин"... Sob
Довечера съм на "Ревност", да видим.

Само да те поправя, че е "Неделя сутрин". Grinning

# 182
Събота, неделя - все ужас Satisfied
Даже не съм се постарала да запомня правилно.
Все пак мерси.

# 183
Вчера гледах "Ревност".
Актьорите се справиха добре, но историята беше клиширана,
на моменти дори глупава. Не бих препоръчала.
Мнения за "Това не го казвай!" със Захари Бахаров и Теодора Духовникова?

# 184
  • София
Коментирахме го назад, не помня дали в тази тема. Актьорите са добри, самата пиеса не ме грабна - серия от етюди на тема взаимоотношения в модерна градска двойка. Не е като плоските скечове по телевизията, но на мен малко ми дойде като по-фенси тяхна версия. От друга страна сценографията е хубава, също и адаптацията на пиесата - френска е, но са се постарали да заменят всички препратки с такива от нашата действителност.

# 185
Имате ли отзиви за "Българската литература накратко"?

# 186
Имате ли отзиви за "Българската литература накратко"?

Гледах го с двама младежки на по 14 години. Много ни хареса и на тримата. Децата се смяха с глас, а за мен освен много смешно беше и тъжно, защото през сълзи от смях се казват доста истина за образованието в днешно време. Определено препоръчвам, макар да отидох с големи резерви.

# 187
Вчера гледах "Ревност".
Актьорите се справиха добре, но историята беше клиширана,
на моменти дори глупава. Не бих препоръчала.
Мнения за "Това не го казвай!" със Захари Бахаров и Теодора Духовникова?

Това не го казвай - беше забавно, на мен много ми хареса.

# 188
  • София
Писали сме и преди за тази постановка - ако отидеш с огромни очаквания /а аз имам такива и към Явор Гърдев, и към двамата актьори/, има вероятност да останеш разочарован. Аз поне бях, и не само аз, явно. Иначе е класи над всички халтуро-комедии, които се вихрят на някои сцени и вероятни при равни други условия ще се счете за много добра постановка. Просто на мен не ми отговори на очакванията за това трио.

# 189
Може ли отзиви за "Благодродния испанец" в Сълза и Смях?

# 190
Голям смях, чак до истерия в цялата зала. Препоръчвам с две ръце.

Може ли отзиви за "Благодродния испанец" в Сълза и Смях?

# 191
  • София
Писали сме и преди за тази постановка - ако отидеш с огромни очаквания /а аз имам такива и към Явор Гърдев, и към двамата актьори/, има вероятност да останеш разочарован. Аз поне бях, и не само аз, явно. Иначе е класи над всички халтуро-комедии, които се вихрят на някои сцени и вероятни при равни други условия ще се счете за много добра постановка. Просто на мен не ми отговори на очакванията за това трио.
Olive за мен не става ясно за коя постановка пишеш.
Бобец "Благодродния испанец" го гледах на сцената на София съмър фест. В началото се чудех къде съм, защо съм там и как да си тръгна. В следващия момент нещата почнаха да си идват на мястото. Определено Петьо Петков-Шайбата и Милена Маркова - Маца се справиха страхотно. Другите актьори - присъствие на сцената....

# 192
  • София
За “Това не го казвай”, извинявам се, писах точно под поста за нея и мислех, че се разбра.

# 193
  • София
Здравейте, виждам, че ще има фестивал на класическата литература в Нов театър НДК от 30.09. Кои от постановките бихте препоръчали?

"ЯЗОВЕЦЪТ" / 30.09.2023 г. събота от 19.30 часа  по повестта „Язовецът“ от Емилиян Станев
Драматизация и режисура: Бойко Илиев
Актьори: Стефка Янорова, Елена Петрова, Веселин Калановски
Продукция: „Нов театър” НДК с подкрепата на Министерство на културата
"ОСЪДЕНИ ДУШИ" / 04.10.2023 г. сряда от 19.30 часа по романа на Димитър Димов
Участват: Елена Петрова, Ники Илиев, Любомир Ковачев, Димитър Мартинов, Цветан Пейчев, Светльо Иванов, Валентин Ченков и Любомира Стефанова
Сценография и костюми: Галина Абаджимаринова
Музикално оформление: Ники Илиев
Продукция: ДКТ “Васил Друмев” – Шумен
"В ЧАСА НА СИНЯТА МЪГЛА" / 13.10.2023 г. петък от 19.30 часа по писмата на П.Яворов
Драматизация и режисура Бойко Илиев
Сценография Нина Пашова Участват Елена Петрова, Иван Радоев, Мариела Топалова
Продукция „Нов Театър” НДК
Реализиран с подкрепата на Министерство на културата
“ДЪРВО БЕЗ КОРЕН“ / 26.10.2023 г.  четвъртък  19.30 часа  Моноспектакъл на Илиян Марков по разкази от Николай Хайтов
Сценография и костюми: Бояна Бъчварова
Хореография: Асен Павлов
Музика: Oratnitza  Продукция: Театър „ОЗ”
"ТЪРНОВСКАТА ЦАРИЦА" / 27.10.2023 г. петък от 19.30 часа по едноименната повест на Емилиян Станев
Костюми Жанета Иванова  Сценография Теодор Даскалов  Участват  Елена Петрова, Яцек Янков, Мариела Топалова, Таня Карбова, Николай Сяров, Веселин Борисов, Марияна Бранкованова, Цветана Благоева  Продукция  ДТ“Антон Страшимиров” – гр.Разград
"ЖЕЛЕЗНИЯТ СВЕТИЛНИК" / 01.11.2023 г. сряда от 19.30 часа по романа на  Димитър Талев
Драматизация и режисура  Бойко Илиев
Сценография Теодор Даскалов
Костюми Жанета Иванова
с участието на  Филип Дончев, Филина Петрова, Йоана Иванова, Марияна Бранкованова, Николай Сяров, Яцек Янков  Продукция на  ТМЦ – Разград
"АНТИХРИСТ" / 10.11.2023 г. петък от 19.30 часа по едноименния роман на Емилиян Станев
Актьори Елена Петрова, Веселин Калановски, Ники Сотиров и Любомир Ковачев
Продукция Нов Театър НДК
"ПРЕСПАНСКИТЕ КАМБАНИ" / 21.11.2023 г. вторник от 19.30 часа от Димитър Талев
Сценография и костюми: Жанета Иванова
Музикални картини: Евгени Господинов
Участват: Анна Петрова (гост), Мариела Топалова, Петьо Горанов, Яцек Янков,Николай Сяров, Габриела Димитрова, Иван Иванов, Стефан Мараджие
 Продукция: ТМЦ „Разград”

# 194
От изброените съм гледала само "Осъдени души" и "Търновската царица". И двете мога да ги препоръчам.

Общи условия

Активация на акаунт