Хайде на театър - 10

• 88 983
  • 896
  •   1
Отговори
# 90
Ревлон, и ние ще гледаме Големанов, дано ни хареса.

# 91
  • София
Аз искам да се оплача от касиерките на Сатирата. Не знам все аз ли попадам при тях, когато не им е ден или просто са зле.Вчера обявиха happy hour на всичко от репертоара до края на сезона. Видях в сайта им за кои има места и реших да взема за мен и 2 приятелки.Отидох в обедната си почивка, когато им е първият час за промоцията, касиерка нямаше, дойде една дъвчеща жена някъде отзад и се държа нелюбезно… и ме отказа. Отидох отново след работа. Една жена пушеше отпред, още една говореше по телефона. Това - пред касата. Влязох, но вътре нямаше никой. Едната надникна и ме попита ще купувам ли и за какво. Simple Smile Ами не, няма да купувам. Какво е това отношение? Две, хора! Две служителки и вътре няма никой. Купих билети за народния, в крайна сметка. Ще гледаме Хъшове и Големанов, макар и на задни места.
Не е по темата, но аз бих поискала книгата за оплаквания или директно разговор с мениджър. Крайно време е да си отстояваме правата и да изискваме нормално обслужване!
И, за да се върнем към темата, избройте топ 3 постановки, които ви грабнаха през сезона Simple Smile и една, която бихте пропуснали.
Моите фаворити са "Място, наречено другаде", "Облог" и "Господин Ибрахим и цветовете на Корана". Негативният ми вот, въпреки чудните актьори е "Стая за гости"

# 92
Пишете на имейла им или на фейсбук страницата им.

# 93
През този сезон най -много ми харесаха " Дневникът на един луд" и " Червено" в 199 , " Случайна гара" и "Любовта на дон Перлимплин" в Учебен куклен театър НАТФИЗ.
Не ми хареса " Дишай "

# 94
Ето затова, вече се ограничавам между Зад канала, 199 и Сфумато.

# 95
Ето затова, вече се ограничавам между Зад канала, 199 и Сфумато.
https:// Само не и Една испанска пиеса от зад канала, много тегав сюжет,нито комедия,нито драма...

# 96
  • София
Дишай, Антигона и ако мога да включа един мюзикъл - Евита на Пловдивската опера. Ако трябва да се придържаме към театъра - Чест.
Разочарова ме С гръб към залеза.

# 97
Представления, които ми харесаха през този сезон - “Комедия за тенори”, “Благородният испанец”, “Хъшове”, “Петък вечер”

Бих пропуснала “Провинциални анекдоти”.

Някой гледал ли е тази постановка, да сподели отзив?
https://zadkanala.bg/spektakli/hayde-da-se-trepame

# 98
  • Пловдив
Испанеца предстои и при нас в Пловдив.

# 99
  • софия
Дишай, Антигона, Великденско вино.

# 100
Великденско вино, Калигула и Коприна са моите фаворити за този сезон.
Бих пропуснала С гръб към залеза, както и От всички страни.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 23:34 от Анонимен

# 101
О, Калигула още ме държи!
Деян Донков е невероятен!❤

# 102
О, Калигула още ме държи!
Деян Донков е невероятен!❤

И мен! Heart
Аз дори изгледах за втори път филма на БНТ за турнето в Шизуока Wink

# 103
О, може ли линк да го гледам и аз?❤🌹

# 104