💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 194
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
Терзи, Айре, благодаря за новините.
Няма минута свободна, много плътен сценарий. Уморително.
Джихан уби Ибо, но Къймет извади архивите и тя ще пали огън.
Ибо влезе веднага в роля: "Като сме семейство, аз ще се заема с това"
Хюлия сложи колието, дали ще има смисъл това, че сега Ибо и го подаде?
Много важна тема за семейството: кръвно и некръвно.
Сехер: "Семейство, което е построено на чужда кръв."
Значи Хюлия е обикнала детето, но Сехер го е взела от ръцете и и го е дала на Юсуф.
Сехер е разделила децата.
Много хубаво вървят двата случая:
Ямур иска баща си, не спира.
Същото е и в замисъла на Иляс: той знаеше, че разбере ли се, че има осиновено дете, а после и кое е то, следващият въпрос е: кои са били моите родители.
Хюлия прави всичко възможно да прикрива убийството.
Аслан се отказва от всичко, дал е пълни права на Джихан. Но дали Джихан ще иска това?
Беше много тъжно, когато каза на Аслан, че е намерил късно семейството си и не иска да го изгуби.
Всички говорят за семейство.
Ибо излъга Хюлия, че Иляс нищо не е казал. Ибо си прави сметката, че вече е цар.

# 121
ужас........
Иляс е жив Scream

# 122
Ах, как ни измамиха ... този изрод е жив!

# 123
Стига с тези портокали!! Sad Тръпки ме побиват!

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 22:57 от AniMae

# 124
Ах, как ни измамиха ... този изрод е жив!
ще ни мъчи и другия сезон сигурно Grin

# 125
В Кръстникът и продълженията му  наличието на портокал на екрана било признак на предстояща смърт или злополука.

# 126
В Кръстникът и продълженията му  наличието на портокал на екрана било признак на предстояща смърт или злополука.

И в Чукур беше така Cry

# 127
Не може Хюлия да е такъв изрод! Жал ми стана за Ямур и за Еко, какъв е мухльо безподобен.
Като видя портокал и изтръпвам!
Бива ли баш мафиозите да не му теглят контролен в десятката на Илияс? Ми не е сериозно!
Ужасията предстои.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 23:49 от Бл@гуна

# 128
Горкия Джихан....
а тоя Еко, голям мухльо

оффф голямо напрежение.....
нямам думи за финала....

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 23:55 от Airra

# 129
  • au bout du monde
Минавам да покажа това😍

https://twitter.com/smysunshines/status/1663647151732273152?t=5f … nSA2tBFUr8tw&s=19

Уф видях финала без да искам.
Стана каквото мислех.

# 130
Не вярвах, че Девин ще стреля в Джихан ... но явно заради Аслан би направила всичко! Джихан щеше да стреля в брат си! Никой от тях няма да умре, споко. Дано Девин обаче не загуби бебето ... А тази смрад Хюлия аз щях да я гръмна на нейно място, как може да е такова зло! Не, тази жена има спешна нужда от усмирителна жилетка и в лудница! Тя е ненормална! И Еко какъв страхливец излезе ... много ме разочарова!
Ясно, 2 сезон битката с Иляс продължава!
Ама как ме  изкефи Неше, какъв удар му заби само на този ненормалник!
Джихан полудя, буквално. Но, какво е виновен брат му, не разбрах ??? Знаел бил ... Вместо с Аслан да се беше разправил с "майка " си . Долно беше да му говори така за сеансите с Девин, само наля още повече масло в огъня.
Жал ми е за него, но не си изкарва болката на който заслужава ...  Шикарен финал, хареса ми!
Много ме изкефи и бръсненето на Аслан на тюфлека Толга! И все пак излезе гадина, осигури представление за Иляс Rage
Благодаря за компанията, дружки! Нямам търпение да го изгледам с превод.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 00:11 от queen_fenka

# 131
Не разбрах защо Джихан си го изкара на Аслан. Защо стреля в него?
На мен лично много ми хареса, че Девин гръмна Джихан. Много!
А Хюлия! Ах, тази е върховна гад! Дано да й измислят нещо подобаващо във втори сезон.
Дано Ямур не пропадне съвсем. Това беше много тежък удар за нея.
Ще има борба с Илияс и във втори сезон. Сега само се чудя Джихан ще оцелее ли, Аслан ще остане ли с Девин. Ще удавят ли този плъх Толга? Ще има ли скок във времето във втори сезон или ще започне от тук, където свърши.
Иначе последната сцена с огъня, пепелта, падналия портрет, счупената маса. Всички символи на семейството станха пепел. Край!
Ах, как ме е яд, че са оставили жив Илияс.
Не беше твърде драматично. От това се притеснявах, че се пазя много.
Обаче много ми хареса епизода.

Лека нощ, лейдис! Нямам търпение утре за финалния разбор. Hug

# 132
това да ми оправи малко настроението Heart

и как гледат финалната сцена
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1663650141637599232

Фенче, Благи Hands Plus1

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 00:12 от Airra

# 133
  • au bout du monde
Мисля, че съм изгледала епизода без да съм го гледала 😅 то толкова спойлери и снимки имаше.

# 134
Аслан много ми олекна в този еп. : много говори, бързо пали и не мисли. Направи Толга враг. Защо настоява толкова много за бащата на Ямур, този човек не иска да ги види.
От Адана идва консервативното: Сехер е отделила некръвното дете още в началото, Еко не може да се ожени за Ямур без съгласието на семейството си.
Иляс ги измами, жив е. Значи, той е планирал това, което става сега още отдавна. Иляс е накарал Юсуф да убие бащата на Джихан, а после го рекетира със запис. Юсуф е бил добра душа, той не издържал да бъде всеки ден с детето, което му напомняло ужасния момент. Иляс щеше да направи същото, ако дори Серхат беше само в затвора.  Просто е чакал удобен момент да унищожи врага си в бизнеса.
Юсуф и бащата на Девин задават един и същи въпрос: аз лош човек ли съм?
Според мен, лош е само бащата на двете момичета, Юсуф е бил добър човек.
Джихан е направен много вярно психологически: първото чувство на децата, когато разберат, че са били осиновени, е гняв. По-късно ще се укроти и ще започне да мисли.
Двубоят на двамата беше на различни теми за всеки от тях.
Стана революция, Бастилията падна, първо трона на Юсуф, портрета, масата, редът на Сойкан, какво ще дойде...
Сега не знам как да мисля това, че Девин стреля.
Всичко започна с първото отсъствие на Аслан от вечеря, сега вече няма маса.
На мен много ми хареса еп., всичко беше добре направено.
Интригата за следващия сезон е много голяма и интересна.
Каква хубава снимка, Айре!
Благодаря за компанията и лека нощ!!!

Общи условия

Активация на акаунт