💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 205
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Егати и напрежението. Сериал, сериал, ама изпуших половин кутия цигари.
Хем имаше толкова много спойлери и пак.
Наистина обърнаха живота на всички. Нищо вече няма да е същото.

Лека, момичета 🤗🤗🤗

Сега си пожелавам на 30 епизод да са така.

# 136
и на мен ми беше бая напрегнато накрая, а уж не се вживявам много
ама хората се забавляват заради добре свършената работа
Сероша им пее
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1663655421427449861

още едно клипче
https://twitter.com/ameligadjodilo/status/1663656396020416513

лека!! Hug

# 137
Не съм очаквала друга реакция от Аслан за сеансите.
Разбирам Джихан. Целият му живот е бил една лъжа.
Хюлия е болна. Аслан правилно я диагностицира.
Еко не е никакъв мъж.
Хареса  ми Девин. Лейла също.
Всичко стана на пух и прах. Как се прощава това? Аслан няма вина за родителите на Джихан, но пък върви по пътя на Юсуф.Няма измъкване от това.

# 138
# 139
Добро утро прекрасни 🍀

Малко фотки от снощи

Кажете каква пак мръсотия направи моята "любимка"? Еко верно ли се е отказал да се жени. Явно се оказа мухлю, не очаквах 🙃

Хаха, ясно откъде сестрите са се научили да раздават главички 😁 мама Неше в действие😍

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 09:15 от Miraland

# 140
  • au bout du monde
Последната сцена на детето не била излъчена, защото не стигнало времето. Майката се оплаква, че снимали през нощта и било мн студено и не искала детето й да работи напразно.

# 141
Добро утро, дружки! Hug

Скрит текст:
Да ви почерпя, че ММ днес има РД
Как сте ? Аз цяла нощ сънувах какви игри замислят Иляс и майка му Мавруди / така са я кръстили подругите  / Stuck Out Tongue Closed Eyes Вай бе, този е като котките, с 9 живота! Дори и на майка му не бяха казали, че е жив.
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Прекрасни! Heart

Мире, здравей, прекрасна! Hug Ти не успя ли да го гледаш ? Да, Еко се оказа голямо мекотело, мама и тате не искат Ямур, след като добрата, услужлива Хюлия им се обади да ги уведоми що за снаха ще си имат Rage И този слабак естествено и каза в деня на годежа им, че много я обича, но не може да се ожени за нея без съгласието на родителите си Money Ти какво очакваше бе, аптал ? Защо изобщо предлагаш брак, като нямаш топки да застанеш до нея и да я защитиш от целия свят ??? А твоите родители дали знаят, че ти пък си убиец ? Много , много ме разочарова това недоразумение ... Никоя жена не заслужава подобно нещо, тези повече не ги виждам заедно.
Да, ето от къде сестрите Акън владеят този удар Stuck Out Tongue Closed Eyes Ама тя бая яко си го тресна, това на Девин и Ямур нищо не беше Laughing
Камилита, ами всичко става, може и нарочно да не са показали тази сцена, но жалко за детенцето, дано да си го гледаме във 2 сезон!
Сега ви оставям и отивам да превеждам, че няма време! Хубав ден ви пожелавам на всички! Hug

# 142
  • au bout du monde
За мен сцената с черната рокля би значело, че тя ще загуби бебето. Надявам се в последния момент да са решили да го оставят за 2ри сезон решението какво ще стане. Но да, снимат повече и после режат.

Някои дори и сега смятат, че бебето няма да се роди.

На мен също не ми се иска да гледаме Девин бременна 17 епизода😬

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 10:15 от La Libellule

# 143
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Серията наистина беше като за финал на сезона.
Възхитена съм от Хакан Бономо, как обърна всичко с главата надолу. Направи го толкова финно и умело, че има мойте адмирации 👏
Тайните и лъжите в семейството предопределиха този край, а миналото се стовари с цялата си тежест.
Много символика имаше в последната сцена, унижожения портрет, счупената маса , двамата братя върху нея и Девин и Хюлия.

В момента ме интересуват два отговора, жив ли е Джихан и стана ли Девин Акин Девин Сойкан.
Актьорският състав.... нямам думи да опиша възхищението си от Къванч, Серенай, Неджат, Нур и всички останали.
Режисурата и операторската работа са превъзходни.

Лека работа, момичета 🤗🤗🤗

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 144
Фенче да е честит мъжа ти Много здраве и щастие му пожелавам

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 10:46 от dterziiska

# 145
Добро утро, лейдис!

Фенче, да е ти е жив и здрав ММ дълги години!

Рейтинга Sad

Вчера са се забалявали много и с основание. Свършиха прекрасна работа. Нямам търпение да излезе превод на интервютата, Серенай най-дълго отговаря. Не видях Джихан (не му знам името) Изобщо ли не е присъствал?

# 146
Фенче, да, не го гледах. Само тази сутрин погледнах финала и ми попадна главичката на мама Неше 😂 И ви прочетох, че пак кълнете Хю 😁

Значиии злото никога няма да миряса, ей с удоволствие да го смачкаш и китайското мъчение ще й е малко. То защото тя е цъфнала и вързала, та тръгнала да оправя и другите семейства. А пък Еко наистина се оказа мекотело, жалко.  Той по добре да погледне себе си 😡

# 147
Фени, честит празник, мила 🤗🥂

Много съм доволна от рейтинга.
Очаквах повече да падне. Вчера имаше мач за купата на Турция . Всички сайтове, които следя му отделиха достатъчно време, та дори и Бирсен.
Видях и рейтинга на повторението, в групата АВ са на трето място, в АБ1 на 7, в тотал на 13.
Изключително стабилен рейтинг през целия сезон.
И така на есен с песен.

# 148
Мире, това за мен е снимката на сезона! Супер яка!
Джихан и Аслан все едно трактор ги е влачил и Девин в червената рокля. Ако държеше и пистолета...
Обаче познахте, че пистолета от сватбата ще влезе в действие.

# 149

Общи условия

Активация на акаунт