💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 222
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета!

Да споделя нещо, но ме ме убивайте с камъни 🫣 Визията на Къванч най-много ми харесва в Семейство. Преди никога не ми е допадал, но сега тук е 🥰😍

Дори в забранения плод не го харесвах, когато всички припадаха по него 😄

La Libellule, не си сама! Аз, заради тая му визия му станах фен. Преди изобщо не го харесвах и се чудех какво му харесват толкова...
Миии, то не било само визия.... ама то талант, то игра, то харизма, то какво ли не! Така се зарибих, че 3 дена 14 серии на КСШ изгледах.

# 256
Привет, дружки! Hug
И от мен едно кафенце, че не ми е точнУ, още ми се спи Smile

Пепи, за Серенай четох, че си е наела къща на Миконос за един месец, пък тя май каза, че ще почива само десетина дни, та не знам Башак кога ще трябва да започне работа Wink
Камилита, няма нищо по-нормално от това, дори и най-красивите хора няма как да се харесват на всички. Красотата е много относително понятие.
На мен пък Къванч ми хареса много, ама много още от пръв поглед, споделяла съм тук с дружките, че като го видях на екрана , забравих за къде бях тръгнала Smile Защото не бях виждала дотогава мъж, и то рус, с толкова идеални черти, до степен да не мога да му намеря и най-малък недостатък, а не е да не съм му търсила Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, както много пъти съм казвала, ако беше само красив, без кой знае какъв талант, отдавна да съм забравила, че съществува, пък нека си е красив колкото си иска Stuck Out Tongue Closed Eyes Визията е голям бонус само в началото, а след толкова години дори вече не забелязвам толкова красотата му, наслаждавам се най - вече на играта му, и даже не ме интересува как изглежда в дадена роля, защото отдавна си го обичам всякак. Виждала съм го и пухкав, и болезнено слаб, дори много смешен в ролята на Саръ Сарухан, но това изобщо не ми влияе, за мен той си е красив във всякакъв вид. Да, в самото начало ме грабна именно тази негова невероятна златиста красота, признавам си, както стана и с много други зрители. Но, едва след като го видях как играе още в първата му роля, и видях потенциала в него, вече сериозно започнах да следя кариерата му. И очакванията ми към него се оправдаха напълно,  никога не ме е разочаровал през всички тези години, трудеше се здраво и развиваше таланта си с всеки нов проект. Може да се каже, че той израсна пред очите ми като актьора, който е днес Heart
Не мога да повярвам, че минаха 18 години, сякаш беше вчера ...

Терзи, благодаря! Kiss Голям чаровник е ашкъма ни!
Джаки, благодаря за споделеното! Kiss То и аз се чудя какво им харесват толкова на други актьори, нормално Stuck Out Tongue Winking Eye Лелее, ти почти си го изгледала, а аз съм още  на 3 -та серия Smile
На какъв пророчески колаж само попаднах от преди 5 години  Stuck Out Tongue Winking Eye

Имайте хубав ден! Hug

# 257
  • au bout du monde
Да си призная точно визията от рекламата ме грабна. Като го видях и си казах с тази визия няма как сериала да е лош 🤣

Серенай също ми хареса там и се усети химията. Аз нея я харесвах в приливи и отливи, макар да съм гледала само няколко епизода и после не съм я следила.

Друг не мога да си представя в ролята на Аслан. Толкова му отива. Както и на Девин.
Напълно са се слели с ролите.
И двамата са много равнопоставени така да кажа. В други сериали понякога сякаш някой взима привес и другия се губи. Сценаристът и който е правил подбора са си свършили мн добре работата.
Това си е мое усещане.

Баща ми също е впечатлен. Пита кога е другия епизод 😆

# 258
Да си призная точно визията от рекламата ме грабна. Като го видях и си казах с тази визия няма как сериала да е лош 🤣

Серенай също ми хареса там и се усети химията. Аз нея я харесвах в приливи и отливи, макар да съм гледала само няколко епизода и после не съм я следила.

Друг не мога да си представя в ролята на Аслан. Толкова му отива. Както и на Девин.
Напълно са се слели с ролите.
И двамата имат еднакъв заряд и енергия, които се допълват прекрасно. Равнопоставени са така да кажа. В други сериали понякога сякаш някой взима привес и другия се губи. Сценаристът и който е правил подбора са си свършили мн добре работата.
Това си е мое усещане.

Баща ми също е впечатлен. Пита кога е другия епизод 😆

La Libellule, абсолютно по същия начин и аз се влюбих в тях още от рекламата и постера. Аз и в предишни постове съм писала за тяхната енергия и прекрасното им партньорство, които съвсем ме зарибиха към сериала и героите им. 
Ох!... като те чета имам чувството, че аз съм го писала, в тоя ред на мисли и моето усещане е като твоето.

Гледай, как де не се влюбиш в тия прекрасни същества!?...People Couple With Heart

# 259

Привет!! Hug

La Libellule, не си сама! Аз, заради тая му визия му станах фен. Преди изобщо не го харесвах и се чудех какво му харесват толкова...
Миии, то не било само визия.... ама то талант, то игра, то харизма, то какво ли не! Така се зарибих, че 3 дена 14 серии на КСШ изгледах.
Джаки! Kissing Heart
Добре дошли в клуба на завладяните от таланта и харизмата на Къванч!
е дабра работа са свършили създателите на постера!
Браво, че толкова си напреднала с КСШ, скоро ще се появи и моята любимка- Мурка Blush
Камилита. и на мен в Айлето ми е особеноооо готин!! Heart Eyes
в интерес на истината, станах му фенка от ЗП/1-ия ми сериал/ но в началото не ми ми харесваше много като визия, е после с дългата коса ми е
Поздрави на баща ти!

Фенче Kissing Heart, много хубаво си го описала Hands Plus1
Цитат
Но, както много пъти съм казвала, ако беше само красив, без кой знае какъв талант, отдавна да съм забравила, че съществува, пък нека си е красив колкото си иска  Визията е голям бонус само в началото, а след толкова години дори вече не забелязвам толкова красотата му, наслаждавам се най - вече на играта му, и даже не ме интересува как изглежда в дадена роля, защото отдавна си го обичам всякак. Виждала съм го и пухкав, и болезнено слаб, дори много смешен в ролята на Саръ Сарухан, но това изобщо не ми влияе, за мен той си е красив във всякакъв вид. Да, в самото начало ме грабна именно тази негова невероятна златиста красота, признавам си, както стана и с много други зрители. Но, едва след като го видях как играе още в първата му роля, и видях потенциала в него, вече сериозно започнах да следя кариерата му.
знаеш, че съм като теб, от една секта сме Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз се чудя какво им харесват на някои актьори....ама вкус Nerd
Благодаря, че си постнала последния анализ!
а за това, което Ванчето пита-как се сравняват сериали, на твоето мнение съм.
На някои ми харесва повече сценария, историята, режисурата, двойката, любовната история!! за това си имам много любими и по-малко.
Цитат
Харесаха ми няколко коментара от групата ВК на Серенай Саръкая за тази сцена Hands Plus1 Е, те за разлика от фенките на Туба без проблем разбират емоциите, които изразява Киво Smile
Hands Plus1
Скрит текст:
някои фенки на Туба разбират, ако актьора супер преиграва.....

Пепи, не са в Бодрум.
тая снимка е от вчера и е от Istinye Marina/ Истанбул

Фатих Терим е бил треньор в Италия,  на Фиорентина и малко на Милан.
Даже е от Адана!

Цитат
Башак е била стилист и на актьорите за новата реклама на Дисни.
о така ли? не съм го срещала като инфо.
видях..

Терзи, мерси за новостите!!

за къщата, бих допълнила

разкош за деца и животни!!

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 23:30 от Airra

# 260
  • au bout du monde
Постерът и снимките са разкошни🥰😍 още като ги видях и усетих притегляне 😝 нещо ми трепна и усещането не ме излъга. 😍

# 261
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Не знам какво ми става, но пък съм настинала и едвам кретам, но трябва да издържа стоически и утре да мине.

Хубава дискусия сте си заформили от сутринта 😜
Красотата разбира се е доста относително понятие, но аз си го харесвам Къванч още от Перла. По времето на Забраненият плод много го харесвам с много късата и много дългата коса, но там определено самата история за мен беше завладяваща, а привличането между Берен и Къванч имах чувството, че реже въздуха. Истински шок обаче преживях, когато започна Кузей Гюней и видях първите кадри. Не можех да повярвам, че това е актьора изиграл Бехлюл. След това, като че ли приех за даденост, че този актьор ще ме изненадва винаги с визията си. Така беше в КСШ, така беше и в ДК. Въобще не знаех, че има филми с Къванч преди да попадна тук. Джаки, затова горещо ти препоръчвам след КСШ да видиш  "Хайде, сине" и "Сънят на пеперудата". Ако ги изгледаш /те са по кратки от една серия/ ще можеш да направиш наистина сравнение какъв голям диапазон от качествата и изразни средства притежава Къванч при изграждането на своите герои.
Камилита, щях да питам за баща ти, вече ти казах, че съм му фенка 😊 може би на него би му допаднал Якамоз.

Ванче, благодаря за споделеното. Много харесвам твоят поглед към отношенията в семейство Сойкан. Има още тайни там. Права си за това, че нямаше и дума за съпруга на Сехер. Така и не разбрах защо Ибо беше извън семейството. В същото време Иляс има син, значи и там е имало съпруга, за която нищо не се спомена. Сега ще очакваме лелята Недрет и нейния син, но и там не се споменава за съпруг. Сега пишейки си правя сметката, че единствената, от показаните ни герои, която има семейство в класическия смисъл е Лейла, омъжена по настояване на майка си. Аслан е този, който сам създаде собствено семейство, по своя воля.
Хареса ми тази част от статията, където се казва, че къщата е голяма и стабилна отвън, но рухна отвътре. Аслан каза на Хюлия, че трябва да си направи дезинфекция. Те напуснаха къщата да и направят и на нея. Не знам дали виждайки рухването на реда, който е подържала Хюлия ще подаде ръка на Девин заедно да изградят нов дом, с нов ред по правилата на Аслан и Девин.

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 262
Айре Heart Eyes мдааа, за тази болест Къванчманията няма лек за нас Smiley
Aз лично не мога да определя в кой сериал или филм най- много ми е харесал Къванч, така му пасва визията за всяка роля, че много трудна работа е това, не мога да избера Thinking
Камилита, Джаки, наистина постерите бяха прекрасни!
Пепи, бързо да се оправяш! Flowers Four Leaf Clover Не си единствената, дето не е могла да го познае в някоя от ролите му, често го чета от зрители, които тепърва се запознават с проектите му, той е най- големия хамелеон в турското кино, всички го казват, защото той буквално променя всичко в себе си, не само визията. Аз пък когато пуснаха първия трейлър на КГ, реших, че това не е неговия глас Stuck Out Tongue Closed Eyes
За лека нощ ви пускам Киво да ви попее малко Hug

# 263
Пепи, утре да си добре!! Flowers Four Leaf Clover
Мерси за споделеното!
несъмнено е различен навсякъде, но мен най-много ме е шашнал като го видях в Езел и после като гледах СП.
малко след като се запознах с ролите му, ми стана ясно, че е хамелеон и не съм се учудвала толкова много.
Джаки е гледала ХС преди, заради Алиханчо Wink
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
мерси за поздрава Heart Exl
аз си харесах това

лека Nature Stars

# 264
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

За събуждане ви видя Къванч.

С тези широки дрехи в сериала не може да се види и тази красота.
Много се радвам, че Къванч винаги до сега се подържа във форма.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 265
Здравейте, момичета!
Благодаря за красивите новини и размисли. Green Heart

Пепи, явно вече си добре, след като така ни събуждаш. Nature Sunny Grinning
Радвам се, че гледаме в обща посока.

Така в началото ни представиха Ибо:
„Още не можеше да приеме, че не той,
а брат му е бил глава на семейството,
както и не може да се примири със смъртта на Юсуф.
Влиза в жестока надпревара със Сойканови,
за да си получи заслуженото… С всяка своя стъпка той се изправя срещу Аслан.“

Предполагам, че ние виждаме Ибо извън семейството, като следствие от промените, направени от Хюлия след смъртта на Юсуф. Видяхме го, че живее на яхта, няма свой дом. Това е временно решение и явно не е от много години - в 5-те години след самоубийството на Юсуф Ибо е бил в очакване да се върне в имението. Заедно с Ибо Хюлия е отдалечила и Джихан. Така след смъртта на Юсуф семейството от семейство на стария Сойкан, в което са живели двамата братя и неговите синове Ибо и Юсуф, е станало семейство на Юсуф – неговият портрет е окачен на стената.  Хюлия е свила семейството само до Юсуф и неговите наследници, но е изолирала Джихан. Все пак Джихан има домашни пантофи и го канят при определени случаи, докато Ибо изобщо не беше поканен,  дори когато се събират за Юсуф.

Кога Юсуф е станал глава на семейството, не знаем. Станало е след смъртта на стария Сойкан. Зависи обаче кога е починал, може да е имало някакво време, в което Сехер сама да е била начело на семейството, не знаем. Но когато и да е починал бащата, Юсуф е станал глава на семейството с подкрепата на Сехер. Само може да се предполага, че Ибо и Недрет са действали заедно, а дали и бащата е бил с тях? Сехер много пъти изрази лошото си отношение към Ибо, Аслан едва го търпи, Иляс не го уважава. Неясно остава какви отношения са имали Хюлия и Ибо в миналото и дали изобщо са имали или това е само в главата на Ибо. Сега той е внимателен и уж загрижен за нея, но не и помогна особено в опасния момент. Ибо има някаква своя версия за „черната“ си любов, която започна да разказва пред Ати. Сигурно ще ни разкрият миналото, особено времето преди и около брака на Хюлия и Юсуф.

Появата на Иляс промени отношението на Хюлия към Ибо – пред опасността от разкриването на истината за убийството, Хюлия се нуждае от подкрепа, защото разкриването на тайната заплашва с разрив между нея и синовете и. Ибо добре използва момента и получи място на масата.
Не знам защо Ибо не е могъл да се примири със смъртта на Юсуф. Дали само заради това, че е бил принуден да напусне имението? Пред портрета на брат си не страда особено, дори гледа лошо. Съветваше Хюлия да каже пред Иляс името на Джихан – оказва се, че Джихан е бил най-важното нещо в живота на брат му, но Ибо не се съобразява с това. Неясно е какво точно е чувствал към Юсуф, но смъртта му е отдалечила Ибо от семейството. Ще видим сега какви ще ги върши, Ибо запази добри отношения с Иляс – дали ще ги използва за семейството или за себе си.

Разкриването на Ибо до голяма степен предстои. Още не знаем нищо за най-възрастните в семейството, Ибо е големият син и той е бил по-скоро свързан с тях. Не знаем как е мислил за него Юсуф, това ще стане ясно от предсмъртното писмо до него. Лелята Недрет ще бъде източник на нова информация. Тайната на колието…
Ще видим как ще разположат силите през новия сезон, синовете може да се откажат поне на първо време от Юсуф и да предадат управлението на семейството в ръцете на Ибо, да се върнат към голямото семейство каквото е било в началото.

# 266
Привет, дружки! Hug

Айре Heart Eyes благодаря! Kiss
И на мен ми хареса много този колаж, вярно е, а с годините още повече! Heart
Киво по рождение си е красив Kissing Heart

Пепи, благодаря! Kiss Надявам се, че си по-добре днес Kissing Heart
Мисля, че дори широките дрехи не могат да скрият отличната му фигура. Е, не е във форма както в Кузей, но изглежда отлично за възрастта си. Знаем, че само ако поиска , отново може да стане само мускули, без да е прекалено напомпан.

Но, на мен си ми харесва и така.
Ванче, благодаря за споделеното! Kiss
Дано наистина ни покажат всичко, което не знаем до сега. И да видим тази прословута Недрет на чия страна ще е Thinking Ибо ми е неприятен от самото начало, да видим и неговите скелети в гардероба какви са.
Липсва ми сериала определено, но ще се забавлявам лятото със старите сериали на ашкъма.

А сладурите ни да си починат добре и есента с нови сили да продължат да ни радват.

Дано изловят някъде и КБТ лятото или Башак отново да ни зарадва.
Само Нур е неуморна, продължава да работи, не знам как издържа Thinking
Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 267
Привет! Hug
от мен, нови Мави

Ваня, чета коментарите ти Hands Plus1,  не можеш да се откъснеш от сериала с мисли какво не са ни показали и евентулно ще ни покажат...браво на теб. Blush Аз съм се оставила на въображението на Бономо, за което ще разберем след няколко месеца.
Пепи, нашия любимец винаги е поддържал формата си, все пак е бивш спортист, при него е и ген, но никога не залита с напомпани големи мускули, плочки и т.н. Ама можеше да го посъблекат малко като Аслан, или пък Башак не дава Laughing  
Фенче Kissing Heart хубаво кафенце!!
Последните снимки на Сероша са Nature Fire

И тя няма да почива много, нали ще снима сериал, каста му никак не е зле.
Ани Kissing Heart, ще играе с Дамла С.!!
Цитат
Дано изловят някъде и КБТ лятото или Башак отново да ни зарадва.
е винаги имаме летни снимки, дано тая година са повече и с приятни изненади!! Flowers Four Leaf Clover
...................
Днес започва КСШ в Италия
много се коментира в ТТ
от дистрибиторите...

трейлър
https://twitter.com/VancItalia/status/1667100293673172992
Успех!!

Хубав ден!! Nature Sunny

Днес е международен ден на приятелството.........
Благодаря, че ви има!!
Тук намерих ценни приятелки, обичам ви!! Hearts

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 16:59 от Airra

# 268
Здравейте благодаря за споделеното Започнах да гледам Къванч в Перла и досега ми е любим

https://www.instagram.com/p/CtRQfXtLAtr/

https://www.instagram.com/p/CjdrrsJLjmz/ 8.10.2022

https://www.instagram.com/p/CtRTWMloAuu/

# 269
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Айде, какво се моткат МАВИ, вече нямаме търпение за рекламата!

Супер колаж ! Hands Plus1

Много ти се иска да съблекат Аслан нещо Smile Башак дава, ама той не дава, само по потник, студено му е на лъвчето ни Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, Сероша е Nature Fire на тези снимки!

Подготвя се за ролята на адвокат Лейля.

Успех на КСШ в Италия! Щом толкова много им хареса ДиК, няма начин да не харесат този, поне така се надявам.
Терзи, благодаря! Kiss И ти си от най - дългогодишниte и верни фенки, да! Heart
Цитат
Започнах да гледам Къванч в Перла и досега ми е любим
Щом е ден на приятелството и аз да кажа: Благодаря ви, че ви има дружки!
И подходящ поздрав по този случай.

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 18:24 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт