💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 224
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, благодаря ви 🤗🤗🤗

Чувствам се късметлия, че ви открих.❤️

Лека 🤗🤗🤗

# 271

Привет и хубава събота! Yellow Heart

канала в Ютуб са постнали видео само с Аслан Nature FireAnimal Lion

https://www.youtube.com/watch?v=Guu3xuahaZ8
и с Девин- "Ти направи Девин луда"
https://www.youtube.com/watch?v=GAK0KXoKioY&t=15s

Пепи Heart Терзи Hug
Фенче Kissing Heart
дано наистина има реклама!
може Киво да снима през лятото и за Мерцедес и Финиш, ако все още има договори с тях.
Цитат
Много ти се иска да съблекат Аслан нещо
а, като че ли  съм единствена!! LaughingStuck Out Tongue Winking Eye

страхотен колаж

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 11:17 от Airra

# 272
Привет, дружки! Hug

Пепи, всички сме късметлии, че се намерихме Kiss Няма по-хубаво от това да споделяш неща, които те вълнуват с хора, които са на същата вълна, прекрасно е.

Айре Heart Eyes благодаря за споделеното! Kiss Клипчето е страхотно!
Е, ще има реклама, как не Smile Ама дали ще е съвместна, това ме интересува. За Финиш и Мерцедес нямам идея, знаеш, че Киво ни изненадва внезапно.
Цитат
а, като че ли  съм единствена!! LaughingStuck Out Tongue Winking Eye
Ами няма лошо, поне има какво да покаже, но може пък това да е единствения сериал, в който няма да го видим гол до кръста, знам ли Smile
А този колаж няма как да не го повторя Heart

За добро настроение

Имайте хубав почивен ден, дружки! Hug

# 273

Ами няма лошо, поне има какво да покаже, но може пък това да е единствения сериал, в който няма да го видим гол до кръста, знам ли Smile

има още 17 епизода Stuck Out Tongue Winking Eye
за съвместна реклама, а дано....ама....

Heart Eyes

Днес голяма суша, всички си почиват....

от италианка

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 17:33 от Airra

# 274
Ааа, някои са на работа Stuck Out Tongue Winking Eye
Да се похваля, нощес догледах КСШ. Ами да си кажа, неочаквано за мен, много ми хареса. С Шура така й не ми допаднаха, но с Фахрието ми бяха супер като двойка. Който не го е гледал, да не се чуди, да го подхваща. След първите 2, 3 серии много леко и приятно върви. На един дъх се гледа. Киво наистина е голям талант....прекрасен е!

# 275
Здравейте

# 276
Айре Heart Eyes да, да , има надежда викаш Stuck Out Tongue Closed Eyes

Цитат
има още 17 епизода Stuck Out Tongue Winking Eye
Айде, да си оплакнем малко очите Kissing Heart Нищо, че са архивни.
2002-  2020

Е, те сега ако не им направят съвместна реклама със Сероша, не знам кога.

Джаки, благодаря ти за споделеното и за думите ти за Къванч! Kiss Много се радвам, че ти е харесал КСШ, на мен той ми е един от най- любимите сериали на Къванч Hands Plus1 Аз и с Фахрие го харесах много, но ми беше мъчно, че се разделиха с Шура, голяма любов бяха ... Много мизерници около тях, ама и те си бяха виновни и двамата. Какво ще кажеш за Петро, хареса ли ти как Сеит го наказа ? За тази сцена имаше много коментари на двата полюса, някои го осъждаха. А ролята на Усхан като Джелил хареса ли ти ? Там бяха такива големи приятели, а в Айлето леле
Ако искаш сега изгледай Сблъсък, не е дълъг и той, а мисля, че ще ти хареса, има доста екшън, да видиш Къванч като полицай, и той е малко луд като Аслан Stuck Out Tongue Closed Eyes Много е готин и там. Играе и едно невероятно момиченце, голям талант. И дано харесваш поне Елчин Сангу, да не се мъчиш Smile

Най- невероятните сини очи за мен Heart

Терзи, благодаря! Kiss
Нямам търпение да я видим най- на края тази реклама.
Чакам си и снимки, както всяко лято, а този път ще са трима Heart

Имайте хубава вечер, дружки! Hug

# 277
  • au bout du monde
Снимките за Мави са разкошни 😍 прекрасно са го снимали. 😁 Както казах с тази визия най-много ми харесва.

# 278

Джаки, благодаря ти за споделеното и за думите ти за Къванч! Kiss Много се радвам, че ти е харесал КСШ, на мен той ми е един от най- любимите сериали на Къванч Hands Plus1 Аз и с Фахрие го харесах много, но ми беше мъчно, че се разделиха с Шура, голяма любов бяха ... Много мизерници около тях, ама и те си бяха виновни и двамата. Какво ще кажеш за Петро, хареса ли ти как Сеит го наказа ? За тази сцена имаше много коментари на двата полюса, някои го осъждаха. А ролята на Усхан като Джелил хареса ли ти ? Там бяха такива големи приятели, а в Айлето леле
Ако искаш сега изгледай Сблъсък, не е дълъг и той, а мисля, че ще ти хареса, има доста екшън, да видиш Къванч като полицай, и той е малко луд като Аслан Stuck Out Tongue Closed Eyes Много е готин и там. Играе и едно невероятно момиченце, голям талант. И дано харесваш поне Елчин Сангу, да не се мъчиш Smile

queen_fenka Колажа е супер, направо ми се зави свят от тази красота.
А Петро, напълно заслужено по такъв начин беше наказан, изобщо не го осъждам Сеит. Биркан е един от актьорите, които харесвам и с тази роля се справи отлично, щом успях да го намразя (само за сериала естествено). Усхан също много го харесах като персонаж, Елчин си я харесвам, затова няма да ми се наложи да я преглъщам, ама Сблъсък ще го оставя за по натам. Сега ще изгледам Пеперудата, а после ще подхващам Север юг. Сега ще ги потърся на 1 страница.

# 279
Ааа, някои са на работа Stuck Out Tongue Winking Eye
Да се похваля, нощес догледах КСШ. Ами да си кажа, неочаквано за мен, много ми хареса. С Шура така й не ми допаднаха, но с Фахрието ми бяха супер като двойка. Който не го е гледал, да не се чуди, да го подхваща. След първите 2, 3 серии много леко и приятно върви. На един дъх се гледа. Киво наистина е голям талант....прекрасен е!
Джаки Hug, браво!
за теб

Щом ще гледаш Сънят на пеперудата, да те предупредя, че Киво там е малко неузнаваем, отслабна за ролята с 20 кг.

Фенче Kissing Heart, мерси за архивните находки!
стига си се навивала с тая реклама, по добре не я мисли...и току виж са те изненадали.
а с Джаки сме се разбрали, че първо ще гледа КГ, задължително е Wink Hands V

Камилита Hands Plus1

лека вечер!

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 21:10 от Airra

# 280
  • au bout du monde
Няма да мога да спя тази вечер 🤣🤣🤣

# 281
Джаки, супер избор! Hands Plus1 И филма и сериала напълно си заслужават вниманието. Север Юг както казах ми е най, най - любимия сериал, засега Smile Радвам се, че няма да преглъщаш с Елчинката, много е гадно да не харесваш някой от ГГ, щастлива съм, че не ми се е случвало до сега, харесвам си абсолютно всички партньорки на ашкъма, е, някои малко повече от други. Всички са талантливи, а до Киво всички са ми красиви Heart

Цитат
А Петро, напълно заслужено по такъв начин беше наказан, изобщо не го осъждам Сеит. Биркан е един от актьорите, които харесвам и с тази роля се справи отлично, щом успях да го намразя (само за сериала естествено). Усхан също много го харесах като персонаж, Елчин си я харесвам, затова няма да ми се наложи да я преглъщам, ама Сблъсък ще го оставя за по натам. Сега ще изгледам Пеперудата, а после ще подхващам Север юг. Сега ще ги потърся на 1 страница.
Много ми хареса и на мен как наказа Петро, той си го заслужи с всичко, което причини на всички. И нямаше да пожали и Аля на края. Много добре си изиграха ролите всички, така е. Биркан много ми хареса в "Песента на живота " после, а едва се навих да го гледам, защото и аз го бях намразила в ролята на мазния Петро Smile
Приятно гледане! Hands Plus1 Ще ни е приятно да споделяш впечатления Kiss
Айре Heart Eyes ммм ... страхотни гифки, благодаря! Kiss
Цитат
а с Джаки сме се разбрали, че първо ще гледа КГ, задължително е Wink Hands V
ОК, нямам против, знаеш Stuck Out Tongue Winking Eye Предложих Сблъсък, защото има екшън, прекрасен е, а и е кратък.
Камилита, Hands Plus1
Цитат
Няма да мога да спя тази вечер
Защо, заради снимките ли ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Не знам дали го гледахме този клип от Анна Сирмо, аз поне не си спомням. Ама и да сме, Анна прави такива шедьоври, че мога да ги гледам много пъти. Лудия ни Аслан Heart

Още една фотка от архива, спете, ако можете Smile Лекинка! Hug

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 22:01 от queen_fenka

# 282
  • au bout du monde
След тези снимки на Мави иска ли питане?!😄 само ще ми се привижда.

С възрастта става по-красив 😍

# 283
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ааа , вие вечерта сте станали палави 😜
Джаки, направо ти завиждам. Малко ми напомняш на италианките, които за отрицателно време преведоха и изгледаха всичко с Къванч и сега чакат като нас.
В КСШ участваха и доста актьори, които в последствие станаха много известни. Спомням си, че имаше снимка с надпис, че ако сега ги съберат няма да може да им платят хонорарите. Елчин я открих за себе си разбира се в Сблъсък, Демет много ми хареса в "Между мен и света" , а Биркан не съм го гледала никъде другаде, но веднага ми направи впечатление. Разбира се Зерин, която три пъти е играла с Къванч. Фахрие съм я гледала само в Листопад.
Камилита, наистина снимките са хубави , защото имаше един период, когато Мави направиха една серия снимки в синьо и там може би най не ми харесват.
Но една идея повече съм привързана ето към тези.

Серенай е свършила с почивката.
Нямам представа колко е била активна друг път, но сега не пропусна ден без да се разпише за ужас на пуританите и лицемерите.

И една снимка, която ми попадна заедно с Неджат Ишлер.

Предлагам, че са от снимките на техния филм.

Днес и Берен се появи и не закъсняха колажите.

Да видим кога ще ни изненадат. Но истински се моля да не е по времето на излъчването на Семейството.

Лека 🤗🤗🤗

# 284
  • au bout du monde
Точно това коментираха фенки, че никога не е била толкова активна. Почти нищо лично не пускала, само неща свързани с работата и то рядко. Надяват се да продължава така и да не се покрие пак.
Снимките са й страхотни.

Демет също си пусна снимки по бански.

Общи условия

Активация на акаунт