Чувствам се късметлия, че ви открих.❤️

Лека 🤗🤗🤗

Терзи 

Няма по-хубаво от това да споделяш неща, които те вълнуват с хора, които са на същата вълна, прекрасно е.
благодаря за споделеното!
Клипчето е страхотно!
Ама дали ще е съвместна, това ме интересува. За Финиш и Мерцедес нямам идея, знаеш, че Киво ни изненадва внезапно. 

да, да , има надежда викаш 

Нищо, че са архивни.

Много се радвам, че ти е харесал КСШ, на мен той ми е един от най- любимите сериали на Къванч
Аз и с Фахрие го харесах много, но ми беше мъчно, че се разделиха с Шура, голяма любов бяха ... Много мизерници около тях, ама и те си бяха виновни и двамата. Какво ще кажеш за Петро, хареса ли ти как Сеит го наказа ? За тази сцена имаше много коментари на двата полюса, някои го осъждаха. А ролята на Усхан като Джелил хареса ли ти ? Там бяха такива големи приятели, а в Айлето леле
Много е готин и там. Играе и едно невероятно момиченце, голям талант. И дано харесваш поне Елчин Сангу, да не се мъчиш 

Много се радвам, че ти е харесал КСШ, на мен той ми е един от най- любимите сериали на Къванч
Аз и с Фахрие го харесах много, но ми беше мъчно, че се разделиха с Шура, голяма любов бяха ... Много мизерници около тях, ама и те си бяха виновни и двамата. Какво ще кажеш за Петро, хареса ли ти как Сеит го наказа ? За тази сцена имаше много коментари на двата полюса, някои го осъждаха. А ролята на Усхан като Джелил хареса ли ти ? Там бяха такива големи приятели, а в Айлето леле
Много е готин и там. Играе и едно невероятно момиченце, голям талант. И дано харесваш поне Елчин Сангу, да не се мъчиш

, браво!

, мерси за архивните находки!

И филма и сериала напълно си заслужават вниманието. Север Юг както казах ми е най, най - любимия сериал, засега
Радвам се, че няма да преглъщаш с Елчинката, много е гадно да не харесваш някой от ГГ, щастлива съм, че не ми се е случвало до сега, харесвам си абсолютно всички партньорки на ашкъма, е, някои малко повече от други. Всички са талантливи, а до Киво всички са ми красиви 

Ще ни е приятно да споделяш впечатления 
ммм ... страхотни гифки, благодаря! 
Предложих Сблъсък, защото има екшън, прекрасен е, а и е кратък.

Лекинка! 

Препоръчани теми