💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 810
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря за споделеното и красотата! Kiss
Още малко и ще разберем какво ще се случва. Предполагам, че това, което е споделено в спойлерите е вярно, до сега не ни подведоха. На мен най - любопитно ми е да разбера какво ще се случи между АсДев на първо място, после между двамата братя, и най- накрая между децата и Хюлия. Предполагам, че и Лейла и Джейлан ще бъдат свидетели на семейната тайна.
Мире, нормално е да се страхува Девин в тази ситуация, но съм сигурна, че няма да махне детето, та то е от любимия и мъж. А и Аслан всичко може да и прости, но това едва ли Thinking
Малко хумор от подругите за настроение Smile

Аслан учтиво "кани" Ергюн на годежа на Ямур и представя бъдещия му зет
Като се обади съпругата, всичко спира.
Веднага след като Аслан затвори, той веднага се върна към заплахите:
- Е, къде спряхме?
- Имах други неща за вършене днес..
При тази фраза Аслан рязко слага ръка на рамото на Ергюн и казва:
- Нямате какво друго да правите днес! Днес вашата работа е само да бъдете с дъщеря си. Не ме карайте да идвам в болницата. Няма да бъда мил като Девин!
- Разбрахте ли? Има ли нещо, което не разбрахте, г-н Ергюн? Вечерта ще бъдем при г-жа Неше.
Ергюн кима с глава. По-скоро трябва да кимне. Едва след това настроението на Аслан се оправя.
- Значи така! Да повдигнем малко настроението си. Днес е хубав ден.
През това време Еко излиза от бръснарницата и идва при тях.
- Хайде, Еко, хайде. Запознайте се със зет си, г-н Ергюн. Той е страхотен човек. Еко, целуни ръка на баща си.
Еко стои, не иска да се приближи.
- Братко, може би няма да го направя.
Аслан отговаря, гледайки Ергюн:
- Добре, и ти си прав.
- Момче, дай ми пръстените.
Еко му дава пръстените, а Аслан ги предава на Ергюн. Ергюн взима пръстените и поглежда към Аслан и Еко. Еко гледа по същия начин право в очите. Тогава Ергюн си тръгва с пръстените. Аслан по това време казва:
- Не закъснявайте, г-н Ергюн. И се обръснете.
Тъста си тръгна. Еко казва на Аслан:
- Братко, така и не можахме да го понабием. Ако някой го беше набил, щях да си отдъхна.
- Ти какво?! Той ни е тъст, може ли да се говори така?
Еко стои, мисли..
- А, ние сега зетьове ли сме с теб ?
Аслан и той се замисли за това и, гледайки Еко, се смее.
- Момче, ела тук!
Аслан прегръща Еко. Еко казва:
- Много съм щастлив, кълна се.

Пепи, сега отново попаднах на тази снимка, която не видяхме в 12 серия  Thinking

Та се замислих, дали пък ти няма да се окажеш права и Хюлия все пак да е казала на Аслан какво я кара да направи Иляс ? Thinking Нали и каза, като научи всичко, да не се окаже твърде късно ?
И Аслан да и е казал да каже неговото име. Ясно е, че Аслан знаеше, че Иляс му е подготвил капан, поне така изглеждаше на финала. И всичко са предвидили предварително. А изумлението му, което видях във фрага да е било само заради това, че Иляс му каза, че е искал от нея да избере не просто един от синовете си, а между родния или осиновения син. Ще видим, не остана много. Аз уж се зарекох да не го мисля, ама пусто, не мога Stuck Out Tongue Closed Eyes
Много ми харесва този паралел, сякаш се върнахме в началото на сериала. А като си помисля какво ни чака ...

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 46
Здравейте Благодаря за споделеното

https://twitter.com/ktatlitugnews/status/1662735481967190016

видео

https://www.iha.com.tr/video-unlu-oyuncu-kivanc-tatlitug-oyunu-kullandi-262260/

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 11:44 от dterziiska

# 47
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Специално за новите фенки на Къванч, малко целувки 😜

https://youtu.be/SRNsVumET3I

Терзи, благодаря 🤗
Значи вече са гласували.

Ванче, благодаря. Аслан трайно зае мястото на Юсуф. Мислех си, че е временно само. Наистина интересно разположение на героите. Сега ми е интересно в кой момент е направена снимката.
Фени, да, според мен Хюлия е казала на Аслан, но не всичко. Казала е, само, че иска син без да пояснява доведен или роден. Това ще разбере впоследствие Аслан.
Дори си мисля, че цялото семейство е включено. Само за Ибо си нямам на представа . Освен това как Аслан и Джихан тръгнаха заедно към Иляс, те откъде знаеха за тази среща и къде да отидат.
Междудругото сега при превода Аслан наистина каза на Девин за евентуално излизане в чужбина. Няма да се учудя ако във втория сезон я изпрати някъде докато се роди детето.
Мира, нали, страхотни снимки ни подариха. Девин може и да има колебания, да се страхува, но не вярвам сама да вземе решение за детето. Лейла също я поуплаши, но детето може да бъде ново начало за всички.
Харесва ми как е написано в озета "Семейството ще бъде повлечено към голямо разрушение". То друг начин да се наредят там нещата няма. Старото трябва да бъде разрушено и изринато, за да се съгради нещо ново.

Почвам леко да се притеснявам, че Алинка изчезна. Надявам се, че е добре щом участва в превода и единствената причина е нейната ангажираност.

# 48
# 49
Хубава неделя!
Терзи, благодаря за интересните снимки. Green Heart
Чакаме резултатите...
Фенче - за кафето. Yellow Heart
Мира, Фенче, Пепи - за размислите. Purple Heart

Не се страхувам, че Девин може да махне детето. Двойката Девин Аслан е основната нишка, по която се равива действието. Двамата са пример, по който се създава добро семейство – те се обичат, създали са дете с любов, събраха се, за да лекуват раните си, причинени от техните семейства и докато правят това, лекуват раните и на другите. Аборт не се вписва в тази картина. Но ситуацията е възможно да стане причина Аслан да напусне масата, знаем, че това все някога ще стане.

Изразително беше направен момента, когато Девин се събуди и преживя две последователни настроения: първо на радост от това, че ще имат дете, припомни си всички хубави моменти, но го последваха кадри от действителността, които са опасност за живота на това дете. И сякаш, за да и даде сили, се появи отново момиченцето. Събуждането беше предхождано от два кадъра: вечер, луна, а на сутринта изгряващо слънце – символ на новото начало, какъвто е и това човече.
Сега е ред на Аслан да осигури спокойствие за Девин и детето и затова смятам момента за този, в който ще станат от масата.

После ще има борба за трона, в която е възможно Джихан да загине или да бъде убит.

Към това ме води начинът, по който ни показаха, че Девин е бременна. Стана в болницата след изследвания – нормално е след взрива, но тя първо разбра това не от изследванията. Момиченцето се появи, когато започна операцията на Айсел – вероятно е тогава да е загинало нейното дете, а после вече в спалнята.
Стихът от Корана, който Иляс гледаше, докато взривяваха колата: „Всяка душа ще вкуси смъртта“ Иляс прилага, докато отнема живот. Но този стих има продължение, защото се вярва, че тялото е тленно, но душата вечна. Вярваненето е, че душата е гост на къщата на тялото и когато тялото умира, гостът си намира друго място. Начинът, по който ни показаха смъртта на едното дете в майката и появата на дете  пред Девин, ме кара да мисля, че ни представят това движение на душата. Не знам дали съм права, но аз така възприех последователността от събитията. Може би детето на Девин и Аслан ще носи името Джихан, прочетох, че се използва и като женско име. Ако, разбира се, Джихан не е жив. Във всеки случай, общество, където има мафия, войнствени отношения между мъжете, промяната,  показват чрез раждане или запазване живота на момиченце. Така беше и в "Сблъсък".

# 50
Серенай, която гласува в урна номер 1059, напусна училището с думите "Успех".
Много е яка!

Специално за новите фенки на Къванч, малко целувки 😜

https://youtu.be/SRNsVumET3I
pe04, благодаря!

# 51
Май ще има парти

We keep winning💃🏻😌 the cast will watch the sezon finali episode together

# 52
Привет, момичета!! Purple Heart
Благодаря ви за активността!! Heart Exl
Фенче, Пепи, Ваня, Диве, Джаки, Мира, Благи, Камилита, Терзи, Майдрийм Hug Hug Hug
Ошашавих се от толкова много неща, които сте споделили и коментирали!! Kissing Heart
И на мен ми липсва Алинка Kissing Heart, както и Ани Kissing Heart!
за това, че някои от вас искат да гледат филма с Берен, след като свърши Сем-то ни, и аз съм така!
за Серенай, няма да се повтарям относно първоначалните ми чувства...но се радвам, че избраха нея, правят наистина запомняща се екранна двойка с Къванч. Nature Fire
Имаме нови снимки и видеа от изборния ден.........
любимата ми двойка Heart

......................

Матрьошки (Семейство, глава 12)
АВТОР: Симай ДЕМИР

https://mycapella.org/2023/05/27/matruska-bebekleri-aile-12-bolum/
Какво е семейството? Дали това е просто покрив с четири стени, в който си пъхнете главата, трябва да живеете с хора, които не можете да понасяте, или да се вкопчвате един в друг, за да бъдете семейство? Не знам какво точно означава тази дума за вас, но за мен означава чувство за принадлежност, сигурно убежище, безусловна любов и хора, които избирам толкова, колкото са ми дадени. Въпреки че това определение е за мен, доколкото разбирам, то за Девин означава неотстъпване и съпротива. За Лъва това означава сила. За него тази дума означава силата, която се събира, когато се доверят един на друг и ги прави непобедими.

Семейство Сойкан обаче са по-скоро матрьошки. Отдалеч те са като едно голямо, цяло семейство, но когато започнат да се отделят от мястото, където са преплетени, изглеждат еднакви, но са общност с големи и малки различия. Мисля, че Хюля е най-наясно с това в момента, а след това Аслан.
Проблемите и слабостите на Аслан бяха ясни от самото начало: неговото семейство. От първия момент, когато го срещнахме, единственият проблем, който той показа слабост и загуби контрол, беше семейството му. Когато им се случеше и най-малкото нещо, този спокоен, ориентиран към решенията, спокоен човек си тръгваше и беше заменен от психопат, неудържим човек. Видяхме това много ясно, когато набихме Толга публично и убихме Ати с ръце. Семейството означаваше всичко за него и той беше готов на всичко, за да ги защити, като в същото време даваше всичко от себе си. Той обаче винаги е показвал съжаление да остане чист и в рамките на разумното, да стои далеч от незаконния бизнес и да го прави, без да си цапа ръцете. Но този път, за да ги защитят, се насочиха към семейството му, което той бе захвърлил без да мисли цели пет години, в най-специалните им дни. Надеждата на брат му, последният му шанс да задържи този живот, Те отнеха щастието в очите на жена му. Този път беше различно, така че Аслан загърби всичките си принципи и отново стана син на баща си.

Всъщност, въпреки че семейство Сойкан изглеждаше обединено до днес, те бяха в безпорядък; Джихан е изгонен от семейството, единственият старейшина на семейството, Игбо, е във война с племенника си, Хюля непрекъснато отива в главата й и кара Аслан да бъде в трудна ситуация. Поради натиска на Хюля върху децата й, децата търсят любов и внимание извън дома и трябва да го крият от семействата си. Как би могъл Аслан да се довери и да защити семейството си, докато всичко това се случваше, точно затова каза: "Ако не можем да бъдем семейство, ще се разпаднем." Защото как да се облегнат един на друг, когато всеки мисли за собствените си интереси? Точно затова смятам, че чичо им няма да ги предаде. Защото Ейбрахам знае много добре, че без Аслан няма да отнеме много време, за да загине. Нещо повече, всеки, който малко или много познава Аслан, знае, че той ще направи каквото си намисли, колкото и луд да е. Виждали сме това в много от борбите му с Ибрахим. Първо събори конструкцията му, после без да се колебае, запали фабриката и имуществото си като цена. Освен това някой, който се е борил с Ибрахим Аслан през цялото това време, знае много добре какво да прави, когато очите му се обърнат. Освен това, когато продажбата на семейството му означава загуба на Хюля, защо би ги продал, защо би го унищожил, когато влезе в семейството за първи път реално? А мислите ли, че Хюля ще продаде сина си, по когото е толкова обсебена, на врага си, защото е получила две заплахи? Дали такава луда жена би унищожила умишлено източника си на енергия? Мисля, че Хюля, която ми беше представена досега, не би направила това. Той много добре знае какво да прави, когато му завържат очите. Освен това, когато продажбата на семейството му означава загуба на Хюля, защо би ги продал, защо би го унищожил, когато влезе в семейството за първи път реално? А мислите ли, че Хюля ще продаде сина си, по когото е толкова обсебена, на врага си, защото е получила две заплахи? Дали такава луда жена би унищожила умишлено източника си на енергия? Мисля, че Хюля, която ми беше представена досега, не би направила това. Той много добре знае какво да прави, когато му завържат очите. Освен това, когато продажбата на семейството му означава загуба на Хюля, защо би ги продал, защо би го унищожил, когато влезе в семейството за първи път реално? А мислите ли, че Хюля ще продаде сина си, по когото е толкова обсебена, на врага си, защото е получила две заплахи? Дали такава луда жена би унищожила умишлено източника си на енергия? Мисля, че Хюля, която ми беше представена досега, не би направила това.

Защо Хюля даде Аслан, след като толкова много обичаше Аслан? Това е най-големият ми въпрос в момента. Или ако щеше да разочарова Аслан на първия завой, защо профилът на майка ни беше привлечен толкова зависим от него? Не знам дали ще завием, но Хюля не е от тези, които се отказват толкова лесно от Аслан. Нещо повече, Аслан подчерта, че "Ако не можем да бъдем семейство, ще се разделим" през целия епизод. Независимо дали Аслан е аз или мащеха, той е Сойкан и не мисля, че Хюля ще даде Сойкан на врага с ръцете си без бой, само за своя собствена изгода. Можете да кажете сега, но той даде смърт за Джихан, без да се замисли тогава, защо да не похарчи Аслан за собствения си живот? По две причини; първо познава Джихан много добре и ако се каже да не влиза в къщата, няма да влезе. Второ, такива хора се самоубиват, но не хранят враговете си. Освен това човек като Хюля, който познава този свят от години, не знае ли много добре, че дори Аслан да умре, тази война няма да свърши, напротив, те ще бъдат отслабени и унищожени от враговете си? Защото смъртта на Аслан означава краят на Разбойниците. Джихан вече е изтощен, ако кажем Ибо, последният човек, на когото се вярва, е в това семейство, а като жена, за съжаление, Хюля не може да се бори сама в този свят. Хюля е умна жена, както каза Ибо, те са стигнали дотук, използвайки ума й, защо трябва да ги игнорира и да пожертва обсебващия си син за отмъщението на Иляс Курузаде със собствените си ръце. За мен наистина няма смисъл. Защото в тази война Хюля дори не е започнала да се наранява. Но не мога да кажа същото за Джихан.

Докато прегръщаше Джихан Аслан, той изживяваше може би най-отчаяните моменти в живота си. От една страна, тежкото бреме, че не може да защити бебето си, от друга страна, болката, че не успя да спази обещанието, което даде на жената, на която обеща „Ще живееш“, я изпепели до смърт. Тя не можеше да се грижи за бебето си или за доверието на баща си. Всъщност и Джихан, и Аслан искаха собствен живот, където да бъдат щастливи. Това беше всичко, което се опитаха да направят след смъртта на баща си. Но и двамата продължиха да бъдат синове на бащите си, като се обърнаха, както каза Аслан, като страни в започналата война.

Този епизод е мястото да кажа, че бях съсипан, докато гледах Джихан. Той не просто загуби Айсел или нероденото й бебе. Той загуби възможността да бъде отново щастлив, надеждата да изпълни волята на баща си, причината да се вкопчи в живота. Мислеше си, че след като разбра новината за това бебе, ще се върне към живот, може би за първи път няма да свърши като баща си, беше щастлив, беше щастлив, имаше ли нещо отвъд? Докато чаках в тези болнични коридори с франзела в ръка, с малко надежда, докато докторът гледаше в очите сестрата за малко добра новина, това ми беше толкова познато, че сърцето ме заболя. Джихан вече е загубил последния си подслон. Сега не знам какво го спира, как да го спра. Докато Аслан и Джихан сега запомнят този свят и следват пътя, който той знае, Девин едва започва да опознава този свят.

Девин започна да изпитва това, което Аслан беше преживял на първо място, един по един. Той срещна този свят с бомба в гроба на Юсуф Сойкан, а Аслан със смъртта на баща си. И двамата си изцапаха ръцете, опитвайки се да останат чисти и да защитят околните. Гигант погледна в очите мъжа, който бе преследвал кошмарите й и го предизвика. И докато правеше това, той го направи, като взе полицията зад себе си, а не мъжете от онзи тъмен свят. Което означава, че Девин все още иска да уреди нещата законно. Защото Девин също знае, че нито тя, нито съпругът й принадлежат на този свят и той не е длъжен да действа в съответствие с правилата на този свят. Просто трябва да намерите подходящото решение. Сега Аслан преживява всички ситуации, които му беше трудно да разбере. Хани Аслан веднъж каза на Девин, Тогава Девин не разбра. Но сега Девин прави точно това. Той отнема от живота си тези, които най-много обича, за да не бъдат наранени.

Девин прави това и не приятелите му трябва да решат вместо него, а може би едно малко бебе, което няма търпение да намери живот в него. Девин улови страхотна светлина, макар и за момент, в целия този хаос, зло и тъмнина, докато бременността беше много важна за нея, сега тя неохотно реши да игнорира това бебе, за да не дойде в този ужасен свят. Да видим дали тази красота, поникнала в цялото това зло, ще им даде надежда или Девин ще реши, че е най-добре да не се ражда за него, пък ще видим.

..................
Супер, че ще гледат финалната серия заедно и ще има парти! Tada

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 14:01 от Airra

# 53
Терзи, и аз носех тази новина

Къванч, като че ли има радар на гърба си 😂 как усети, че ги снимат.

Ванче, много ми хареса как си направила асоциацията с прераждането на душите 👏

Джаки, знаеш какво да избереш😜 Аз затова и не искам да пускат филма на Къванч и Берен "Последно повикване за Истанбул" докато дават Семейството, защото тази двойка Бихтер и Бехлюл, Берен и Къванч е толкова чакана, а и сегашната Къванч и Серенай е толкова хубава, че искам да им се насладя без да смесвам емоциите.

# 54
Привет!
Благодаря за всичко споделено - голямо удоволствие е да хлътнеш в тази атмосфера, откъсвайки се от ежедневните задължения. От една страна - само един сериал. От друга - любопитството и чарът на всеки един от героите - със своята си съдба - те кара да искаш да разбереш какво ги очаква, накъде ще ги отведе съдбата. По принцип винаги ме е вълнувала темата за съдбата и изборите, които правим.
Съдба ли е, че Девин и Аслан се срещнаха в самолета? Или случайност? Съдба ли е, че Аслан обича да се раздава и да се грижи за хората и помогна на Девин още в самото начало за Ямур? Или случайност, че бяха по едно и също време, на едно и също място?
Джихан и неговите терзания? Съдба или случайност - Юсуф, който убива жената с дете и смъртта на Айсел?
Има ли такова животно - това е трябвало да стане точно така, с този човек и по този начин, и  Девин..., която искаше само спокойствие в началото на сериала...
Колко харесвам Берен! Усмивката и е невероятна. Една такава крехка, кокетна, естествена и като всеки човек - неповторима.
Не съм я гледала във всичките и сериали и филми, но това, което съм видяла ми стига.
Не ми пречи да изгледам филм с Къванч и Берен. Това ще е друга история. Освен това е само един филм. Много успех им пожелавам! А за техните фенове - ще е голяма радост - снимки, интервюта, срещи! Рай за фенове!
Обичам да гледам и Серенай. Грам не ме вълнува кой я харесва и кой не. И изобщо - кой какво гледал - 15, 20 или сто сериала и кого обожавал. Ами нека. Дизита бол. Звезди и прочие - също - малки, големи, стари и млади.
Още от появата на афиша на Серенай с Къванч си казах, че това няма как да се пропусне, без значение - колко ще издържи, рейтинг, мейтинг и прочие. Съжалявам само, че имаше серии, в които сцените с двамата ги нямаше никакви.
Все забравям да кажа, че минутите с Девин и малката снежинка със сини очи, в болницата, беше толкова затрогваща. Няма такава струна в човешката душа, която може да замени връзката на майката с детето, тръпката, чувствата, усещането за чистота, любов и заедност завинаги. От узнаването за живота, който носиш, докато затвориш очи. И пак ще кажа - случайно ли е това, което ни се случва, привижда, навестява? Или съдба? Знаците в живота на всеки човек. Това крехко същество - като ангел вестител се появи пред Девин, малко преди  Джемре да и съобщи за бебчето...Бялото е символ на нежност, чистота, невинност, но съм чувала, че вещае и нещо лошо. Дано всичко да е наред с бебчо. Девин се страхува много за детето, не случайно даваха паралел, когато се събуди една сутрин - малката кукличка пред нея и спокойствието, красотата, които можеха да се режат с нож и спомена за поставянето на защитните прозорци...
Но не вярвам да посегне на бебето. Дори и да отиде в болницата, в последния момент ще се откаже и сърцето и няма да го допусне.
Къванч си е бетон с героя. Много разнолик и той се справя уникално. Говори бандитски, действа като гангстер, но в същото време има човечност и някаква лудост, и уязвимост, която не показва пред никого. Готов е да застане зад всеки, който обича, да се хвърли като лъв за живота му, да го успокои, да му покаже, че не е сам и всичко ще бъде наред. Аслан вярва в доброто, въпреки всичко, вярва в хората, въпреки всичко, иска му се да вярва и в любовта. И Къванч показва перфектно цялата тази двойнственост, каквото и да означава.  Той гори в ролята си.

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 15:46 от Mydream

# 55
# 56
еха!

празнуват финала на сезона!!

Майдрийм,
Цитат
Къванч си е бетон с героя. Много разнолик и той се справя уникално. Говори бандитски, действа като гангстер, но в същото време има човечност и някаква лудост, и уязвимост, която не показва пред никого. Готов е да застане зад всеки, който обича, да се хвърли като лъв за живота му, да го успокои, да му покаже, че не е сам и всичко ще бъде наред. Аслан вярва в доброто, въпреки всичко, вярва в хората, въпреки всичко, иска му се да вярва и в любовта. И Къванч показва перфектно цялата тази двойнственост, каквото и да означава.  Той гори в ролята си.
Hands Plus1 Heart

Последна редакция: нд, 28 май 2023, 16:18 от Airra

# 57
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за новостите и интересните постове!!!

По отношение на филма с Берен,
не искам да е по време на излъчването на Семейство,
защото ще ми се получи, както при Телеца.
Ако го бяха пуснали по друго време,
сигурно щях да го възприема по по-друг начин.
Не искам да ми отклоняват вниманието от Семейството.
То е достатъчно сложно и наситено с обрати.

По отношение на това, че Айсел загуби бебето, не се изненадах.
Зачатие извън брака не е по нормите на Корана.
Както не е по нормите и аборта. Така, че Девин ще роди детето.
И тази красавица може да я видим и във втори сезон >>>

От всичкото предварително инфо за последния епизод на сезона,
не виждам какво ще се случи с Джихан.
Той ще разбере ли кой е родният и кой е осиновеният.
И най вече каква ще е неговата реакция,
къде ще отиде и дали ще остане жив.
Може би и за това Хюлия изплюва камъчето за сеансите.
Както и да е. Малко остана. Снимките са свършили >>>

Приятни занимания, дружки!!!

# 58
# 59
Дружки, прибрах се и какво заварвам, невероятна красота отново в темата ни! Благодаря ви на всички за всичко!  
Терзи, благодаря , джанъм! Kiss Много готини КБТ! А Киво е такъв сладур на сета, толкова се забавляват заедно, евалла.
Айре Heart Eyes много сладко гифче с КБТ, благодаря! Kiss И за поредната рецензия на Симай Демир! Както винаги страхотна! Благодаря и за клипчето от края на снимките! Flowers Hibiscus
Пепи Hands Plus1 Kiss
Джаки, много е готина Серка, благодаря! Kiss Ех, такива целувки като на ББ рядко се виждат вече ...
Ванче, отново много интересен пост, благодаря! Kiss
Майдрийм, страхотен пост, благодаря! Kiss Съдба е, съдба! Heart
Диве, благодаря за споделеното и страхотните гифчета Kiss
Дано!!! Много сладко детенце!
Цитат
По отношение на това, че Айсел загуби бебето, не се изненадах.
Зачатие извън брака не е по нормите на Корана.
Както не е по нормите и аборта. Така, че Девин ще роди детето.
И тази красавица може да я видим и във втори сезон >>>
Според мен Джихан ще разбере всичко, съдейки по фрага Thinking
Така е, както казваш, но ако ни пуснат филма с Берен през лятото, мисля, че тогава няма да има проблем. Ще видим, нищо не зависи от нашите желания, Нетфликс решава.
Ама много сладки снимки си имаме! Heart

как влюбено я гледа ... тя му говори нещо сериозно, а на него вероятно му минава покрай ушите Smile

Цитат
Методът на Аслан Сойкан: ако искате да помолите момиче да започне всичко отначало, уредете й отново първа среща.

Наистина каква душичка е тази малка сладуранка Heart
https://vk.com/aile_ds?z=video-218430483_456239967%2Ff85bd6a863858588ec
Страхотен избор на актьори

Изглежда Хюлия няма да си има разправии само с Аслан, така и очаквах.

Съдейки по тази снимка, Ибо не ги е предал и е получил мястото на което толкова държеше, на масата на Сойкан.

Любопитна съм за тази сцена

Stuck Out Tongue Closed Eyes Това си заслужава да се види Smile
Цитат
A İ L E ⚔ S POI L E R

🅽︎🅴︎🆆︎

В 13-ти епизод ще стане ясно кой е научил момичетата Акън на ударът с глава – Ергюн ще получи майсторски удар от Неше.
Нашата Джейлан ще участва в новия сериал на Х. Бономо " Актриса "

Още 1 ден ... Много се радвам, че ще има парти по случай финала на сезона!

Общи условия

Активация на акаунт