Благодаря за споделеното и красотата!

Още малко и ще разберем какво ще се случва. Предполагам, че това, което е споделено в спойлерите е вярно, до сега не ни подведоха. На мен най - любопитно ми е да разбера какво ще се случи между АсДев на първо място, после между двамата братя, и най- накрая между децата и Хюлия. Предполагам, че и Лейла и Джейлан ще бъдат свидетели на семейната тайна.
Мире, нормално е да се страхува Девин в тази ситуация, но съм сигурна, че няма да махне детето, та то е от любимия и мъж. А и Аслан всичко може да и прости, но това едва ли

Малко хумор от подругите за настроение

Аслан учтиво "кани" Ергюн на годежа на Ямур и представя бъдещия му зет
Като се обади съпругата, всичко спира.
Веднага след като Аслан затвори, той веднага се върна към заплахите:
- Е, къде спряхме?
- Имах други неща за вършене днес..
При тази фраза Аслан рязко слага ръка на рамото на Ергюн и казва:
- Нямате какво друго да правите днес! Днес вашата работа е само да бъдете с дъщеря си. Не ме карайте да идвам в болницата. Няма да бъда мил като Девин!
- Разбрахте ли? Има ли нещо, което не разбрахте, г-н Ергюн? Вечерта ще бъдем при г-жа Неше.
Ергюн кима с глава. По-скоро трябва да кимне. Едва след това настроението на Аслан се оправя.
- Значи така! Да повдигнем малко настроението си. Днес е хубав ден.
През това време Еко излиза от бръснарницата и идва при тях.
- Хайде, Еко, хайде. Запознайте се със зет си, г-н Ергюн. Той е страхотен човек. Еко, целуни ръка на баща си.
Еко стои, не иска да се приближи.
- Братко, може би няма да го направя.
Аслан отговаря, гледайки Ергюн:
- Добре, и ти си прав.
- Момче, дай ми пръстените.
Еко му дава пръстените, а Аслан ги предава на Ергюн. Ергюн взима пръстените и поглежда към Аслан и Еко. Еко гледа по същия начин право в очите. Тогава Ергюн си тръгва с пръстените. Аслан по това време казва:
- Не закъснявайте, г-н Ергюн. И се обръснете.
Тъста си тръгна. Еко казва на Аслан:
- Братко, така и не можахме да го понабием. Ако някой го беше набил, щях да си отдъхна.
- Ти какво?! Той ни е тъст, може ли да се говори така?
Еко стои, мисли..
- А, ние сега зетьове ли сме с теб ?
Аслан и той се замисли за това и, гледайки Еко, се смее.
- Момче, ела тук!
Аслан прегръща Еко. Еко казва:
- Много съм щастлив, кълна се.
Пепи, сега отново попаднах на тази снимка, която не видяхме в 12 серия

Та се замислих, дали пък ти няма да се окажеш права и Хюлия все пак да е казала на Аслан какво я кара да направи Иляс ?

И Аслан да и е казал да каже неговото име. Ясно е, че Аслан знаеше, че Иляс му е подготвил капан, поне така изглеждаше на финала. И всичко са предвидили предварително. А изумлението му, което видях във фрага да е било само заради това, че Иляс му каза, че е искал от нея да избере не просто един от синовете си, а между родния или осиновения син. Ще видим, не остана много. Аз уж се зарекох да не го мисля, ама пусто, не мога

Много ми харесва този паралел, сякаш се върнахме в началото на сериала. А като си помисля какво ни чака ...

Имайте хубав ден, дружки!