💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • au bout du monde
Малката вчера на сета.

# 61
Цитат
Kъванч беше последният, който завърши снимките на последния епизод от сезон 1 на "Семейство“ в 4 сутринта и празнува с екипа

Явно затова пак забрави да вземе печата и бюлетината Smile Изморен е вече нашия ашкъм, малко ли нещо засне за година и половина, време му е за почивка! Ще ги чакаме всички с нетърпение наесен.
Имало е и РД на снимачната площадка
https://vk.com/aile_ds?z=video-218430483_456239970%2F5ca77fe1a27e6ce46b
Малката красавица е харесала и споделила този колаж, по скоро майка и.

Камилита, благодаря! Kiss
Лека вечер, дружки! Hug

# 62
Интресни постове-благоаря!!
Фенче Kissing Heart, Дамла е имала РД
топла прегръдка

лека Nature Stars

# 63
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро утро 🌞🍀🌞

Дойде и последната седмица на сезона за Семейството.
Дайте да се уточним за срещата, за да направя стая. Предлагам на 4 юни неделя вечер. Казвайте и вие, дали ще ви е удобно.

Серенай също е била на последния сет. Пишеше, че е прегърнала всички от екипа, очакват се снимки и видео.
Може утре да се отпуснат, ще видим.

Майдрийм, много интересен въпрос си задала. Мисля, че има съдба, но изборите са наши. Съдба беше, че Аслан и Девин бяха заедно в самолета, но избора беше на Аслан да се върне и да покани Девин в колата. Избор беше и Аслан да тръгне след нея в болницата. Избор беше Девин да остане въпреки, че видя как той реагира на Ибо. Въобще съдбата ги събра, но всички следващи техни стъпки бяха избор.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 64
Добро утро, лейдис! Пожелавам ви лека и слънчева седмица!

Нямам търпение за утре!
Пепи, много красива снимка на АсДев.
След като пуснахте клипа с целувките на Къванч се разтърсих за другите му филми, исках да го видя и с други партньорки. Попаднах на филм с Елчин Сангу. Мисля, че се превежда Сблъсък. Той как завършва? Ако има гаден край ще го гледам с мишката. Харесва ли ви на вас?
 И още един с Туба, неговото име не знам как го превежат. Много ми хареса как изглежда там. И тя е красива.
Него не знам дали ще го гледам, но лятото е дълго, ако имам време ще се запозная с творчеството на Къванч.

# 65
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, да, дойде време за сбогуване с нашето Семейство ... Но, колко е хубаво, че имаме какво да си чакаме на есен. Ако сега беше финала на сериала, щеше да ми е много тъпо. Но, всичко хубаво свършва все някога. Да, права си за изборите, които направиха АсДев, но определено съдбата ги събра, било им е писано да са заедно. Аз нямам нищо против за 4 юни, да кажат и другите дружки.  
Благи, извинявай, заблудила съм те, че интервюто, в което говори Киво, че няма общо с избора на партньорка е на 1 стр. Ето го:
Скрит текст:
ТАТУИРОВКА В ЧЕСТ НА СИНА

Р - Къванч бей, здравейтe, как стe?
KT- Как сте ?
Р - Как върви вашето бащинство? Не сме се виждали от толкова много време.
КT - Така е, от дълго време.
Р - В момента имате натоварен работен график.
КT - Много добър.
Р – Работата ви в Америка приключи
КT - Да, работата в Америка приключи, върнахме се.
Р - Как мина ?
КT - Мина страхотно, получи се чудесен филм. За съжаление не можахме да присъстваме на събитието, на което беше представен филмът (Netflix party), разболяхме се от ковид. Сега, слава богу, оздравяхме всички, заедно с детето ни. Като цяло заснехме прекрасен филм, свършихме работата в Америка, върнахме се в Истанбул и продължаваме да работим тук.
Р - След толкова много години, какво беше за вас да се срещнете отново с Берен Саат пред камерите, как мина ?
КT - С голямо удоволствие, прекрасно. Свършихме страхотна работа, беше ни комфортно. Всичко вървеше гладко, като по масло. Разбира се, винаги има трудности при работата в чужбина, но въпреки това всичко мина страхотно и според мен резултатът също ще бъде красив.
Р - Сега говорят за приближаването на вашата нова работа с повторение на партньорката, изглежда, че ще бъде сериал?
КТ - Аз изобщо не се намесвам във всички тези процеси. Сега имаме един проект, ангажирани сме с него, какво ще се случи по-нататък и всичко свързано с него, единствено продуцентът се занимава.
Р - Това ще е друг сериал, а не "Ако кралят загуби", какво мислите?
КT - Приключихме всичко с "Ако кралят загуби", сега имаме нов проект пред нас, който обмисляме и дори повече от това, постигнахме споразумение.
Р - Носят се слухове, че Йозге ханъм ще ви партнира, така ли е?
КТ - Нямам информация. И още по-коректно би било да кажа, че тези въпроси са извън моята компетентност, така че не искам да ги коментирам по никакъв начин. Избрах проект, подписах споразумение и сега тече подготовка за него, ще го започнем в близко бъдеще. Всичко, което се отнася до други въпроси, се решава от продуцента.
Р - Изглежда, че не искахте предишния ("Aко краля загуби") проект? Вашето нежелание?
КT - Там всичко технически не се получи. Работата продължава.
Р - Вашите снимки с Kурт Eфe бяха публикувани наскоро
КТ - Да (усмихва се)
Р - Много хубави снимки и той много прилича на вас.
КT - Да, прилича. Сега той е много подобен, има руса коса, светли очи, той расте.
Р - На колко месеца е сега?
КT - Започна осмия. Нека всички, които желаят, да имат.
Р - Амин. Как вие преминавате през всичко това?
КT - С голямо удоволствие, момчета. Вие имате ли деца?
Р - Аз имам
КT - Слава на Аллах. Ти имаш ли?
Р – Не, братко, още не
КT - Всичко предстои.
Р - Дай, Боже.
Р - Много е интересно как се промени животът ви?
КT - Промени се много, разделен е на "преди" и "след". Мога да взема микрофона и да ви попитам как се е променил животът ви, промени се много, нали)
Р – (смее се) Да, промени се много.
KT - Дори не е нужно да мислите много, да вземем дори само утрото, дори събуждането сутрин стана съвсем различно.
Р - Ами нощните събуждания? Когато детето плаче през нощта, помагате ли?
КT – Естествено, споделяме това напълно. Това е нашият общ живот, който живеем пълноценно заедно, докато изпитваме голяма радост.
Р - Курт Ефе спокойно дете ли е или плаче много и изисква много внимание?
КT - Да, той е обикновено дете. Когато има нужда от нещо, той плаче, класическо бебе.
Р - Всичко върви добре за вас, без страх от бебешки плач?
КT - Всичко минава приятно. Дай Боже всекиму, който го пожелае, това са много приятни усещания.
Р - Сега прекарвате ли повече време със семейството си?
К.Т. – За сега да, работата ми в Америка приключи, върнахме се в Истанбул и си направихме кратка почивка, след почивката отново започнах с работа. Сега започвам нов проект, но съм фокусиран и върху домът си. Работейки през новия сезон, мога спокойно да прекарвам времето си у дома, особено след като така или иначе не обичам особено да се премествам някъде.
Р – Онзи ден снимките, които споделихте в социалните мрежи, предизвикаха бум. Потребителите много харесаха вашите снимки, вие попаднахте в трендовете на ****** (бел. ред., законодателството на Руската федерация забранява споменаването на имена на чужди социални мрежи) и други мрежи.
КT - Благодаря, не се интересувам особено от всичко това. Щом казвате така, вярвам на думите ви. Аз лично не гледах (за ефекта в мрежите), но чух. Благодаря ви.
Р - Ще продължите ли да снимате за платформи? Имате ли нов проект там?
КТ - Имам. Ще направим необходимите съобщения по-късно.
Р - Значи ще има и съобщения за новия сериал.
КT - Ще има. Дай Боже, в близко бъдеще ще споделим всички подробности около новия проект. Добре ?
Р - Добре.
КT - С ваше разрешение, ще тръгвам.
Р - Преди да си тръгнете, искаме да ви попитаме за новата татуировка, която имате на ръката си. Видяхме и ръчичката на Kурт Eфe на ръката ви.
КT - Къде я видяхте ?
Р - Видях я, когато ръката ви беше открита. Дали е временна или постоянна ?
КT - Те са постоянни.
Р - Просто така ли ги направихте или имат някакъв смисъл ?
КТ - Имат. Исках ги и ги направих.
Р - Можете ли да споделите тяхното значение?
КT - Това ще остане лично за мен. Пазете се.
Р- Изчакайте само за още една снимка. Благодаря много.
КT - Пазете се
И аз нямам търпение за утре! Всички сериали на Киво си заслужава да се изгледат, но ако решиш да гледаш някой сериал лятото, аз лично ти препоръчвам моя любим сериал Кузей Гюней / Север Юг. Отново засяга семейни отношения и как родителите понякога осакатяват децата си, отношенията между двама братя, хем и края ще ти хареса, ще видиш и Тургут там. Сблъсък е страхотен сериал, но за сега го отложи, много е тежък. И ДиК с Туба е много хубав, но за мен поне не може да се сравнява с КГ като сценарий, иначе Киво и Туба са невероятни там. Всички сериали и филми ги има на 1 стр. недей търси другаде Hands Plus1
Един любим клип от КГ Heart

Днес чакаме фраг, нали ? Нямам търпение да видя какво ни е замислил Х. Бономо утре!
Имайте хубав ден, дружки и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 10:59 от queen_fenka

# 66
Привет, момичета в понеделник Hug
Киво е споделил тая снимка в ИГ си
много се изкефих Heart

Фенче Kissing Heart, днес може да ни пуснат някой откъс.
Нали знаеш, че напълно споделям предложението ти за сериал на Благи Hands Plus1
Север-юг е най-добрия за мен...обожавам го. Heart Exl
след него е Забранения плод!
Благи, Къванч има мноого хубави сериали, хаха за завиждане си ако решиш да ги гледаш, осигурени са ти  часове удоволствие. Wink
Сблъсък е тежък, но си е хубав, там Къванч е полицай, пак драматична история.
сериала с Туба, много любим на мнозина, много са хубави двамата, абе и той е интересен.
Пепи, за срещата, добре звучи предложението, ще се доразбираме.
това, което сподели Майдрийм......
за мен в живота няма почти нищо случайно, но пак зависи от изборите, които правим. Срещаме важните хора в живота си за да научим уроците, които ни е предопределила съдбата. Има и теория, че детето избира в какво семейство да се роди, родителите си..../но това е за хора, които се интересуват от окултни науки/

свалих си това клипче, нищо че са откраднали песента от КГ

здрава и успешна седмица! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 11:27 от Airra

# 67
Айре Heart Eyes много ти благодаря за снимката на любимите КБТ! Heart По какъв ли случай я е качил Къванч ? Да не е чел някъде откачалките, дето пишат, че от месеци не живеели заедно ? Stuck Out Tongue Closed Eyes
Е, как да не знам, май само ние с теб тук сме толкова луди по КГ, но и за мен това е най - невероятния сериал! След като съм го гледала ...найсе пъти Stuck Out Tongue Winking Eye
Цитат
Нали знаеш, че напълно споделям предложението ти за сериал на Благи Hands Plus1
Север-юг е най-добрия за мен...обожавам го. Heart Exl
А, не, тази песен си е на Кузей и Джемре, не признавам друга двойка, колкото и хубава да е Stuck Out Tongue Winking Eye

Е, стига де, защо са блокирани всички клипове Worried
Много вярно!
Цитат
за мен в живота няма почти нищо случайно, но пак зависи от изборите, които правим. Срещаме важните хора в живота си за да научим уроците, които ни е предопределила съдбата.
За това, че децата си избират родителите съм го чувала и аз, дали е така не зная. Но, ако е вярно, значи много вярно съм си избрала родителите и семейството Heart
Много се надявам да ни дадат последен фраг или дори откъс.
Цитат
Сега всеки от Семейството е в повратна точка, която ще преобърне живота му с главата надолу.
Хайде, да видим утре какво ще става! Thinking
Едно любимо клипче за поздрав! Дано и то не е блокирано Smile Хубав ден!

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 12:30 от queen_fenka

# 68
Еха, страхотна снимка е споделил Къванч.

Като гледам е от времето на Якамоз, но това няма значение. Както Дива казва, Къванч е марка, бих добавила и мярка за качествен човек, любящ съпруг, предполагам добър баща и невероятен актьор.

Благи, предлагам ти още едно видео, пак от същата дама Ана. Тя е събрала в него всичко, което е заснел Къванч до 2019 . В долния ляв ъгъл ще видиш всичко е снимал Къванч до тогава. Ако ти се гледа на нейния канал има много, но на мен са ми много интересни тези, които показват какво се е случило през дадена година, прави нещо като ретроспекция.

https://youtu.be/M5MBz2bKb8o

А ако искаш моето мнение, бих ти предложила да започнеш с Курт Сейт и Шура, по нашата телевизия го излъчваха със заглавие "В Русия в сърцето" и е само 24 серии, ако не бъркам. Фени, за него беше писала, че този сериал е станал причина и в САЩ да луднат по Къванч и турските сериали. Сега ще го дават и в Италия.
Всъщност за мен нито един от неговите сериали и филми не е за изпускане.
В момента ми е любим Семейство 😍

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 69
Здравейте, момичета!

Ох, колко са готини! Има много чар и нежност в съвместните им снимки.... изпълват ми сърцето.
Ще си позволя и аз да ги пусна, колкото повече, толкова....заслужава си.

Лека и ползотворна седмица на всички!

# 70
Много красива снимка. Мирише на любов 💕

Ще има нов фрагман днес

# 71
Фрагман

https://www.youtube.com/watch?v=2fRXbVWHkkU

Олеле Джихан и Аслан Scream
не го очаквах......Worried

............................
Здравейте, момичета!

Ох, колко са готини! Има много чар и нежност в съвместните им снимки.... изпълват ми сърцето.

ее радвам се, че ти харесва половинката на Къванч в живота! Blush
Много негови фенки/особено от руски произход/ не я одобряват, меко казано Trollface
едно мое клипче с тях
https://www.youtube.com/watch?v=f5Pn4NEk5QU&t=26s

Фенче Kissing Heart, съгласна съм за песента, но съгласи се, че клипчето е много хубаво!
тоя клип дето си постнала е с ужасно качество Wink
един от мен
https://www.youtube.com/watch?v=tmKbNozhWdw
Ютуб явно имат нова политика, нови видеа не върят във форуми.

Цитат
По какъв ли случай я е качил Къванч ? Да не е чел някъде откачалките, дето пишат, че от месеци не живеели заедно ?
хаха, според тия, Башак си е качила снимката, сама Stuck Out Tongue Winking Eye

Пепи, аз пък не бих й препоръчала да започва с КСШ, на мен тоя сериал ми е по- надолу в класацията. Rolling Eyes

Мира Hug

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 13:21 от Airra

# 72
Здравейте, момичета!
ее радвам се, че ти харесва половинката на Къванч в живота! Blush
Много негови фенки/особено от руски произход/ не я одобряват, меко казано Trollface
едно мое клипче с тях
https://www.youtube.com/watch?v=f5Pn4NEk5QU&t=26s
Airra, аз като страничен наблюдател(тепърва навлизам в личен план на Киво), съвсем безпристрастно мога да кажа, че Башак ми е една мила, семпла, и фина жена, която носи на Киво едно спокойствие, сигурност и подкрепа. Разглеждайки клипчето се уверявам в правотата на усещането ми за тази прекрасна жена.

# 73
Леле, неочаквано развитие между Аслан и Джихан. Какво ще предизвика тази истерична ярост при Джихан? Първо потроши кабинета на Девин, а сега и с Аслан... Може и в обратен ред, но се съмнявам. Строшиха прослувутата маса на Сойкан. Сбогом, семейство!
И на този фон, паралелно АсДев и плановете им за живот тримата. Sad
Каквото и да се случи, ще е драматично и ще е емоционално.
Дали епизодът и сезонът ще завършат с изстрела на Джихан? Съмнявам се, защото е ясно, че Аслан е жив. Или пък Хю ще гръмне Джихан? По-добре да не гадая, че фантазията ми е огромна Simple Smile

# 74
Здравейте Благодаря за фрага и споделеното Много хубава семейна снимка

И със субтитри

https://turkru.tv/semya-13-seriya-3.html

Третий фрагмент к 13 финальной серии сезона:

- Давай, счастливо.
Как думаешь, в этом доме, в этой семье можно вырастить ребенка?
- Я сейчас… Думаю, у нас будет дочка. У нас точно будет дочка. Смотри, у меня… У меня хорошая интуиция. Хорошо, ладно, может я не буду лучшим отцом в мире. Но я и не буду самым худшим отцом мира, обещаю тебе! Я принял решение, чтобы отныне втроем строить новую жизнь.
- Стреляй! Стреляй! Стреляй!

Общи условия

Активация на акаунт