💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 45 824
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • AMS

Привет, дружки!!!
Първо, Приятен ден!!!, защото после ще забравя.
Благодаря ви за новостите, спомените и коментарите!!!
Къванч е марка и заслугата е негова!!!
Спомени за творчеството на Къванч, ще пиша друг път.

Днес мислех да се върна да събера фраговете и резюмето,
защото както писах, от всичкото предварително инфо
за последния епизод на сезона, не виждам какво ще се случи с Джихан.
Той ще разбере ли кой точно е родният и кой точно е осиновеният!?
Не искам тази тайна да остане неразкрита и за Аслан и за Джихан!!!
И най вече каква ще е реакцията на Джихан,
къде ще отиде и дали ще остане жив, ...
"Семейството стига до повратна точка,
която ще преобърне живота на всеки с главата надолу."

Новият фраг дава част от отговорите, но не с репликите, а с екшъна.  
Тази тайна, тази бомба, която са заложили в миналото възрастните,
ще изпепели всички  ..., но не бива да остане неразкрита докрай.
Не искам да се влачи до края на сериала.

# 76
Ще трябва да се прави нова маса, Хю как ще го преживее не знам 🙃. Нова маса, ново семейство. Тайната трябва вече да я разкрият.

Сигурно така ще свърши серията с това стреляй,  после ще дадат надписите и ще чуем изстрел 😎
И 3 месеца чуденка 😁

# 77
Привет и пожелания за интересна нова седмица!
Благодаря за фрагмана и всичко споделено - коментари, снимки, колажи, гифчета! Heart

Казвала ли съм колко много ми харесва музиката от сериала! Невероятна е! Heart
Какво си представяте, докато я слушате?
Аз си представям как в един есенен ден, Девин, Аслан и малката снежинка-синеочка се отдалечават с една тежкарска кола от чифлика и заминават далеч, към нов живот... Снимани от птичи поглед... Движат се бавно, но няма връщане назад... Докато се отдалечават - като на филмова  лента минават спомени от техните дни и думи, които си обещаваха в началото и вече са факт...Унесени в мисли за това, което мечтаеха и вече е истина, Русокоска им казва нещо много мило и те започват да се смеят с глас, така както Серенай може това, А Аслан завършва пейзажа с една шега, на която само той е способен и тримата заедно избухват отново в смях! А щастието прелива от екрана... Наоколо е приказка! Златолисти дървета, танцуващи есенни листа, проблясъците на слънцето между клоните, небето е красиво! За мнозина есента е край, но за мен винаги е била начало.
Ето това си представям! А вие? People Couplekiss People Princess Blue Heart

# 78
  • au bout du monde
Ох, защо показаха финалната сцена. 😮‍💨

То какво остана неразкрито?

# 79
Алелееее, какво ни чака само! Последната серия ще е взривоопасна! Благодаря за фрага и превода, Терзи, Айре Heart Eyes Kiss
Ето и превода, сигурна съм, че ще има още подобни Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
- Хайде, щастливо! Желая ти всичко най - хубаво.
Мислиш ли, че е възможно ... В тази къща ... В това семейство ... Да се отглежда дете ?
- Аз сега... Мисля, че ще имаме дъщеря. Със сигурност ще си имаме момиченце. Виж ... Аз съм човек с добра интуиция. Добре, добре, може би няма да бъда най-добрият баща на света. Но няма и да съм най-лошият баща на света, обещавам ти! Взех някои решения как да изградим нов живот тримата заедно от сега нататък.
- Стреляй, ...! Стреляй! Стреляй!
Аз пък очаквах това развитие между братята ... още след 1 фрагман. Аслан предупреди Девин, ако брат му се доближи до нея, тя да му каже за това. А Девин не само, че го скри, но и провеждаше сеанси с него. Няма лошо, но трябваше да му каже сама и то преди да се правят на непознати с Джихан. Или поне след като разбра, че Хюлия знае. Заради това ще побеснее Аслан, защото много добре знае, че Джихан има навика да прибира бившите му. И действително в началото по негласно "нареждане" на майка си Джихан се обърна към Девин с такава цел, няма да забравя как доволно се подсмихваше, когато Девин каза на Аслан няма НИЕ, но след това  откри човека в нея, който може да го изслуша и да му помогне. Нищо чудно Аслан да си е помислил, че се е домогвал и до жена му, е, какво да очакваме  от него, като го знаем как бързо му пада пердето ? А и Девин няколко пъти скри някои неща от него. Да се надяваме, че ще се оправят нещата. Не вярвам Джихан да стреля в него Thinking По- скоро Хюлия би стреляла по Джихан, знам ли ? И не мисля, че така ще завърши серията, поне не според спойлерите, но да видим Thinking
Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss
Джаки, колко хубаво си описала Башак, благодаря ти! Kiss Но, много болни мозъци я оплюват постоянно, подозирам, че заради толкова злоба по нея, по семейството им, по детето им, скоро няма да видим сладкото Ефенце Worried

Било кукла, представи си само доколко са болни! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Айре Heart Eyes на мен пък след КГ, май най - любим ми е КСШ Smile Пепи, Hands Plus1
Диве, страхотни гифчета, благодаря! Kiss В озета пишеше, че Джихан разбира истината, защо мислиш, че подивя така във фрага.
Благи, не ни слушай, гледай си каквото прецениш, ние тук сме си яко пристрастни за всеки от сериалите на ашкъма Stuck Out Tongue Closed Eyes
Да! Smile
Цитат
Строшиха прослувутата маса на Сойкан. Сбогом, семейство!
Камилита, Мире, е, още не се знае коя ще е финалната сцена, споко! Никога не са ни разкривали всичко, и сега ни заблуждават хубавичко Smile Поне така се надявам, де.
Майдрийм, ех, какъв хубав финал си представяш, дано така да бъде! Hands PrayАз нищо не си представям честно казано, музиката е много хубава, но според мен става и за хубав и за лош край Thinking

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 19:09 от queen_fenka

# 80
Успешна нова седмица, момичета!
Дрескод за утре: бронежилетка. Kissing Heart
Благодаря за всичко: фрагман, превод, мисли, емоции. Green Heart

Благи, гледай всички сериали с Къванч, всички са хубави, той си избира добре ролите.
И жена добре си е избрал, важното е, че той е щастлив с нея. Чудна снимка на двамата.
Майдрийм, много хубава представа създава в теб музиката от сериала, понякога и в мен създава хубави очаквания, а има и достатъчно сцени с хубави преживявания. Обаче реалността е Черният Иляс…
Дано стигнем до такъв красив финал. 
Между другото, на контраст е изграден последният фрагмент: Аслан и Девин щастливи поемат към новия си живот, а в семейството – погром.

Сега ми направи впечатление, че по време на убийството Юсуф е с халка – били са или сгодени, или вече женени. Очаквали са своя нов живот, точно както сега Девин и Аслан, когато е станало първото убийство – тогава за Юсуф, както сега за Аслан. Но те са останали в къщата и в семейството, тук са отглеждали децата си.
Има още един паралел с момента на убийството:
Ако тогава бащата на Джихан е на земята, а Юсуф прав стреля в него, то сега спасеният от Хюлия и Юсуф син на убитите – Джихан, е в позата на Юсуф, а Аслан е на земята в позата на убиеца тогава. Сцената се развива до разбитата семейна маса – символ на семейството, в което е отгледан Джихан, и под портрета на Юсуф – убиец тогава, станал баща на Джихан след това, глава на семейството. Показват ни едно голямо повторение на миналото от децата на някогашните герои, ще видим как ще завърши. 

Преобърнати роли:

https://twitter.com/i/status/1663135455506755586

Братя и врагове:

Към края на еп. би трябвало и Аслан, и Джихан да знаят цялата истина, Аслан ще я научи по-рано.
Джихан изгуби всичко в кратко време: най-напред бъдещето си, а след това и корените си, които се оказаха лъжа. Реакцията му е напълно очаквана: той е в безтегловност.
Хюлия е сама. С Юсуф са взимали решения, но него го няма. Аслан, според мен, доста егоистично и преди още да е разбрал докрай историята от миналото, тръгва по свой път и оставя майка си без подкрепа. Кризата в момента е предизвикана от негова страна, от негови хора, не нарочно, разбира се. Джихан как ще се държи – неизвестно. Ибо тъкмо седна на масата и тя се срути. Той има напълно отрицателно отношение към Джихан, явно такова е било и в миналото. Каза на Хюлия да даде на Иляс сина, „който не е член на семейството“, и продължението: „нима човек може да изпрати на смърт родното си дете“. Не виждам каква помощ може да очаква Хюлия от Ибо, „страхливец“ за него сега е заменено с „умен“, защото бил оживял. Той няма да признава и Джихан за наследник, ако Джихан изобщо иска това. Ще се върне и „змията Недрет“, която сигурно е играла роля в миналото и Хюлия може да изпадне в немилост, а управлението да поемат Ибо и сестрата.

Девин пазеше в тайна сеансите с Джихан, имаше причини за това. Хюлия и Юсуф са запазили в тайна историята на приемния си син и за това също е имало причини, но никой не се интересува от тях. Затова аз оправдавам Хюлия, тя има нужда от Аслан за семейството си – има дъщери и внуци, а много врагове, затова търси начин как да задържи Аслан. Той самият няма ли да се интересува от това минало, то не се изчерпва само с това кой кого е убил и осиновил, има обстоятелства. 

Къймет била унищожена, затова и Хюлия щяла да бъде унищожена. Дали и Иляс са го изпратили в отвъдното? Къймет дали има връзки с Недрет?

Всички изразиха съчувствие към Джихан, но той изплака само пред Сехер.
Нея чувства близка.
В този момент останалите жени в семейството гледат от вратата.

# 81
  • AMS

Дружки, благодаря ви за споделеното!!!
Фенче, разбрах какво пише в озета,
върнах се пак да прочета и спойлерите.
Искам и двамата да са наясно и Аслан и Джихан,
кой е осиновеният и кой е родният.
А не в името на "доброто на семейството",
единият да знае, другият да не знае.
Истината искам да я каже Хюлия, но като я знам каква е ...
Така както гледам, значи Аслан не подпалва от това,
че разбира кой е осиновеният, а от това,
че Джихан е ходил при Девин на сеанси.
Дори ако Аслан е осиновеният е по-добре, защото
се избавя от Семейството и заживяват щастливо с Девин.
Не вярвам и на Иляс. Той цели да убие и двамата.
Дори и да го ликвидират Иляс, бомбата е заложена.
Докато ни насочваха в последните епизоди,
че осиновеният е Аслан, сега ни насочват, че е Джихан.
Все още нямам ясен отговор на този въпрос кой е осиновеният.
Едва когато разбера истината, тогава ще мога да разбера действията.
А дори ми минава през фантазията, че в последната секунда,
Джихан може да насочи пистолета към слепоочието си и да се гръмне.
Осиновен или роден, той отдавна не иска да живее.
Или в боричкането пистолета да се озове в ръцете на Аслан.
Ох, спирам, че много се отплеснах ...

В следващия сезон, колкото и да ми се иска, не вярвам,
че ще гледаме щастието на новото семейство.
Като началото на сериала и на Анна Каренина  -
"Всички щастливи семейства си приличат,
всяко нещастно семейство е нещастно по своему."
Извинете, дружки!!!

Лека вечер!!!

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 21:59 от * Diva *

# 82
Привет и пожелания за интересна нова седмица!
Благодаря за фрагмана и всичко споделено - коментари, снимки, колажи, гифчета! Heart

Казвала ли съм колко много ми харесва музиката от сериала! Невероятна е! Heart
Какво си представяте, докато я слушате?
Аз си представям как в един есенен ден, Девин, Аслан и малката снежинка-синеочка се отдалечават с една тежкарска кола от чифлика и заминават далеч, към нов живот... Снимани от птичи поглед... Движат се бавно, но няма връщане назад... Докато се отдалечават - като на филмова  лента минават спомени от техните дни и думи, които си обещаваха в началото и вече са факт...Унесени в мисли за това, което мечтаеха и вече е истина, Русокоска им казва нещо много мило и те започват да се смеят с глас, така както Серенай може това, А Аслан завършва пейзажа с една шега, на която само той е способен и тримата заедно избухват отново в смях! А щастието прелива от екрана... Наоколо е приказка! Златолисти дървета, танцуващи есенни листа, проблясъците на слънцето между клоните, небето е красиво! За мнозина есента е край, но за мен винаги е била начало.
Ето това си представям! А вие? People Couplekiss People Princess Blue Heart

много красиво...
аз си представям на тая музика- вечер е,  Аслан е в неговата къща, в която живеят с Девин, отива в детската стая и се надвесва над легълцето, в което спи дъщеричката им, целува я нежно за лека нощ. После влиза в хола, където Девин е полегнала, изморена от грижи за малката, взима бутилка вино, налива в 2 чаши, запалва свещ, приближава се към Дев, подавайки й чашата с думите- "Обичам те, най-красивата майка на света" Heartbeat....
.......................
Благодаря ви за коментарите! Flowers Hibiscus
аз нямам какво да добавя след озети, фрагмани и спойлери, каша ми е в главата. Но не мисля, че дадоха края на серията, малко ми е елементарно, ще видим, остава 1 ден.

от gazetemagazin
https://www.instagram.com/stories/gazetemagazin/3113531873310043694/

Крал яяя!! Във всяка роля може да влиза този човек!!

Какво е открила КТФ.
тая снимка е от НГ 2020 с/у 2021

и новата е от тогава

лека! Nature Stars

Последна редакция: пн, 29 май 2023, 23:05 от Airra

# 83
Ето защо не ставам за сценарист😜 пълна изненада е фрага за мен.
Нямам си представа какво може да е накарало Аслан и Джихан да стигнат до тук.
Но си спомням, когато Джихан тръгна на терапия той попита Девин не се ли притеснява какво ще направи Аслан ако разбере. Тогава тя му отговори, че това е нейн проблем и тя ще се оправи, защото познава себе си./ Цитирам по памет/. Мисълта ми е, че е възможно съвсем друго нещо да е провокирало братята.
Страхотни коментари сте останали 🤗😍❤️

До утре 🤗🤗🤗

# 84
  • au bout du monde
Чудя се профилът от инстаграм от къде знае толкова неща. Цели сцени дори пуска. Това не е ли незаконно. Ако работи  нещо за тях или някой негов познат. Или е нарочно някой от екипа, дори самия сценарист 😄

Вече се знае кой е осиновения и още едно пояснение относно детето в последната сцена.

Скрит текст:

Осиновеният е Джихан.

Детето щяло да бъде с черна рокля,а не в бяла както до сега.

# 85
Привет! Ако са верни подсказките, успяха за няколко епизода да ни "залутат" кой кой е. Разбира се, от писмото на Юсуф , от поведението на Хюлия и от самия Джихан - болен за майчина обич, следвайки логиката , беше ясно, че е той. Важното е да има интрига. А това, че детето ще е в черна рокля ме навежда на мисълта, че бялото не винаги носи светли дни и в живота се редуват като на филмова лента черно и бяло...Нооо, както се казва в един сериал, как ще различиш светлината, ако няма мрак...

# 86
Привет в нашият киноден, дружки! Hug

Камилита, нямам идея от къде черпят инфо, но наистина досега всички спойлери излязоха така или иначе верни Thinking Освен, някои хора да присъстват на снимките и да виждат какво се снима, иначе не мога да си го обясня.
Това с черната рокля не е добре ... Но, не вярвам, че нещо ще се случи с бебето.
Пепи, нищо не е сигурно в този сериал. Аз мисля, че боя е непосредствено след като Хюлия каза на Аслан за сеансите на Девин с Джихан. Затова така влетя в къщата и го хвана за гушата Thinking Досега бях уверена, че Аслан е родния син, а сега се чудя дали на Джихан няма да му се размъти мозъка от това, че Аслан е откраднал любовта на родната му майка Thinking Всичко е възможно. Както и да е , не остана много и всичко ще разберем.
Както казах, ще се появят и други преводи:
Цитат
- Е, да видим! Щастливо!
- Как мислиш, възможно ли е да отгледаме дете в тази къща, в това семейство?
- Аз сега.. Мисля, че ще имаме момиче. Сигурен съм, че ще имаме момиченце, ще видиш, имам много добре развита интуиция. Добре, може да не стана най-добрият баща на света, но ти обещавам, че определено няма да съм най-лошият! От този момент вече сме трима и аз съм решил всичко за живота ни.
Стреляй!! Хайде!! Застреляй ме!!!
Цитат
- Хайде, добре!
- Смяташ ли, че е възможно да се отгледа дете в тази къща, в това семейство?
Може би в този момент...
- Мисля, че ще имаме дъщеря. Мисля, че със сигурност ще имаме дъщеря. Виж, определено го усещам. мир на мен...
Добре, може би няма да бъда най-добрият баща на света, но няма да бъда и най-лошият баща на света. Обещавам ти.
Взех някои решения, за да предприемем нови стъпки тримата.
- Стреляй! Стреляй! Стреляй!
Ванче, за какъв егоизъм говориш от страна на Аслан към Хюлия ? Ако мине само с това, да я изостави пак ще е добре след всичко което сътвори досега ... Започнах да се съмнявам, че Хюлия знае за плана на братята, тя действително каза името на Иляс през сълзи, не беше необходимо да играе роля в този момент. А бе нищо не е ясно в този сериал, майстор е Хакан Бономо! Най - справедливо за мен ще е , ако тази "майка" остане съвсем сама да властва в крепостта си, няма едно от децата и, което да не е наранила с "благите " си намерения.
Айре Heart Eyes еха, много са наблюдателни феновете! Снимките са прекрасни! Heart
И твоята представа за финала на сериала е супер! Дано ни е щастлив края за нашите АсДев! Hands Pray
Диве, със сигурност и двамата братя ще са наясно довечера кой какъв е.
Възможно е и Девин да стреля, във въздуха разбира се. Не случайно сложиха пистолет в ръката и на сватбата. Когато има оръжие в къщата,то все някой ден гръмва.

Майдрийм Hands Plus1 Kiss
Да става каквото ще става, аз си чакам с нетърпение тези толкова редки моменти в последните серии Heart

Имайте хубав ден, дружки! Hug До после.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:04 от queen_fenka

# 87

Привет във вторник с последния за сезона Алие епизод Blue Heart

Благодаря ви за споделеното!! Flowers Hibiscus
Със сигурност тоя ИГ профил има вътрешни хора....
Скрит текст:
това за Джихан си спомням, че излезе като инфо доста отдавна, после ни хвърлиха на черешата- кой от двамата братя е осиновения, абе умеят да поддържат интригата
Фенче Kissing Heart, радвам се, че ти е харесала представата ми Blush, за която попита Майдрийм.
Все си мисля, че тия яростни сцени м/у Аслан и Джихан не са породени само заради Девин Thinking....иначе Аслан ще излезе много луд, то не, че Джихан е по-малко....
страхотен Къванч в тая сцена.....

ново от Анна
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1663526062037278722

и това клипче е интересно

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 16:13 от Airra

# 88
Привет, момичета в нашия ден 🤗🤗🤗

Има много въпроси, на които да търсим отговора днес, но предполагам, че ще се появят и нови.
В първия момент, когато видях фрага си помислих, че Джихан или стреля по Аслан или в себе си. Сега съм склонна да разширя кръга с Девин и Хюлия.
Фени, и аз като теб се сетих за пистолета и си мисля, че не случайно му отделиха достатъчно време, когато Девин го държеше в ръцете си.
Ако е пък Хюлия, тя ще бъде принудена да направи своя окончателен избор, родния или осиновения. Който и да е не вярвам да умре сега, а по скоро да бъде ранен и така да има интрига как ще продължат отношенията в семейството.
Не вярвам това да е последната сцена.
Майдрийм, музиката е прекрасна. Още в първия фраг Ваня беше отбелязала ритъма, който има.
Скоро ще пуснат целия саундтрак . От Сблъсък си спомням, че отделните мелодии имаха свое име, които са пускани, когато отделните герои ги излъчват в сериала.
Но забелязах, че отделните серии започват с различни мелодии. Сигурно има отношение към съдържанието на серията.
Камилита, и аз се чудя как тази страница още съществува. Миналата седмица дори се хвалеше, че е тагнал Хакан Бономо за десет минути и той е изчел всички качени съобщения.
Дори и днес е публикувал думите от определена сцена.

Мъчно ми е, че свършва сезона, но както беше написала една италианка, ако гледам по една серия на седмица точно ще дойде септември.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

Очакват ни прекрасни моменти с Аслан и Девин 😍

# 89
още един спойлер,...
Скрит текст:
Новината за бременността в последния епизод и бебето като надежда за нов живот и нещо лошо, което ще се случи на Девин във финала на сезона. И ако се предполага, че във финала Девин ще вземе пистолет и ще стреля с него, тогава, след като е поела греха на убийството (опит за убийство), душата на Девин ще почернее, което ще завърши нейния път на трансформация в Хю Сойкан .

Общи условия

Активация на акаунт