💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 107

• 46 178
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • AMS

Семейството ще стане на парчета.
Последен епизод за сезона.

Привет, мили дружки!!!

Благодаря ви за новините и преводите!!!

Благодаря ви за интересните постове!!!

Благодаря ви за реакциите към писаниците ми!!!

По-добре да спра, защото каквото и да напиша,
няма да надскоча това което ще покажат.

Приятна подготовка и приятно гледане, дружки!!!

# 91
Бирсен пише, че довечера екипа на Семейството ще се събере в Етилер за последния епизод на сезона.

# 92
  • au bout du monde
Още преди няколко серии си мислех, че Девин накрая ще стреля, ще извърши убийство. Когато държеше пистолета и после, когато стреляха в гората ми навява тази мисъл. Тя е напълно способна да го направи, ако се наложи.

Музиката е абсолютно завладяваща. Още от 1ви епизод ме омагьоса. Винаги обръщам внимание на нея.

# 93
Киво и Серенай

най-после ни зарадваха и с такава снимка!! Heart Exl
................
аз не мисля, че Девин ще извърши чак пък убийство.....
но сигурно ще стреля

# 94
  • au bout du monde
Като за финал снимката е страхотна 😍😍😍

# 95
Жалко за образа на Девин. Беше символ на човек, различен от Сойкан. Убиха мечтата  на Аслан - изцапаха ръцете му с кръв. Сега е на ред Девин. Но... това рано или късно щеше да стане. Какво да бъде, когато реши да остане.

# 96
Здравейте!
Финален фатален 13 еп. Misc Gun Balloon
Дали Ибо няма да се появи и да стреля?
При старото убийство не е стрелял, но сега може да е смел и да получи червени точки от Хюлия.

Очаквам тейзе Къймет да открие някаква тайна – освен, че Хюлия и Юсуф са убили родителите на Джихан, друга някаква тайна от кръга на това как Джихан е бил осиновен. Дали Хюлия и Юсуф сами са поискали или са били принудени да направят това. Някой, който е заложил бомбата още в началото на семейството и не им е желаел доброто. Свидетели са били Ибо и Иляс – един от двамата е източник на информацията, но кой я е подел после. Сехер е предупреждавала да не правят това. Сигурно жените, които не са обичали Сехер, са свършили тази работа. Очаквам Къймет да каже нещо, което ще даде тон за разследването в следващия сезон.

Фенче, казала съм защо смятам за егоизъм решението на Аслан да напуснат. Ако това беше станало преди събитията, довели до войната, нямаше да кажа това. Нещо повече, аз очаквах да се отделят – това е съвременно и на Девин специално повече би и отивало. Те заживяха в къщата на Аслан и мислех, че там ще останат. Комплексното семейство, каквото е Сойкан в момента, е отживелица.
Сега обаче нещата са съвсем различни. Сестрата на Девин е поводът войната да започне, цялото семейство на Девин се премести в имението и когато Иляс дойде за отмъщение, това още повече го амбицира. Иляс е останал сам с майка си, а убиецът на сина му живее в голямо щастливо семейство. След първото си убийство Аслан стана Юсуф – той се възприе така, така мислят за него и другите. Седна на мястото на баща си и Аслан вече е глава на семейство Сойкан. Той официално вече не отговаря само за себе си и Девин, а за всички в това семейство. Това, че жена му е бременна, а ситуацията опасна – станала такава и с негово участие, не дава правото на един баща да стане от масата и да си тръгне. Това е не само егоизъм, но сега го оценявам и като безотговорно. Не можеш да бъдеш баща на семейство, само когато ти поискаш. Нали Аслан започна разчистването на бизнеса, беше готов, че ще има война, води война, обаче в един момент в разгара на войната реши да се откаже и тези, които остават…да се оправят сами.

Хюлия изпълни докрай задължението, което е поела към детето, останало само след убийството. Посочи на Иляс собствения си роден син. Каквото и друго да е направила, за мен само това е достатъчно, за да я приема като добра майка. Изпълни дълга си към Юсуф и спаси детето, което е било повече ощетено през целия му живот.

До довечера! Nature Sparkles

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 19:43 от vanja@

# 97
  • au bout du monde
Това че Аслан иска да се махне от имението е според мен след като са се отървали от Иляс. Иначе не би тръгнал.
Отидоха в имението, защото имаше заплаха. Ако заплахата я няма, защо да не се отделят?

Друго си мисля. Може този който стреля да стреля във въздуха, не е нужно да се стреля в един от двамата.

# 98
Това че Аслан иска да се махне от имението е според мен след като са се отървали от Иляс. Иначе не би тръгнал.
Отидоха в имението, защото имаше заплаха. Ако заплахата я няма, защо да не се отделят?

Друго си мисля. Може този който стреля да стреля във въздуха, не е нужно да се стреля в един от двамата.
съгласна съм...
а Хюлия може да е осиновила бедното сираче, но го е осакатила с липсата на любов.
Джихан е бил по-близък с Юсуф, който пък го прави свидетел на неуравновесеното си психическо състояние.

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 16:22 от Airra

# 99
  • au bout du monde
Баща ми толкова няма търпение, че вика тази вечер може на турски да гледаме епизода 😆

Аз смятам да не гледам и да издържа до петък за превода. Дори няма да влизам тук и в туитър , доколко ще издържа не знам 🫣

# 100
Айре Heart Eyes аз пък мисля, че сцената на биещите се братя е точно след годежа на Еко и Ямур, виж, че и дрехите му са същите. Че той Аслан си е луд, още ли не си се убедила Stuck Out Tongue Closed Eyes А и има защо да е бесен, вече обясних защо. Но, напълно е възможно и да не е само заради сеансите, ще видим. Никога няма да повярвам, че Девин ще стреля по Джихан ... тя няма как да стане като Хюлия, защото е невъзможно, двете са прекалено различни, в Девин има доброта и съчувствие, които Хюлия не притежава. Не знам, но аз съм сигурна, че добрия човек не става зъл и безчувствен само защото е преживял някои неща в миналото. Дори и да стреля, няма да е в Джихан, така мисля. А ако стреля в него, значи всичко, което ни показаха от нейния характер досега, всичко, заради което се влюби Аслан в нея би било лъжа, не мисля, че Хакан ще ни разочарова.
Много сладка снимка! Heart

Ванче, аз видях какво си казала, но по отношение на Хюлия мненията ни се разминават.
Цитат
Хюлия изпълни докрай задължението, което е поела към детето, останало само след убийството. Посочи на Иляс собствения си роден син. Каквото и друго да е направила, за мен само това е достатъчно, за да я приема като добра майка. Изпълни дълга си към Юсуф и спаси детето, което е било повече ощетено през целия му живот.
Ти я смяташ за добра майка, а за мен е отвратителна. Заради нея в това семейство няма един щастлив човек. Голяма работа, че е осиновила бебето, като се е отнасяла цял живот отвратително с него. Кой го е ощетил ? Единствено тя, Юсуф го е обичал. И това при условие, че Джихан е това осиновено дете, аз все още не зная кой от двамата е. А и Аслан да е осиновения, още повече не мога да разбера как така ще обожава осиновеното дете, а своето ще го пренебрегва и наказва цял живот ? Бога ми, няма начин да я  разбера и в двата случая, каквото и да е направил Джихан!  И още нещо много важно - за мен войната започна заради Хюлия и Ибо, не заради Аслан. Ако те двамата не се бъркаха във всичко, ако не играеха игрички зад гърба на Аслан , сега адвоката и жена му щяха да са живи и в безопасност, война нямаше да има, а Иляс щеше да пие само една студена вода. И защо наистина да не си отиде в своя дом, както мислеше и по - рано, ако опасността от Иляс вече я няма ? Останалите не са малолетни, за да ги дондурка цял живот, той си създаде свое семейство вече. Защо трябва жена му да е нещастна в тази отровена къща, с тази невъзможна жена за свекърва ?  А Хюлия да се оправя както знае, и без това не се съобразява с неговите решения и си прави каквото си е наумила, много важно, че го е избрала за глава на семейството.
Диве, желанието ти ще се изпълни - и двамата братя ще узнаят тайната на семейството.
Междувременно ни дадоха още спойлери, и вече няма чуденки кой е осиновения, кой е родния син.
Скрит текст:
Джихан научава, че Юсуф е убил родителите му.

Джихан научава от Аслан, че е осиновен. Но той няма да знае всички обстоятелства на раждането си. Джихан научава за убийството на родителите си чрез Иляс, който изпраща на Джихан диск със запис на изповедта на Юсуф. След като изгледа видеото, Джихан ще поиска да запали имението Сойкан.

Съдържанието на сцената, в която Джихан гледа записа от диска:

Юсуф: Помня големия си грях!
Иляс: Достатъчно, Юсуф! Добре, стига толкова!
Юсуф: Не е достатъчно, Иляс! Това не е достатъчно! С кого да говоря ? Да говоря с Джихан ли? Трябва да му  кажа, ние убихме родителите ти , и те прибрахме за успокоение на съвестта и те отгледахме?!

Джихан стиска юмрук. Безкрайна болка на лицето му, безкрайна болка и гняв..

Иляс: Кажи го. Вместо да пиеш, да пиеш и да плачеш, това поне ще проработи! По-добре е, отколкото да имаш такъв безпомощен партньор.
Или се събери, или се застреляй в главата, Юсуф!

Видеото завършва с това, че Юсуф продължава да пие.

Гневът на лицето на Джихан нараства още повече. Грабва лаптопа и го разбива на пух и прах, удряйки с него няколко пъти по масата.
Камилита, не зная как можеш да издържиш да не гледаш до превода. Но, поне го пусни на баща ти да го гледа, щом няма търпение човека Hands Plus1
Още 2 ч. и половина ...

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 19:01 от queen_fenka

# 101
  • au bout du monde
Няма да мога да гледам на спокойствие и да се насладя, за това предпочитам да не гледам 😁

# 102
Здравейте Не остана Благодаря за всичко

https://www.instagram.com/p/CscDasKoeU1/

# 103
  • AMS

Дружки, благодаря за споделеното!!!
Само не ми казвайте, че Хюлия е добра майка и свекърва.

Фенче, благодаря за спойлера!!!
Така обичам с веществени доказателства, кога, къде кой, ...
Остава един час >>>

Дружки, приятно гледане!!!

# 104
Много ми е тъжно, че сезонът приключва. Чак не ми се пише Sad Знам, че е тъпо и че е просто сериал, но така ме грабна историята, героите, толкова ми е приятно с вас. Вече и без да гледам ника, по стила на писане, по поздрава, по мнението, което се споделя вече си знам, кой го е писал. Но и да гледам, и да не гледам, все е приключил, поне да разбера, какво е приготвил сценариста. До сега не ме разочарова нито веднъж. Възхитена съм във всяко едно отношение и се радвам, че го гледах.
Благодаря ви от сърце за приятната атмосфера, която създавате, за всичко, което споделяте, за това, че сте си вие Hug Heart
За разлика от другия сериал, който гледам. Там просто съм в нервна криза, последната серия хич и не я гледах. Тъкмо там споделих, че ме кара да се чувствам така Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт