12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 328
  • 762
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Нямам представа за останалите ДЗИ.
А как са спрямо миналата година резултатите по математика?

# 346
Миналата година средният резултат от ДЗИ МАТ ПП е бил 69,19 точки. Сериозна разлика с тази година.
И все още няма качени теми от ДЗИ по желание, а много ми се иска да ги видя.

# 347
Ganis, а знае ли се колко са шестиците по ПП математика

# 348
  • София
Миналата година средният резултат от ДЗИ МАТ ПП е бил 69,19 точки. Сериозна разлика с тази година.
Хм, ами да се надяваме, че и с БЕЛ има такава тенденция, че моята девойка отсега е -3т, открити самостоятелно. Колко други, никой не знае.

# 349
  • София
Уви, май няма са ги качат. Миналата година с Нели Хинова вдигнахме тупордия и ги качиха, сега по никой предмет не са качени. Дълбока, държавна тайна.

# 350
Аз точно във връзка с вашите миналогодишни анализи и сравнения на двете ДЗИ ПП МАТ сетих и проверявам всеки ден. Ама удобно не качват нищо.

# 351
  • София
Дидева,  аз проверявам ПП2 и ООП3. До ПП3 нямах достъп, но от една моя ученичка, която ми каза условията на 2 модул, разбрах, че са съизмерими по трудност, а не като миналата година.  Все пак, не е редно, да не ги качат.

# 352
  • София
Марулетке, знам че си лафим само🤗, разбира се!
Klemy, съгласна съм с теб!
Нас с мъжа ми пък китарата ни събра. 😀 Е, той беше доста по-добър от мен и аз постепенно се отказах, но той свири и до днес. (има и класическа и електрическа китара). Ходехме да се ровим заедно в дисковете, които търговците копираха нелегално и продаваха на пл. Славейков и се радвахме като луди на находките. Не бяхме отявлени хипари, но цялата ни тайфа знаеше всички текстове на Бийтълс и Стоунс и се събирахме да пеем. (и до днес така и както Klemy каза - логично е, че никой не е залитнал към други ритми ). Имахме още по-амбициозни съученици от випуска, които основаха група “Анимационерите” още в гимназията и сега продължават да свирят (не, че съм им страшен фен:))). Покрай нас децата обикнаха рока. Наборът не е меломан, сестра му следи и новостите, но харесва и ретро. Сега ни извади душата да й купим билет за Imagine dragons. Не е моето, но се принудих и аз да си купя билет, за да я следя с едно око.Wink
Слънце, направо ме хвана яд, че се разкарвах за тази “диплома на английски”, но добре, че ми каза да го имам предвид.
Сетих се, че миналата година резултатите от НВО се появиха май 2-3 дни по-рано. За ДЗИ-тата не съм следила как е било през годините. Дано да не чакаме до петък.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 01:12 от Skiorche

# 353
Груба сметка, ако се хвърля боб на среден успех за СУ, показва две единици разлика между миналата и тази година. Въпросът е, колко процента са в горен сегмент на оценки за фми? Ще бъде интересна статистиката тази година.

# 354
Клеми, една от най-близките ми приятелки слуша класическа музика.Другата е фен на латино.Аз слушам почти всичко, без тежък метъл/ония дето се дерат/, корейска и още има.Това никога не ни е пречило да осъмваме трите, улисани в разговори.Нито ни пречи на приятелството,нито на ходенето заедно на заведения и уикенди по женски. Аз ходя на народни танци и обожавам хора, едната не понася.
   Девойката на Елица хич да не се стреми да се слее с масовката.Сигурна съм,че има качества, с които да привлече нови приятели. Нека има повече самочувствие и вяра в себе си , интелигентните хора могат да намерят общ език с други интелигентни хора, независимо от плей листата.
    Ние ще нас също не си пускаме албума на Андрея по цял ден.В едната кола радиото е на Енерджи, в другата на Дарик.Аз м,когато пътувам сама си пускам Сигнал,Орлин Горанов ,разни чужди поп парчета,на които не им знам имената и изпълнителите.
    На купон и на маса слушаме сръбско, разни шлагери, наборът от време на време ни "образова" с някой нов хит от дискотеките. И на китара свирим.
   Тая тема с чалгата няма край.
    Предлагам рошавите АЙТИТА  да  стават, да пият по кафе и да пускат резултатите.

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 09:00 от марулета

# 355
  • Хасково
Само някой да напише, че няма двойки  на ДЗИ и всички са взели матурата с желаната оценка.
Честито на младоженците и здраве , късмет и щастие занапред.
Уви, има. Средният успех от Математика в точки (от 100), е:
ПП- 57.44,
ПП по желание- 52.57 и
ООП по желание- 51.33.
Ganis, как оценяш вида и нивото на слажност на задачите от тази година спрямо миналата. Ти като преподавател, беше ли подготвила децата със задачи с тази сложност.

# 356
  • София
Скиорче, и нас китарата, но неговата. Аз като видя китара и припадам. В началото много ми свиреше, сега много рядко се случва. Имаме няколко китари, кухарки, електрически, една 12-струнна за ремонт. Изпя ми "Like a stone" на Крис Корнел и край!
В колите - той Z-rock, аз Радио 1. Да казвам ли, че като пътуваме сменя станцията на моята или е ясно?

Някой няма ли да пусне информация за ДЗИто по БЕЛ, че на нас то ни е важното?

# 357
    • София
    Ще пуснат, бе! На 9-ти. Joy

# 358
    Предлагам потребителката Лелка , дето ни пусна вчера мухата , да донесе по една каса бЕло. Щото това чакане на вода  не става.
       Хем знам, че няма да уснат толкова по-рано резултатите, хем непрекъснато ръчкам да видя.

# 359
    • вкъщи
    Мухата я пуснах, защото така ни беше казано и то от доста високо ниво. И на мен ми е напрегнато и то много. И учителите чакаме резултати и се тревожим.Дано днес е денят и всички сме удовлетворени от резултата.

Общи условия

Активация на акаунт