12. КЛАС - МАТУРИ И ИЗПИТИ 2

• 65 351
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Резултатите от всеки изпит излизат, когато приключат с проверката и оценяването му. Няма определен срок. Класирането е общо и излиза на 10 юли.

# 286
  • В реалния живот
За изпита по английски в СУ - моята дъщеря се върна много притеснена, защото била отбелязвала отговорите с Х - каза че както са го правили на матурата. А в края квестор ѝ обърнал внимание, че не трябва да е така. Сигурно ще може да се прави проверка на работите, че ми стана интересно какъв е този начин на отбелязване - ама да е прочела или слушала правилата.
Мисля, че изпита не я е затруднил - и точно за това се беше притеснила и ядосала, че ще ѝ анулират една от частите, а пък се била справила.

# 287
Момичета, да попитам в София как са наборите по отношение на слушането на чалга? Има ли дискотеки без чалга и слушат ли я много по купони?

# 288
  • София
Момичета, да попитам в София как са наборите по отношение на слушането на чалга? Има ли дискотеки без чалга и слушат ли я много по купони?
Зависи от компанията на децата. Моите не слушат и приятелите им също. По този повод и не бяха всички заедно на нощен клуб след ресторанта на бала, половината клас се отцепи в друг бар, където няма чалга.

Имам въпрос, за балообразуването в СУ, оценката от ДЗИ се обръща от точки в оценка, нали?

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 10:58 от Klemy

# 289
  • София
Самите резултати от ДЗИ излизат и в точки, и като оценка. В балообразуването влиза оценката.

# 290
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Някои деца слушат, някои не слушат. Моят не харесва, но го излъгаха да отиде 2 пъти в 33, след изпращането група от класа са отишли пак там на чалга парти, но моят, с още няколко от момчетата, решиха вместо това да ходят на Витоша. Каза, че 2 пъти са му достатъчни. Smile Иначе, в София има заведения с всякаква музика.

# 291
Айде,  аз пак при калпазаните - слуша всичко моя, и ние. И сръбско. Даже смятам да се възползвам от него, ако отиде да учи в София и заедно да посетим концерт на някоя сръбска звезда.
   И преди да почне вечния спор за  и против чалгата, чалга културата, чалга възпитанието, в свое оправдание да кажа,че ходихме на концерт на Васко Василев, в нашия град. Жестоко беше. Както и че сме фенове на фамилията Ешкенази. Та слушането на чалга не му влияе генерално.Една от любимите му бг певици е Тони Димитрова.
    Какъв е смисълът на въпроса ? И всъщност само наборите в София ли касае?

# 292
  • София
Моята в плей листа си има от Тестамент, през Мегадет, поп, рок, Сантана, Латино ... та до Азис 😆. Ходят и на различни видове заведения и концерти- поп, диско, електро (или как там се нарича) и чалга, в зависимост от настроението и повода.

# 293
  • В светлината на слънцето
Значи това за избора на музика е много относително понятие. И няма значение семейната среда. Много са факторите, които дават уклон в една или друга посока. И са етапи, които минават и заминават.
Пример - синът ми. При татко - композитор, класически музикант и доцент в музикалната академия, слушащ основно от Прокофиев и Шостакович, до Шьонберг и Малер, детето приспивано от бебе с класика и джаз, а, познайте какво слуша в момента. Но пък може да се каже, че вече познаваме в подробности творчеството на Хазарта, Молец, Тупак и т.н. Азис има вето в колата и засега сме непреклонни. Joy

# 294
  • тук-там
Имаме малко време да обсъдим чалгата, преди да излязат ДЗИ резултатите Wink

# 295
  • вкъщи
Говори се,че днес след 17 часа ще излязат резултатите от ДЗИ. Имайте готовност. Миналата година се пържих на този огън и знам какво  е.  Сега чакам резултати като учител.

# 296
  • София
Иии нека рефрешването започне сега! Joy

# 297
  • На планетата Земя
Лелка, как можа!!!!! SmileSmileSmile

# 298
  • София
Да се похваля с приказна сватба! Големият ни син се ожени и сме безкрайно щастливи!
Пожелавам на всички момичета да са такива булки, а на младежите - да си намерят такива булки! И всички заедно да изживеят подобно вълшебно празненство!

Последна редакция: вт, 06 юни 2023, 10:22 от Super Tedi

# 299
Моята наборка беше на изпит по английски в СУ днес, много лесен й се сторил. Аз като чуя така и настръхвам. Друг има ли завърнал се с мнение?

На девойката и беше трудна диктовката..не е чувала и по-малко думи е написала на съчинението.

Общи условия

Активация на акаунт