Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 601
  • 752
  •   1
Отговори
# 405
Аз забелязвам нещо много странно в този сериал, случват се интриги , сплетни , заговори .. и преживяват се последствията, но не се разбира кой, кога , защо .. всички са ненаказани и неразкрити.
За Пелин нищо не се разкри , за Ифакат не се разкри, връзката на Ифакат и Орхан пак не е разкрита пт всички .. Зерин и Кязъм и за тях никой не знае.Еми тъпо е.Няма грам справедливост.

А фрага има много гледания , щото никой не разбра какво иска да каже автора 😂

# 406
  • София
Скрит текст:
Аз забелязвам нещо много странно в този сериал, случват се интриги , сплетни , заговори .. и преживяват се последствията, но не се разбира кой, кога , защо .. всички са ненаказани и неразкрити.
За Пелин нищо не се разкри , за Ифакат не се разкри, връзката на Ифакат и Орхан пак не е разкрита пт всички .. Зерин и Кязъм и за тях никой не знае.Еми тъпо е.Няма грам справедливост.

А фрага има много гледания , щото никой не разбра какво иска да каже автора 😂
То и с някои сцени е така. Намекват нещо, ама после не го изясняват и ти стоиш, чудиш се, дали правилно си разтълкувал жеста.
Иффакат защо тръгна да се съблича в стаята на дядото в първите епизоди?
Ферит защо беше отишъл у Пелин и се хилеха на дивана, когато Сейран ги видя?
Гюлгюн знаеше ли за връзката на Орхан с Иффакат още когато се правеше на заспала и той притичваше от стая в стая или чак сега разбра?
Ферит и той забрави какво видя между баща си и Иффакат. Рева една нощ и толкова.
Суна забрави какво видя в МОЛ-а.
Абидин гОркият и той не знае накъде да хване. Търси квартира, а няма кой да му каже, че булката вече е дадена. Този щеше да му помага, онзи да му съчувства, и накрая го оставиха в небрано лозе.

Изобщо .....

# 407
Е, дано сега вече Орхан се светне , че Ферит не е виновен. Колко удобно му прехвърлят вината. Мисля , че Тарък нямаше така да зацикли на Сейран , ако  не знаеше ,че е снаха на Корхан. Сафет ги е отгледал с мисълта за отмъщение . За него това е като да вземе "жената на врага". Въпрос на чест.

Абе той уж и се влюби, като я видя, но някак много добре им знае характерите. А дъртия Сафко винаги като се чепка с някой от Корханови им казва и по някоя истина за самите тях- много добре ги познава. Такива хора могат да чакат цял живот за удобен момент на отмъщение, а през изминалото време до отмъщението е много добре е информиран за Корханови.

# 408
Какво не му харесвате на фрага? Всичко е ясно и очевидно.

# 409
  • София
Добре, сега пистолетът е у Кязъм, а Саффет младши кой и как ще го опушка, или той и сам може?

Какво не му харесвате на фрага? Всичко е ясно и очевидно.
Като навържа фрага и спойлерите, нещата се връзват.

# 410
А Сейран добре ли изглежда като я връща тоя? Нищо не й е направил?

# 411
Гюлгюн полудява ли? Така ми изглеждат нещата... говорят, че Ферит отивал да се срещне с Тарък... а аз четох, че Орхан ще се срещне със Сейран.. филма е драма , така че нека не очакваме много.. аз мисля, че дори сценариста и екипа не знаят от къде да започнат и как да завършат... има много пропуснати неща

# 412
Не оправдавам Халис, но не знае за доста неща. Вижда или последствията или необмислените действия. Никой нищо не му казва...

# 413
  • София
А Сейран добре ли изглежда като я връща тоя? Нищо не й е направил?
И аз това се питам, дали я е насилил?

Не оправдавам Халис, но не знае за доста неща. Вижда или последствията или необмислените действия. Никой нищо не му казва...
Той не излиза от стая си, къде да види нещо? Те тичат на аудиенция на килимчето, отнасят по някой шамар и кой откъде е.

# 414
Гюлгюн полудява ли? Така ми изглеждат нещата... говорят, че Ферит отивал да се срещне с Тарък... а аз четох, че Орхан ще се срещне със Сейран.. филма е драма , така че нека не очакваме много.. аз мисля, че дори сценариста и екипа не знаят от къде да започнат и как да завършат... има много пропуснати неща

По принцип е заложено филма да завърши добре, дано...

# 415

Аз нямам проблем с фрагмана имам проблем към друго ,но да видим ще се окажа ли права в цялата си теория...

# 416

По принцип е заложено филма да завърши добре, дано...

Силно се надявам да завърши добре

# 417
Как ще я насили? Стига и боя от Кязъм...
Може да го направят добра душа. Да не я докосва без нейно желание.Confused
Суна има четири деца да ражда, този взима нашата и с четири от Феро.

# 418
Каква импривизация бе момиче...ако това им е импровизацията, какво ли става в леглото като е целенасочено 😄😄

Аз също съм на мнение че Бучето е луда по Мерт, не само Пелин по Ферит. Незнам защо така го усещам. По- рано също го писах, сякаш иска мястото на Афра и не като роля, а като всичко.
Сцената била импровизация на Афра и Мерт, поне така чета, така че Буче нищо не може да иска от сценариста.
Малко назад остана тая тема, ама, да си кажа.

# 419
  • Бургас
Привет на най-неуморните, чапкънови фенки!
След почти тридневно, информационно затъмнение, което умишлено си наложих с покъртителната петъчна серия, от два часа се опитвам да вкарам някакъв ред в "цунамито" от серия с бг превод, мнения , инфо, спойлери и за капак - фраг
И така..... с удоволствие и вече без напрежение изгледах серията с буквички.....и да си призная - пак ми хареса.  Чудесна игра на Гьозде Кансу! Много ми се иска да я "освестят" и твърдо да застане зад СейФер! Поне нещо от тия информации за нея и Асуман да има вярно - да се тръгне към преврат в това "смръдливо" имение.
От тук, от там се опитах да проследя споделените информации, но тотално се огелпих кое е истина, кое "разсъждение", кое предположение, затова директно минах на трейлъра! Нищо неясно не видях, само дето се размина с подсказките на Ермулах Stuck Out Tongue Winking Eye Ама и той започна да ни праща за зелен хайвер, така че ще си чакам следващия фраг...и така до серията в петък. То и не остана, макар че играта загрубя.Тарък направо с "бутонките" влезе и на Орхан и на Кязъм с тези заплахи и пищови Rolling Eyes Нашите ще бягат, ама пак без план и програма, Орхан - отново ще го гледаме слаб и безсилен, забил глава на Ифакатското, желязно рамо....До тук има ли някой изненадан? Само дъртьо защо скъса този наниз от червени мъниста - там нещо се крие от миналото...
Не знам за вас, ама аз като мина халвета, вече се успокоих Много внимателно гледах и възглавниците с двете черти Joy, споделям предположението за символиката, която режисьорката може да е вложила, та каквото и да се случи до края на сезона, важното е, че посяха семето за продължението на рода Корханов, така че спокойно да си чакаме 2-ри сезон.
Този път ще пощадя Гюнтер за безкрайните слабости при нахвърляните послания, без посочени решения. И да, не само при насилието, а и в много други ситуации, двойните стандарти при съседите вадят очи, но....въпрос на манталитет.

Общи условия

Активация на акаунт