Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
А ето и колата. Не знам чия е. На шега коментират, че е тази, която Орхан подари на Сейран и така и никой не я видя. Не е джип.

Защо пак пишат от 8 часа, че ще започне?

# 391
Ами Сафет би трябвало да се кротне вече, ако те са виновни за убийството. Нали " зъб за зъб, око , за око...и т.н" дедето е орострелял Сафет и е останал леко куц, ама жив. Те убиха Корханов...та си мисля, че е и повече вина от прострел...какво биха искали още? 
Е, дано сега вече Орхан се светне , че Ферит не е виновен. Колко удобно му прехвърлят вината. Мисля , че Тарък нямаше така да зацикли на Сейран , ако  не знаеше ,че е снаха на Корхан. Сафет ги е отгледал с мисълта за отмъщение . За него това е като да вземе "жената на врага". Въпрос на чест.

# 392
Сцената била импровизация на Афра и Мерт, поне така чета, така че Буче нищо не може да иска от сценариста.
Малко назад остана тая тема, ама, да си кажа.

# 393
Сцената била импровизация на Афра и Мерт, поне така чета, така че Буче нищо не може да иска от сценариста.

Ооо интересно , къде го прочете?
Може да е започнало на импровизация .. ама чак цялата сцена?

# 394
За съжаление не помня кое къде чета. Ако срещна пак, ще споделя.

# 395
Накратко ще ви споделя за състоянието на Пелин.. малко се интересувах и се оказа, че тя също трябва да посети терапевт.....
Малко е дълго, извинявам се ...

Еротомания или синдром на несподелена любов:
Еротомания или синдром на несподелена любов (синдром на Клерамбо) трябва да се лекува от специалистТерминът „еротомания“ идва от гръцки и буквално означава „луда любов“.
Обикновено за болния е много трудно да приеме това, защото това би означавало осъзнаване на отхвърляне и в това се крие ключът към проблема.
Между другото, когато говорим за еротомания, ние не имаме предвид онези, които страдат от форма на фиксация върху любовта и секса, в който случай можем да говорим за нимфомания за жените и сатириазис за мъжете.

Неспособността да приемеш рационално отхвърлянето на някой, който се е влюбил, като постави на място работа на самозаблуда, насочена към заблудата на себе си да вярва, че другият човек отвръща на чувствата му, е форма на самоизмама, която дори може да доведе до човек, страдащ от еротомания, да вярва, че е във връзка с това лице, че живее истинска любовна връзка.
Хората със синдром на Clérambault преминават през начална фаза, известна като фаза „надежда“, в която просто чакат любимият им човек да обяви любовта си.
Това е дълга фаза и често пациентът остава затворен в нея, без изобщо да премине към следващата фаза, фазата на „разочарование“.

Тази фаза следва осъзнаването на негативната обратна връзка от любимия човек и може да доведе до депресия, агресия, опити за самоубийство или, ако има късмет, отстраняване.
И накрая, има „фазата на негодувание“, в която най-тежките пациенти дори могат да стигнат дотам, че да нападнат физически обекта на своята любов.
Не е лесно да разпознаете еротоман на пръв поглед: симптомите им са подобни на тези на други психични разстройства и варират от раздразнителност до агресия, нервност до отношение на откъсване от реалността.

Речта им често е объркана и липсва баланс и съгласуваност, и те са егоцентрични.

Най-честите причини са психологически травми, свързани със ситуации на отхвърляне, често през детството.
Страдащите от този синдром се опитват по всякакъв начин да влязат в контакт с обекта на своето желание, често по доста натрапчив начин, който се превръща в истинско дебнене.

Резултатът е форма на параноя, при която реалността изглежда изкривена, защото всичко се върти около любимия човек и очакването или откриването на сигнал от него или нея.
Любимият, от друга страна, не прави нищо, за да насърчи еротомания, напротив, той се опитва да изясни недоразумението, ако може, за съжаление без положителен резултат, тъй като думите му се тълкуват като потвърждение на взаимен интерес.
Еротоманията може да бъде и защитно поведение срещу депресия и самота, което кара страдащия да измисли напълно интрапсихичен свят и може да бъде свързана с други психични заболявания, като шизофрения.

Ще бъде необходима терапия, за да се разбере какво може да го е причинило, и може да се добавят лекарства, ако е необходимо

Браво! Това е материя непозната за повечето от нас, но който се интересува намира. Така можем да разберем защо поведението на даден герой е такова. За съжаление четох само за Ферит- поведение и симптоми.

# 396
За всичко е виновен Халис. Още когато разбра, че ще сватосват Суна за Сафет  каза : "С пилешкия си мозък , ще играеш игри с мен !" /за Ифакат/Обаче и тя хитра , масажира и му промива мозъка /на великия Корхан/  Беше наясно с нещата и не предприе никакви мерки. Положението излезе от контрол по негова вина. Той може само да държи речи на масата май.

# 397

Сташа, няма проблем, бе, и Буче ще импровизира Joy

Разправят, че колата е на Асуман

# 398
Тя Буче много иска да го налази на Мерт , така го усещам аз.Според мен не само героинята й е болна и тя нещо не е в час.

# 399
Да, колата (range rover-a) я ползваха Фуат и Асуман.

Да видим "честивия" Кязъм какво ще направи.
Но не съм напълно сигурна от контекстът дали на терасата Тарък говори за "честта на сейран" или за "обещанията на кязъм", че сейран няма нищо общо с ферит вече.
Чия чест чисти Кязъм... Не си го представям да гърми никого. 😂
Дано Сейран да успее да избяга дори и сама, сигурна съм, че Ферит ще успеея да се намерият, където и да е.

# 400
В реала нали Буче се заиграва с Баран/Тарък? Няколко пъти ги изловиха.

За импровизациите на Мерт и Афра режисьорката коментира още при първата гореща сцена, че са установили, че когато импровизират се справят много по-добре, отколкото като ги режисират и изобщо не им се месят. Оставят ги Simple Smile
Добре им се получава.

За 1 час 1млн. гледания има фрага.

# 401
Нещо от мен...

Тия какво искат от Ферит? да го уморят и пратят при Фуат ли?
Що за семейство е това???
Другия простакел даже не го коментирам.
Вече всичко крещи ,че не е син на Орхан и Гюлгюн горкия Ферит и това как ще го понесе хич не знам.

# 402
Орхан е мърша нещастна! Заради тебе загубих сина си, няма да загубя и баща си!
Един ти остана, бе! Едно дете имаш! За татю се загрижи, който се държи с тях като с нищожества. Дано Саффет дъртий да ги гръмне и двамата!

Дано и Ифакат да включи в това число Сафет ага!

# 403
  • София
Скрит текст:
А Тарък какво очаква да направи Кязъм с тоя пистолет? По кого да стреля?

Не можах да позная чия стая е. Сега като казвате, Асуман, да.
Еванджелин, да пиша ли какво знам аз по въпроса, защо я връща? Че са две теории.
Пиши, пиши.

Според мен Ферит и Сейран ще бягат. Ферит научава за опита за самоубийство на Пелин, връща се, а Сейран заминава с Хатуч. Ферит пристига на автогарарата, но твърде късно. Следва подготовка за сватба с Пело. Така ги виждам аз нещата.

# 404
  • Манчестър
Едно масажче и е готов!!!!!!!
НимЪ сещай,гнусна история!🤮

Общи условия

Активация на акаунт