Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 601
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
Това с бягството и сбогуването много хубав паралел с друг герой от сериал който обожавам поне колкото Феро
само че там бягаше с друга по други причини 🤦‍♀️😭
Тарък е пълен хахо от него чакам всичко аз включително да се опита да нахрани пиряните си с Ферит как не се спря няма такъв вредител 🤦‍♀️ мина всички змии..

Дори да сме се развели със Сейран тя е моя! Моя жена е! Стой далеч от нея!

Спойлер към снимката от одеве...

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 09:21 от x BlackRose x

# 436
Тя Суна май е най-потърпевша и може изнасилването да е за нея. Пренесоха я в жертва, уж да се спре войната, любимия й никакъв го няма, хвана го липсата, строи си сам някакви хартиени кули и въобще не е наясно какво стана с любимата му. Смелост му идва само когато се напие. Жал ми е за Суна и май ще се размине само със сръбската музика ( дано са греша в предположения си).

# 437
Сценариста като цяло си страда от деменция човека. Толкова неща забравя, че не е истина.
Дядката- великия Корхан...свика ментора на  мафията и направи събрание заради детски увлечения Ферит- Пелин и онзи другия ( не помня вече как се казваше) Той дори беше добро момче...Хареса си Пелин , тя го разигра, той изпобута малко мебели и голяма драма.
Тук вече 5 епизода сме нагазили в дълбокото, а Халис седи и гребе под ред родата без да има сили да се защити ...????

# 438
Халис ми става всеки епизод все по противен

# 439
Той Халис изпитва вина към Дъртия Саффет. Нали той го е направил инвалид. Да чувстваше същата вина и за внука си🤬 Дадоха добра заявка в началото за него, въпреки че ги навикваше. Сега той е един от най-големите злодеи в сериала. 👿
Въртяха, сукаха с онова мекотело сина му и не видяха грам вина в себе си за случилото се. Най-удобно да обвинят Сейран и Ферит.
Аби го направиха на мижитурка. Изобщо да не се занимава Суна повече с него, ако ме питате.

# 440
Ядосвам се на някои хора в Т
Феро стоял и само ревал. Вие как ще се почувствате ако сте на негово място. Брат му умря... Загуби жената която обича отведоха я насила разни змии не го оставят намира. За капак дядо му и баща му упръжняват психически тормоз над него. Бил ревал тя добре че беше Сейран иначе и по лошо щеше да стане.
Плюс чувството за вина което се опитват да му насеят все едно той сам не се вини..
Майка му полудя нищо не е станало да... 🤦‍♀️
Халис този келтош вместо да се замисли какво върши той продължава да копа надолу
Орхан и той кога ще е не баща човек щото баща от него не става.
Кязъм е ач кьопек това е единственото което подкрепям като мнение на Халис
Егати и отношението към родно дете и внук и май ще излезне че е само внук де... 🤦‍♀️

# 441
А може и да не е, само, защото го е направил инвалид. Може да има и нещо друго. Не му търся извинение на Халис за държането.
Сафет май още не е казал защо е дошъл - имаше подобна реплика, като ходиха да вземат Сейран от имението.
В последния епизод пак каза - старите тефтери.

# 442
Диди, напълно те подкрепям.
Ферит е и много млад, за Бога! На 24 години, какво ли не преживя вече. Съсипаха му живота, ей!
Че той и Ямач /Ямата/ ревеше като малко дете, хем ходеше с пистолета и убиваше наред. Пред тази болка, всеки е безсилен.

# 443
А може и да не е, само, защото го е направил инвалид. Може да има и нещо друго. Не му търся извинение на Халис за държането.
Сафет май още не е казал защо е дошъл - имаше подобна реплика, като ходиха да вземат Сейран от имението.
В последния епизод пак каза - старите тефтери.
Нали е бил кандидат за Хаттуча
Да ги гърмят и тримата че ме напрягат много... 😂🤦‍♀️

Терко, ❤️
Ямо и той какво ли видя горкия ония аквариум не мога го забравя докато съм жива.
Направи ми впечатление че вече е толкова уморен че ако не е Сейран наистина би си посегнал. Особено като говореше че е несправедливо той да е жив и да диша... Какво ли още ще видим тия Корханови всичките ще изпускат и пак най-много Ферит ще страда а за него него кучета го яли колко беше прав че никой не го обича и понеже сега намери човек който го обича стана и убиец и всякакъв пак казвам държанието към Сейран ми е по разбираемо но държанието към собствената им плът и кръв е под всякаква критика.
Не беше ли Орхан този който казваше на Ифакат да не притискат Ферит че ще се разболее отново. Е джанъм... те бетер го разболяха няма нужда захарта да му пада душевните рани които нанасят бият всяка болест по всички параграфи...

# 444
В това със скъсаната броеница на Халис има голяма символика. По-принцип, когато се случи да се скъса броеницата и да се разпилеят мънистата е много лош знак. Символизира загуба на конрол над някаква житейска ситуация. Предстои животът да се преобърне.

Халис нищо не знаел, но коли и беси наред. Противняга!

Интересно ще е на сватбата на Пелин. Аз лично нямам търпение.

# 445
А тая Ифакат, дето уж много обича Орхан, като го вижда, че страда, няма ли да й трепне, та да вземе да звънне на Сафет старши.

# 446
Не искам Сейран да е бременна. На състоянието, в което са само бебе липсва. Мило е, но не бива  да се решава тази драма с бебе. Корените на злото са много дълбоки, за да ги чистят с едно бебе.

# 447
Аз пък искам. Заради Ферит, а не заради тъпата му рода. Колко пъти от началото на сериала каза, че иска да стане баща? Нека!

# 448
Девизът на Корхан е: прехвърли отговорността за своите думи и дела на близките си, за да ти олекне.
Сега много го жалим Ферит, но преди и той беше същия. Все другите му бяха виновни, той все беше чист като роса.
Сега на него най-много му тежи. След майка му, разбира се.

# 449
Гюлгюн дано скоро се надигне и да разобличи Ифакат и Орхан пред Дъртия. Айде малко и те да го отнесат 👿
Ифакат заслужава да я изгонят най-позорно пред цялата прислуга.

Общи условия

Активация на акаунт