Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 591
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Интересното е , цял фандом очаква бебето , а от цялата сбирщина от малоумници  на никой не му минава през ума Grinning
Ако наистина ще завършват цикълът в Антеб , Халис трябва да умре , за да приключи този етап от живота на всички Така или иначе фамилията се разпадна Няма как той да е в основата на възраждането и отново Ферит ще е
И детето точно на Ферит ще трябва за да се събере и стане на крака Разбира се с помощта на Сейран  По тази логика и с Пелин е свършено , не виждам ролята и в сезон 2. Тя нейната работа си я свърши. Събра СейФер Няма как опустошен и разсипан Ферит да е женен за Пелин и да застане начело на фамилията .
И детето  ще му даде тази сила  Ще видим То иначе се обезсмисля цялото дизи , ако е с П

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:57 от KrasiAnna

# 451
Освен, че е тъп шаблон, зачеването на светкавично бебе не решава нищо. Само задълбочава проблемите. Абсолютна заблуда е да се търси опора в създаването на нов живот, за който трябва и грижи да се полагат, по възможност в спокойна обстановка. Посланието би било тъпо- бременейте, за да си решите проблемите. Не съм сигурна, че за Ферит пътя е да става "глава на фамилия"- то даже звучи мафиотско. Ще е достатъчно да успее да се откъсне от тази гнусна орбита и да си създадат нормално семейство- двамата със Сейран, а не с цялото село. Точно заради тази патриархална зависимост ме е яд. Уважението към рода е едно, но да се изживяваш като безработен принц, от който нищо не зависи- кел файда. Този супер - герой Ферит така и не успя един ден да поработи във фирмата. То наоколо плават само миражи. като че ли целенасочено го държат безпомощен- да се занимава с пиянки и женкарство. Завършил образование в САЩ- чушки. С този мързел и липса на всякакво желание за работа как ще завърши там, освен в някое ПТУ на Хавай. Яд ме е, че показват Ферит като малоумен. За Аби разбирам- цял живот роб, грам собствено мислене или инициатива. Но Ферит също е мекотело- имам предвид героя, а не Мерт. Нито едно действие на зрял човек, в т.ч. "бягството".

# 452
Той Ферит сега расте с всички тези проблеми. Спомнете си го в началото какъв безделник беше. Във фирмата като отиде си работеше, но покрай развода със Сейран го махнаха от там по сценарий, че да се занимава по цял ден със Сейран, Тарък и Пелин🙄

В епизода Ферит заяви на Пелин, че не му е никаква и нямало да бъде, което означава, че псевдо годежа за него не е на дневен ред. Каква сватба ще стягат тия две змии при тези обстоятелства??

# 453
Добро утро !
Всеки вижда нещата от негова гледна точка.Разбирам страданието за загубен внук и син, но не виждам загриженост за Ферит. 
Те го винят за пътен инцидент,съсипват му психиката. Отново има мачкане, желание за власт,командване,дресировка.. Все едно е куче на каишка.  Аз лично бих им теглила една и ще отида на другия край на света. Това е най-разумното, егоистично и самозапазващо решение:blush: 
Не бива да забравяме,че в дума им е патриархат,няма право на глас и власт. Никой не го  пита, или склонява глава или през вратата.

Сигурно един я наследник,ще усложни  картинката. Но се надявам да не проектират в нашия сериал, изтъркани шлагери.Joy
Ще ми се да  видя не смърт,а какво би довело до отрезняване на героите.  Да проявят малко човечност и разум. Да разкрият интригите.
Например Ификат  няма ли малко съвест.  Пак си гука с Орхан,  но  на каква цена ?

# 454
Няма как Ферит Корхан да стане Ферит бозаджията например Grinning  Ще е Корхан Ще измине своя път
Не мисля , че който и да е проблем ще се реши с детето , напротив Ще е лакмуса , ще е отправната точка за Ферит , ще е силата Все пак гледаме художествена измислица , не статистически извадки за добро и успешно семейство Kissing Heart Разбира се всичко това са само предположения А ние сме наблюдатели само

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:27 от KrasiAnna

# 455
Карта на целувките

И сладка Афрош Heart Eyes

# 456
Много е готина!

Дано жънат успехи и след сериала❤️❤️❤️❤️

# 457
Гюлгюн казвала на Ферит отиди и доведи снаха ми... 😭
Ония си правят подготовка за сватба.
Пелин чака Ферит да подпишат той ще тръгне за Антеп впрочем имаше и друг спойлер че ще разбере че те казали на Кязъм

# 458
Пускам някой спойлер, че ми харесаха Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Сейран и Ферит ще планират бягство, но няма да се осъществи, заради разговор на Орхан със Сейран. Орхан ще я помоли да стои далеч от Ферит, за да не загуби и другия си син. Сейран решава да замине за Антеп и оставя писмо на Ферит. От друга страна, след като разбира какъв психопат е Тарък, Кязъм я изпраща в Антеп, за да я опази.
Ферит и Тарък ще се срещнат и Феро бей ще каже това, което пусна Диди: ""Дори да сме разведени със Сейран, тя е моя! Тя е моя жена! Стой далеч от нея!
Ферит ще разбере, че Пелин и Зерин са казали на Кязъм къде е Сейран и ще излъже, че ще се ожени за Пелин.
Пелин и Зерин сами щели да организират сватбата /това много ми хареса Joy/
През това време Гюлгюн щяла да каже на Феро, да отиде и да доведе снаха й.
Пело и Зеро щели да чакат Ферит на сватбената маса, но той щял да е на път за Антеп.

Един Бог знае, дали ще стане точно така, но ми хареса Grinning

# 459
Не е ли рано да са дали сценария и за 36 епизод? Нали сряда, а тези неща от снощи циркулират. След  като излезе и видеото с побоя на улицата.
Защо ги пускат

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 11:51 от stasha_s

# 460
Готини спойлери, Еве😂
Айде дано 🤧

# 461
  • Бургас
Добър ви ден, неуморни фенки СейФерови!
Еве и на мен ми харесаха тези спойлерчета, ама ако друг пишеше сценария, а не някой от глупав по-глупав Joy

Вчера попаднах на мнението на Алекс, която превеждаше "Присъда", естествено разочарована от събитията в нашето дизи. Та се замислих....ееех....де да си имахме една Сема Ергенекон! Какъв фурор щеше да се получи, та и рейт 20 можехме да ударим! При този потенциал от теми и актьори! Но друга ни е реалността и колкото и да се пънем да му подсказваме на плешивия, той си знае една песен и докато не я изпее няма да куртуляса! Confused
Връщам се и на думите на Ферит, че още нещо лошо ще се случи...Дано раздялата е това лошо, защото трябва да има "матриал" за още 3 серии.
Защо ли, нещо Тарък не ме плаши....Нали е казано "куче, което лае - не хапе". Но пък Сафетчо с показната си лудост и смяна на настроения....Все си мисля, че от там ще дойде развръзката и за нашите две душички.
Ха дано, поне накрая Гюнтер и Бурджуто ни изненадат с нещо, та да ги реабилитираме за новия сезон....Ха дано, ама надали Joy
А относно прословутите възглавници...
Скрит текст:
наистина вечерта, като заспиват са чисто бели, но не можах да направя снимка, а сутринта са тези с вертикалния кант....може наистина режисьорката да се е заиграла, а не да е грешка на екипа /все пак сцените са наведнъж снимани/                          

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 12:40 от Аniksi

# 462
Халис хич даже не го е грижа, че е направил другия дъртак инвалид. Напротив, когато се видяха за първи път след толкова години и той му се подигра, че е на инвалидна количка. Грам съвест за НИЩО няма Халис, абсолютно безчувствен към проблемите и душевното състояние на близките си!
ПРИСЪДАТА е със супер сценарий доизкусурен до най-малката подробност. Нашият СЦ яко го гони австриеца ( Алцхаймер), забрави и за колието, което лелята даде на Сейран.
Преди обвинявах Ферит, ама сега направо ми е жал за него. Как ще израсте като улегнал и зрял мъж, като има такива примери в лицето на дядката и баща си. Осакатили са го още от дете, сега пък и наследник искат, та докато мърда Халис и неговия живот да испорти!
Дядката е виновен за психоклимата в конака, но всичките други също са не по-малко виновни, защото търпят и преглъщат за пустите Корханови пари!
Едно дете дойде не за парите и името им и разбута това вонящо блато, в които ще потъне още някой, а не само Фуат!

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:59 от mery_poppins1

# 463
Пускам някой спойлер, че ми харесаха Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:
Сейран и Ферит ще планират бягство, но няма да се осъществи, заради разговор на Орхан със Сейран. Орхан ще я помоли да стои далеч от Ферит, за да не загуби и другия си син. Сейран решава да замине за Антеп и оставя писмо на Ферит. От друга страна, след като разбира какъв психопат е Тарък, Кязъм я изпраща в Антеп, за да я опази.
Ферит и Тарък ще се срещнат и Феро бей ще каже това, което пусна Диди: ""Дори да сме разведени със Сейран, тя е моя! Тя е моя жена! Стой далеч от нея!
Ферит ще разбере, че Пелин и Зерин са казали на Кязъм къде е Сейран и ще излъже, че ще се ожени за Пелин.
Пелин и Зерин сами щели да организират сватбата /това много ми хареса Joy/
През това време Гюлгюн щяла да каже на Феро, да отиде и да доведе снаха й.
Пело и Зеро щели да чакат Ферит на сватбената маса, но той щял да е на път за Антеп.

Един Бог знае, дали ще стане точно така, но ми хареса Grinning
И аз четох същите спойлери...

# 464
Момичета кои актьори са потвърдени, че няма да участват във втори сезон, по назад мисля че в предната тема някоя от вас беше писала. Попаднах на спойлер, че Орхан заминава за Антеп в 37ми епизод и за да предпази Ферит от изстрел той го понася... със следното заключение всички жени щели да бъдат вдовици, в което няма никаква логика Халис нали е мъж от рода им....Пък и имаше инфо за трагичен финал но си мисля, че Хатуч ще пострада. В следващият епизод да е драмата и началото на сводбата в 36 еп да избяга Ферит за Антеп, за това бебе силно се тръби дали няма да е за десерт чак в 37 епизод Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 май 2023, 13:37 от kotkata362

Общи условия

Активация на акаунт