Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 27 338
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Хайде започна се със спойлерите...
Сейран отивала с Хатуч в Антеп..
Чудно ми е другия петък Ферит с кого ще празнува рожденния си ден? С Пельо ли... 🤔 дано да напишат нещо хубаво..

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 10:59 от Николета Кирилова 736837

# 61
Не знам дали да го напиша, да не ме вземете за една от семейство Сафетови. Но се смях снощи на епизода, поне на определени части, а сега на някои от вашите постове. Може би след всичко прочетено предишните дни на снощния епизод гледах като на нещо досадно с временни проблясъци на хумористичните изяви на Сафет-  младши като това, че си поиска още халва и водичка. И после, когато разказваше за сертифицирания си курс в Тайланд. Има си такива фетишисти и не са опасни. Просто Суна, ако беше по-опитна, може да го манипулира както си реши Сафет, ама тя е една изплашена патка. А и Аби въздух под налягане- заблудили са филанкишията. Грабваш и бягаш. Другата смехория беше олицетворението на "светенето" от британския виц, когато на балкона в сюблимния момент пристигна Буче. По-голямо наказание от това да видиш любимия да прави любов с друго момиче не мога да си представя. А тя остана и да гледа. И последният ми повод за забавление беше очакванията ви Мерт и Афра да продължат действията си след като са завършили снимките. Първо действия няма, а има "обърни се натук", "обърни са натам". Да не се вижда кожа повече отколкото трябва. Даже Мерт стана обут в гащи от леглото. За идея ви качвам една снимка как се снимат такива  сцени и че в стаята има поне 20 души. За актьорите това си е път към ада, защото ставаш безчувствен. Като при балетистите. Пак повтарям- моля за извинение тези, които истински се вълнуват. Всичко това е съшито за мен с бели конци и няма грам художествена стойност. Единственият образ , на който вярвам e на Халис. Да, вярвам че традициите и културата в съседката могат да създадат такива тирани.

Съгласна с теб относно заснемането на горещите сцени. На някои им се получава химията, идва им отвътре- такава видях м/у Нихан и Кемал (Черна любов). Бурак не игра толкова пламенно дори с жена си в "Чучулигата".

# 62
Аз пък се замислих за майката на Афра. Как ли се справя с коментарите на сцената. Много от зрителите  са във възторг , но има и такива ,които напълно я отричат. Има чак призиви да се свали от нета. Засягат чак влиянието и върху младите.Аморална била .На тези хора щъркелите им носят бебетата сигурно.
Най ми хареса един  който пита под видеото :"Другият  Мерт гледа ли ?".

И двамата  играха на макс.  Спомена се че тениска  облича , ту единия ,ту другия. Не е съвсем така. Например когато я целува по гърба  е когато се гушкат ,а Пело ги гледа и двамата  са си голи /поне там  където виждаме/. Не вярвам да са  пъхнали възглавница  помежду им Simple Smile. Това как се снимат сцените на всички ни е ясно. Предполагаме и какво струва в емоционален план на актьорите. Но ние сме зрители. Не ме интересуват особено нещата от кухнята. Киното е МАГИЯ. Аз затова гледам ! Игнорирам това което знам и се наслаждавам !
Този епизод ме люшкаше от крайност в крайност , затова  харесвам дизито.

В този епизод като че ли видях и страх в Кязъм. Осъзна се той , че тия са пълни кукута и реши да спаси едната дъщеря за сметка на другата. Това отиване на Сейран при Ферит му даде коз да я върне в Антеп , за да не попадне при Тарък.Не че онзи ще се примири. Ще си търси обещаното. Войната ще се премести в Антеп. Щом Хатуч напуска след сезона да видим как ще я извадят от играта. Или  инфаркт  или при защита на Сейран  според мен.
Пело - колко трябва да се мразиш , за да си причиняваш това. Гони я , обижда я , пренебрегва я  - не и не ! Няма такова животно !
Халис ! Един диктатор , който осъзнава че всичко се сгромолясва - семейството му ,авторитета му. Не може да преглътне  че внук му може да се окаже по-мъж от него.
Мрази Сейран затова ,че наруши реда и спокойствието му и така пазената чест на фамилията. Коя е тя , че ще напуска семейството , когато реши. Че ще му опонира. Че няма да се страхува и трепери пред него. Очаквам след "оттеглянето на Хатуч и него да му връчат еднопосочния билет - нали много я обича.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 10:57 от Kami_J

# 63
Като си говорим как се снимат сцени, видях снимки от сцената на Суна и Саффет. Вие представяте ли си тези хора как са успели да не умрат от смях, да останат сериозни? Искам видео зад кадър Joy

JoyJoyJoyJoy

Ето това за мен е висша форма на актьорско майсторство. Когато има страст и ГГ се харесват е лесно, ама тази психария как се играе?

Значи ще ви замоля, тези, които давате примери за горещи сцени от други сериали, дайте малко повече инфо, че да ги видя и аз, ако пък намерите и някой клип ще ви почерпя нещо по избор HugKissing HeartJoy

# 64
Забравих да пиша за Кязъм и за Хатуч. Харесва ми как показват Кязъм като противоречива личност, меркантилен до мозъка на костите, жесток, но в същото време той прегърна Ферит бащински, той пророни сълза за Суна, защото знае, че я хвърля в огъня. Но и знае традициите там, познава и нрава на такива като Сафетови и че кланицата може би тепърва започва. Хатуч също гледа през призмата "престъпление-наказание". И Суна е жертвеното агне да се спре кръвопролитието. Не разбрах защо Орхан беше наречен убиец от жена си...(нещо съм пропуснала), която ми хареса как изигра ролята си. Образите са интересни и непознати за нас. Не си представям как цялата фамилия Сафетови ще отиде на поклонение и после ще яде халва от "уважение" към Халис. Просто не си го представям. Но може би това е силата на традициите. Ако босовете не проявяват уважение един към друг, макар и във война, никой няма да ги уважава. Ако сега направим проучване сред списващите тук: изходът беше в откъсването от тази среда- търсенето на собствен път. Но не, трябва да се стои в имението под един покрив с целия род. Трябва да се чака Фуат да донесе пари, да не би да им се наложи да работят. На никого от тях- Ферит, Суна, Сейран, Аби не идва наум да се хванат на работа и да си живеят живота. За толкова време можеха да са в Бургас, а не в онази гора на палатки. Но това е нашето мислене. Тяхното е, че живот извън рода и местните от Адана няма. Дори да са врагове са ти по-близки от тези, които са навън.

# 65
Николета Кирилова, поне го сложете в скит текст този спойлер, вчера писаха да има филтър за спойлери, нека се уважаваме взаимно.

# 66
На всички много ни се иска да свършат и с дъртия г@з но мисля че ще го гледаме и втори сезон за жалост..

# 67
Заснемабето на секс сцените винаги е изпитание за актьорите. Гледах интервю с Янина Кашева в което каза, че режисьора ги е накарал с Иван Иванов да се съблекат чисто голи и да се видят така...диби дюс , да свикнат с телата си.
След това в снимачния процес в стаята е имало дамо двама души , един държащ осветлението и един оператор. Всичко в сцената е както те двамата са го усетили, а не както режисьор им диктува.
Никоага не се знае какво изитвят докато снимат.
Относно споменатия актьор, че дори с жена си не бил толкова горещ...ЕЕ много ясно, нали му е жена.....пипал, галил...друго си е на чуждо 😆

# 68
Аз пък се замислих за майката на Афра. Как ли се справя с коментарите на сцената. Много от зрителите  са във възторг , но има и такива ,които напълно я отричат. Има чак призиви да се свали от нета. Засягат чак влиянието и върху младите.Аморална била .На тези хора щъркелите им носят бебетата сигурно.
Най ми хареса един  който пита под видеото :"Другият  Мерт гледа ли ?".

И двамата  играха на макс.  Спомена се че тениска  облича , ту единия ,ту другия. Не е съвсем така. Например когато я целува по гърба  е когато се гушкат ,а Пело ги гледа и двамата  са си голи /поне там  където виждаме/. Не вярвам да са  пъхнали възглавница  помежду им Simple Smile. Това как се снимат сцените на всички ни е ясно. Предполагаме и какво струва в емоционален план на актьорите. Но ние сме зрители. Не ме интересуват особено нещата от кухята. Киното е МАГИЯ. Аз затова гледам ! Игнорирам това което знам и се наслаждавам !
Този епизод ме люшкаше от крайност в крайност , затова  харесвам дизито.

В този епизод като че ли видях и страх в Кязъм. Осъзна се той , че тия са пълни кукута и реши да спаси едната дъщеря за сметка на другата. Това отиване на Сейран при Ферит му даде коз да я върне в Антеп , но да не попадне при Тарък.Не че онзи ще се примири. Ще си търси обещаното. Войната ще се премести в Антеп. Щом Хатуч напуска след сезона да видим как ще я извадят от играта. Или  инфаркт  или при защита на Сейран  според мен.
Пело - колко трябва да се мразиш , за да си причиняваш това. Гони я , обижда я , пренебрегва я  - не и не ! Няма такова животно !
Халис ! Един диктатор , който осъзнава че всичко се сгромолясва - семейството му ,авторитета му. Не може да преглътне  че внук му може да се окаже по-мъж от него.
Мрази Сейран затова ,че наруши реда и спокойствието му и така пазената чест на фамилията. Коя е тя , че ще напуска семейството , когато реши. Че ще му опонира. Че няма да се страхува и трепери пред него. Очаквам след "оттеглянето на Хатуч и него да му връчащ еднопосочния билет - нали много я обича.

Винаги ще има доволни и недоволни, въпроса е да ги игнорираш.
Нали искаха салвет. Хич да не ги жалим, ние се възмущаваме тук от лошите неща, а те...морал, забранени неща, ама обсъждат сцената...извратеняци...

# 69
Актьора играещ Сафет много ме кефи. Ето как добра игра може да направи така, че актьора да ни хареса, въпреки отрицателната роля.
При Буче това липсва - бездарна актриса и кофти роля е лошо съчетание.
За нея в пълна сила е - ти я гониш през вратата (Ферит/зрителите), тя влиза през прозореца (буквално)😁😀😀

# 70
Николета Кирилова, поне го сложете в скит текст този спойлер, вчера писаха да има филтър за спойлери, нека се уважаваме взаимно.
Извинявам се

# 71
История с тениска-без тениска

Сега феновете са изкарали тази снимка и коментират, че до Сейран имало сутиен и г@щи, аз традиционно не виждам нищо, но как да не споделя. Това сигурно Гюнтер лично го е сложил, за да има яко коментари. Иначе за 7 часа над 2млн гледания има тази сцена

Да добавя за актьорът, който играе Саффет, май писах тук, но той е театрален актьор и се оказва, че е много добър такъв. Много го харесвам и аз как се справя с ролята.

# 72
Трудна е актьорската професия. Навремето разкъсаха Катя Паскалева за сцената с изнасилването в "Козия рог"- нещо нечувано в българското кино от онова време. Каква ли не я изкараха Катя- в т.ч. че са я напили за да играе. Не, това просто е професия и се стараеш както можеш. Така стигаш до Кан. Но защо направих сравнение с балетистите- от толкова "телесност", от това , че си непрекъснато в досег, непрекъснато тактилен психическите изменения са огромни. Нарича се Окситоцин. За мъжете може да действа и унищожително. При жените поражда желание и удовлетворение, но като се изчерпи- стига се до депресия. Но това е друга тема...

Благуна, изпратих на лично съобщение.

# 73
Последно да ви разсмея и съботата мен чака Wink

Най-щастливият оператор. Молби към него: човек, дай да видим пълната версия на пълната версия Grinning

"Как можа да стоиш до това легло и да не припаднеш, брат?"

Ферит Сейран

# 74
Хубавото на техните сцени е , че има всичко И любов и сексуален подтекст 😍 Режисьорката ги познава много добре и знае до къде и колко В първата сцена Мерт беше водещия Тук оставиха овациите за Афра 😍Но Афра и в двете сцени води този път пред Мерт

Общи условия

Активация на акаунт