Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 27 347
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
На мен в главата ми се появи нов въпрос. Латиф , Сейран гола ли я намери в стаята ? В таЯ стая Аврамов дом- всеки влиза и излиза как му е кеф.

# 76
От снощи се смея на този коментар, да взема да го дам и на вас Grinning

https://twitter.com/srkandic/status/1662224523964596226

# 77
Една молба имам нека не коментираме повече бившите на нашите защото според тази логика и на Мерт бившите ядат шоколада и бършат сополите.. 😂
АфРам изградиха една приказка за нас почна с много красиво приятелство, но е ясно че младите се обичат от очите им когато се заговори за другия
Това се отрази на играта им щеш нещеш това е неизбежно
Пък и коя жена не би искала момче като Рамо за себе си от всичко което описват за него?
Абдул Джелил амджа е харесал он излемето
Харесва снахата?
Гордее се със сина си.. Но не че е целувал снахата а като цяло. Това момче ме прави сама да си при казвам всеки петък. Ферит плачи и ние с теб чистите души плачат страхувай те се от тези които искат а не могат от опит го знам.
Всичко е прекрасно колкото до СейФер нямаше да се развеждате деца мои
Казвам деца защото и двамата са по малки от мен. Само 3-4 години разлика с Феро.
Ферит е останал в детството си за съжаление
 Сейран по зряла но и нейните изпълнения не бяха окей и точно където ме е подразнила аз съм го казвала и за него че в отрицанието си да избяга от нея беше на хиляда парчета всеки път
Сега обаче е друго младите се обичат, но единия сам си окачи бесилката с брака с Пело.
Другия искат да му я сложат насила
Разделите им ръцете. А сърцата тях можете ли?
Съмнявам се! Последната сцена беше убиец въобще се чудя какво мога да направя но чакайте новото ми видео до седмица - две. Това е единственият начин да убия брашляните в мен.

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 12:07 от x BlackRose x

# 78
  • Яко в Матрицата...
На мен в главата ми се появи нов въпрос. Латиф , Сейран гола ли я намери в стаята ? В таЯ стая Аврамов дом- всеки влиза и излиза как му е кеф.

А пък аз се питам, Ферит дали разбра, че не е трябвало да пита Юсуф бил ли е със Сейран...

# 79
  • София
Рейтингът бая е паднал Flushed Тука ме изненадаха. Комшиите обичат да гледат драма, защо така? Thinking

Скрит текст:
Благуна, вярно че имаше речи… Е, тогава е разбираем спадът.
И защото се очакваше тежък епизод, който се оказа даже и по-тежък + няма СейФер. Да, има халвет, но сега тя заминава за Антеп, а той ще се жени за Пелин. Аз смятам да си ги спестя тези емоции. 3 епизода ще гледам подготовка за сватба с Пелин, опит за самоубийство, психарии на Тарък, Сафет и фетишите му и т.н. Затова е спаднал рейтинга. И той сигурно няма и да разбере, че тя е бременна, ще си седне на сватбената маса като пич.

От епизода спокойно можех да изгледам само последните 5-6мин и да не се стресирам цели 2 часа.

# 80
  • Яко в Матрицата...
Мише, аз смятам, че Ферит трябва да се ожени за Пелин, за да разбере, че всяко действие си има последствия. Не може да правиш на някого напук и да си мислиш, че след това няма да платиш някаква цена. Да, това предложение за женитба, беше тригерът, който изкара Сейран от гордостта, в която се беше вкопчила. Но сега какво? Накъде?

Същото важи и за Пелин. Трябва да изпие горчивата чаша докрай и да се "наслади" на брак с мъж, който никога не я е обичал.

# 81
Мен по ме притеснява съдбата на Сейран. Ферит с Пелин ще се справи. Ама Сейран с Тарък?

# 82
Рени, 👍👍👍

Вчера гледах епизода, но не всичко от превода чух добре. Ще гледам последните 30 Мин с бг превод, но сериала няма да го спирам. Както вчера накрая Сабрина каза, че всичко това го има в реалния живот и е хубаво, че ни показват такива хора ( ставаше дума за Сафет и обувките). Всеки е чувал за такива болни хора, но малко са се сблъсквали с тях ( и Слава Богу).
Мисля си, дали няма да стане като при Черна любов, Тарък да отглежда детето на Ферит 🤨🤔

# 83
Според мен Квзъм изпрати Сейран е Антеп именно ,за да я спаси от Тарък.
Ферит няма да се ожени , според мен ще я зареже или на сватбената маса или още преди това и ще ходи в Антеп да си търси фъстъка.Дай боже и малкото фъстъчено да е на път.

# 84
Аферин на СЦ ...успяха да принизят Сейран до Пелин .Сега  остава да я качат  и на дувара .....
Сейран тепърва ще скубе коси и къса живо месо  от плътта си . .... ще плаща  и  за смъртта на Фуат....

Ако има и бебек ....ще  има и тезгях -Кязъм и Халис ще наддават за торун-ум ..а ,чий ще е ?!?!? И Аллах незнае ....
Ферит ,ако се ожени за Пелин явно не ще се измъкне  от "боклука  на Истанбул " .....и "каноните "  Халис-ови .....

Жалко за погубените млади животи ,без изключение .....Сейран ,Суна , Фуат ,Ферит , Абидин,Пелин  .....дори  Тарък и Саффет.......оковани души !!!!!

# 85
  • София
Аз се питам едно нещо - Ферит бил ли е реално с Пелин? Ако е бил, 100% двете с майка й щяха да пледират за бременност...

Последна редакция: сб, 27 май 2023, 14:19 от Gugutka52

# 86
  • Яко в Матрицата...
Аз се питам едно нещо - Ферит бил ли е реално с Пелин? Ако е бил, 100% двете с майка й щяха да пледират за бремонност...

Пелин и Ферит са консумирали връзката си още преди да се появи Сейран на хоризонта. Но когато Пельо искаше да прелъсти Феро, той се заключи.

# 87
Бил е .. ама той от месеци не я е докосвал , откакто се ожени за Сейран май не са правили нищо , само го прибираше пиян.Та затова няма как да пледират бременност.
Тя сама му го каза , какво му ставало от месеци не я е бил докоснал.

# 88
Не мога да намразя чистосърдечно Халис, колкото и добри причини да ми дава...
Съжалявам го.
Човекът има проблем с гнева. Ферит е наследил това от него. И двамата са огън. Фуат и Орхан са по- смирени, сдържани, но и по- страхливи, нерешителни.

Имаше моменти, когато Халис беше едва ли не единственият, на когото разчитах да запази СейФер заедно. И той се опитваше по своя си начин, но двойката тогава беше с други настройки. Не уважаваха и не оценяваха чувствата които се зараждаха в сърцата им, потискаха ги, отричаха ги, страхуваха се, дори се бунтуваха срещу тях. Обидиха се, нараниха се взаимно. Как този насилствен брак да смири двама непримирими?

Гневът превзе тотално Халис, когато Сейран си тръгна за втори път. Той й вярваше, мисля че наистина вярваше само на нея... Вярваше в силата й, във въздействието й върху Ферит, виждаше любовта им според мен.
А, после му затвори телефона... и всичко приключи. Smirk
Егото Корханово, което замъглява здравия разум...
Халис, направи много неща по грешния начин, но намеренията му бяха добри. Както се казва, "пътят към Ада е постлан с добри намерения" Simple Smile А, Адът на Халис е собствената му съвест.

Сега, като прибавим и гневът, който си е почти винаги неизменен етап от човешката мъка, картинката изглежда ужасяващо. Човек търси виновни за загубата, дали в другите, дали в себе си, дали в Бог. Халис обвинява Сейран, Гюлгюн вини Орхан, Ферит поглежда в себе си...
И това ще мине...
Винаги съм харесвала откровените разговори между Халис и Сейран или Ферит.
Последно Сейран му каза, че името Корхан й е донесло само болка, мисля че е време да поговорят отново.

# 89
Проблемът на Халис е, че той си мисли, че е в правото си да взима решения вместо другите. Много грешки направи, но от никоя не си взе поука - да се спре да се меси навсякъде, да зачита другите като личности, да си мери приказките (или направо по-добре да замълчи). Речникът и епитетите му са потресаващи и то към тай- близките му хора. Гневът му е в характера още от младини. С напредване на годините човек става по-смирен, по-разбиращ, но при него това го няма. Крещенето му е акт на безсилие и не мисля, че вече може да се промени към по-добро, щом и смъртта на собствения му внук, не го промени.
Пак да кажа, че много театрално и пресилено се справя с викането Четин Текиндор. С този мек тембър, който има му отива да говори тихо, дори шепнешком и тогава въздействието върху зрителя е много по-голямо, отколкото когато му изхвърлят жилите от напъване .

Общи условия

Активация на акаунт