Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 575
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Тази вечер ще чакаме новия фрагман дано е по добър и от първия

Е на тая целувка се изядоха!😂

Аз искам изненади (приятни) в епизода , както хубаво бяха скрили, че ще има халвет миналата седмица.
Нека са гадни фрагманите , само после серията да ни е хубава.

# 511
Латиф...противоречив персонаж. Представен ни е като вярващ и молещ се, но в един момент действа противно на вярата- нехайства за неморалността в имението. Стаята му е изчистена откъм предмети, но има бюро и светлина, която го осветява, тук трябва да се внимава. На бюрото има блок и молив- акцент върху личността му, която той е пазил в тайна от хората в имението.

# 512
Няма такъв цирк сутрин и почва да ми писва сериозно стоя си чакам рейс а минава цял плейлист докато ида до работа още един иди обясни после че няма автобуси да не коментирам че ме подминаха без да спрат направо нямам думи 🤦‍♀️🤷‍♀️ за какво вземат заплати? Нейсе...

Гифа с целуфаня е на Дерин едно момиче което познавам покрай ЗИ но пак сме в един фандом 😎 пуснах го докато направя моите.
Еве и аз нямам търпение ашк искам и паралелна сцена на фъстъците 😎❤️ този път може извън магазина да се срещнат цял Антеп ❤️🌹

Ферит Корхан винаги е прав... 🤷‍♀️

https://twitter.com/TheElle7/status/1662788449710080002?s=19

# 513
Диди, магазина за фъстъци бил преместен на друго място.

# 514
Мерт е снимаш в Бебек , май в апартамента на Пельо .. та сигурно той ще я заведе в болницата.
Уфф, грам не искам да я виждам тази.

Толкова да избягали от женкарското , че няма на къде.
Изкараха я тая Пелин като незаменимата му любов , така и не показаха как се задява с други жени.
Ба мен щеше да ми е интересно да видим малко повече нощния му живот , да взима Сейран с него , та тя да поревнува, да има такива закачливи сцени.
А те така зациклиха с тази Буче .. че съсипаха сюжетната линия.

# 515
Гюнайдън Kissing Heart

Това било предсмъртното писмо на Пельо Grinning

Мамо, вече не издържам. Видях Ферит и Сейран да се любят. Ферит винаги се отвращаваше от мен и не позволяваше да го докосвам. Но галеше лицето на Сейран. Мамо, аз никога не съм била в тази позиция.
Аз умирам, и ти ела след мен, да се срещнем в ада.

Днес на летището ще имат снимки, а от петък започват да снимат в Антеп. Честно казано, чакам с нетърпение да се върнем в топлата атмосфера там.
Уаааууууу... Винаги!? Е това осъзнаване е най-болезнено, ако е истинско писмото. Не й трябва ад в другия свят.

# 516
Е, да, щеше да е добре...Те обаче и Сейрян и Ферит са такива ревнивци, че пак щеше да стане мазаляк 😆
Време е да се разбере за интригата на Пело!
Мерт е снимаш в Бебек , май в апартамента на Пельо .. та сигурно той ще я заведе в болницата.
Уфф, грам не искам да я виждам тази.

Толкова да избягали от женкарското , че няма на къде.
Изкараха я тая Пелин като незаменимата му любов , така и не показаха как се задява с други жени.
Ба мен щеше да ми е интересно да видим малко повече нощния му живот , да взима Сейран с него , та тя да поревнува, да има такива закачливи сцени.
А те така зациклиха с тази Буче .. че съсипаха сюжетната линия.

# 517
Ама предпочитам да гледах ревност , огън.. чувства.А не само разправии за Пелин та Пелин.
Те ако показваха повече чувства и ревност , отдавна щяха да осъзнаят какво да един за друг.Ама сценария няма логична връзка.

# 518
Направо ми омръзна от тази Пелин чесно изключително противна ми е… и още един сезон ще я гледаме ужас направи !

# 519
Здравейте Благодаря за споделеното

# 520
Има толкова много изрязани сцени от епизода с погребението и то не просто масовка, а мега драматични. Та може и Абидин да са го изрязали. Аз гледах само 3, бяха по 4-5 минути, но ми дойдоха твърде драматични, много рев, много мъка.
Снимката, която пуснах на Мерт е близо до квартирата на Пелин.

Пътя от Антеп до Истанбул Heart

И Търо, че ми залипсва

# 521
Кате, фенска измислица е писмото, ама се доближава до истината

Благуна,  всички изрязани сцени ги има в преведения на български епизод. Понеже няколко пъти го споменаваш, да споделя и аз Sunglasses

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 10:39 от Еванджелин

# 522
Еве! Много се извинявам! Hug  Ама казвайте ги по-рано тези работи, за да не досаждам и да не се излагам. Ужас!
Понеже  не ги гледам преведени и не знаех.

Последна редакция: ср, 31 май 2023, 11:32 от Бл@гуна

# 523
Няма нищо, Благи,  просто уточних Kissing Heart

Феро бей на летището

# 524
  • Бургас
Цитат
Благуна,  всички изрязани сцени ги има в преведения на български епизод. Понеже няколко пъти го споменаваш, да споделя и аз Sunglasses    
Еве и групичка, надминахте Емрулах! Kissing Heart Heart Аз, за разлика от Благунка си гледам епизода най-чинно с буквички и още в началото нещо ми се видя съмнително....Така, че да си кажа - тази серия три пъти я гледах, за да се уверя, че сте поставили всичко изрязано! Евала ви! Yum
А днес - фрагче май се задава...Дано видим със Суна какво става...Все пак не остана....малко по малко всички се отправят към Антеп и финала....дано ни пощадят и ни оставят да мечтаем за нещо хубаво през лятото!
А феновете продължават да разкостват пиксел по пиксел сцените, та чак бенките открили, че им съвпадат Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт