Афра Сарачоулу и Мерт Рамазан Демир/Рибарче/Проекти и Колеги /Тема 16

• 26 532
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Афра да му беше сложила едно mavi boncuk 🧿, че какъвто е секси да не го урочасат.

# 646
Много хубава реклама на Рамо, направо да ни се допие сокче и на нас Sunglasses

# 647
Ее, Търо, какво се прави..нали и с 4 деца я взимаше...или очакваше девствена да я вземе след като е била женена?!
За малко, добре, че Феро оправи тази грешка навреме. Sweat Smile
😅😅 Сетих се за онова клипче от тик ток, дето й вика "Ти си още момиче на 19 години, аз на какви неща ще те науча" 😅😅😅😅 и после има такива сцени 😅😅😅

# 648
А тоз симпатяшко, ако ще дава СейФерския пръстен, да го дава, че отивал в сериала на Бурак и Ханде

# 649
Момичета чета Ви и се смея на кокетните Ви коментари, ние сме най якият тандем сценаристите пасти да ядат пред нас и нашите размисли и страсти Simple Smile

# 650
Пак са я почнали, че лъже, заради последните спойлери.

Тя писала - пътят е дълъг, земята хлъзгава.
Каквото и да иска да каже.

# 651
  • Дъблин
https://youtu.be/V6bVsUxZpmk

Понеже тотално вече изкукуригах по СейФер и намерих този клип. Ферчо тук е толкова люттт и ревнив, че кърти!!!!

П.с на няколко пъти ми попада едно клипче с Серенай свири на пиано…. Това от кой епизод е? Реклама ли е?

# 652
https://youtu.be/WVNK-P83pWQ

https://youtu.be/V6bVsUxZpmk

Понеже тотално вече изкукуригах по СейФер и намерих този клип. Ферчо тук е толкова люттт и ревнив, че кърти!!!!

П.с на няколко пъти ми попада едно клипче с Серенай свири на пиано…. Това от кой епизод е? Реклама ли е?

А тоз симпатяшко, ако ще дава СейФерския пръстен, да го дава, че отивал в сериала на Бурак и Ханде

Актьора нещо се подведе още в началото. Напусна Рибарчето за да се включи в друг сериал и секна работата на Феро ( още от там историята нещо мръдна от първоначалният си замисъл- поне според мен) Сега нов проект...явно предният не е устоял на конкуренцията...Да си беше седял при нашите пиленца.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 22:15 от Ela1

# 653
Утре Ферит има РД да видим дали ще го отразят това нещо в епизода.

# 654
Днес пак ври и кипи от спойлери, снимки.
Един наводнява ефира, че Ферит и Пелин ще се оженят и двамата ще ходят в Антеп.
Емрулах не се е въздържал и му е отговорил. Режисьорката и тя се е включила

Е: Наистина, супер логично. Как не ни е дошло на ум?  И Казъм, и Зерин ще имат таен никях при имама, после ще я заведе при Есме, като втора жена. Халис ще започне да работи като продавач на баклава в магазина от първи епизод, а Абидин ще е собственик на хамам в Антеп.
Извинявай, фендом, реших да отговоря.
Б: Ахахахах отлична идея, заклевам се!

# 655
# 656
Много са остроумни, направо умрях от смях 😂😂😂 Тъпанари! 😂

# 657

Ех , напомни ми , къде бяхме и къде сме сега .Сейран къде я беше поставил сценаристта На висоти! Образована с мечти  Сега е на побоя и психопата Тарък  Язък Принизиха образът и до нищото Да я  разведат и пребиват , сега и  заради това , че е получила любов

Чак и майката на Афра не е издържала на тези "красиви" спойлери

# 658
Не, че ще ходят Ферит и Пелин в Антеп, а че Ферит ще отиде, но вече като женен за Пелин.
Феновете затова побесняха. Дано не са прави, ама...
Режисьорката нещо много завоалирано отрича.

Мерт заминал за Антеп с Ерсин

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 23:11 от Еванджелин

# 659
Е след думите на Ферит към Пелин , че не може да живее без Сейран , не знам каква сила може да го накара да се ожени за нея.
Той вече не се интересува от никого , нито дядо му , нито баща му .. със всички се сбогува и е готов да избяга с нея.Щом веднъж е взел това решение и е готов да се откъсне .. кои и как ще му попречи?
Единствения вариант е да отмъщава , но не вярвам да причини това на Сейран,само за да отмъсти на змиите.

Последна редакция: чт, 01 юни 2023, 23:20 от Marbellaa

Общи условия

Активация на акаунт