Медицински център "Св. Иван Рилски" - гр. Тутракан /тема 6/

• 43 742
  • 777
  •   1
Отговори
# 765
Момичета, при стимулация в клиниката до колко часа сутрин трябва да се отиде за кръвни изследвания, 10ч примерно късно ли е?
Също така, трябва ли мъжа ми задължително да идва с мен при стартиране? Има ли някакви документи, които трябва да подпише същия ден, ние сме по фонд и той реално е дал вече съгласието си, че ще участва т.к. 😀

# 766
Момичета, при стимулация в клиниката до колко часа сутрин трябва да се отиде за кръвни изследвания, 10ч примерно късно ли е?
Също така, трябва ли мъжа ми задължително да идва с мен при стартиране? Има ли някакви документи, които трябва да подпише същия ден, ние сме по фонд и той реално е дал вече съгласието си, че ще участва т.к. 😀

При мен момичетата от регистратура всеки път ми записваха на една бележка към колко часа да дойда за кръвни изследвания и хормоните, които трябва да пусна. До колкото помня интервалите бяха след 8,30 до 10 ч. Мисля, че не е проблем да пуснете и в 10ч., тъй като преди прегледа при доктора трябва да са готови, а той е около 14 ч. Относно дали партньора трябва да идва, не е задължително, аз ходих сама по време на стимулацията. Единственото, което трябва и той да попълни е книжката с информираното съгласие, но може да си я вземете вкъщи да я попълните или в деня на пункцията.

# 767
Привет от мен. Вчера ми беше първият преглед при д-р Л.Бойчев. С две стимулации и четири трансфера в две различни клиники. Последните две завършиха с биохимична. С тежък мъжки фактор сме и за първи път доктор назначи изследвания на мъжа ми. Каза ми как стоят нещата без преувеличава и да ми дава напразни надежди. Та спермограмата на мъжа ми е с диагноза олиготератозооспермия, олигозооспермия - средна степен. ДНК фрагментация - добър оплодителен потенциал (като беше по-зле, но е с подобрение благодарение на лечение назначено от мен). Въпросът ми е има ли успели с толкова тежък мъжки фактор. Обясни ми, че ще разговарям допълнително с ембриолози. На мен задължително назначи биопсия на матката. Благодаря за вниманието 😊

# 768
Привет от мен. Вчера ми беше първият преглед при д-р Л.Бойчев. С две стимулации и четири трансфера в две различни клиники. Последните две завършиха с биохимична. С тежък мъжки фактор сме и за първи път доктор назначи изследвания на мъжа ми. Каза ми как стоят нещата без преувеличава и да ми дава напразни надежди. Та спермограмата на мъжа ми е с диагноза олиготератозооспермия, олигозооспермия - средна степен. ДНК фрагментация - добър оплодителен потенциал (като беше по-зле, но е с подобрение благодарение на лечение назначено от мен). Въпросът ми е има ли успели с толкова тежък мъжки фактор. Обясни ми, че ще разговарям допълнително с ембриолози. На мен задължително назначи биопсия на матката. Благодаря за вниманието 😊

Здравей! Включвам се да ти вдъхна кураж и надежда! Ние сме също с мъжки фактор - олигоастенотератозооспермия, като преди това ММ си беше направил операция за варикоцеле. Имаме неуспешен опит в друга клиника, приключил в 9 г.с. В Тутракан бяхме при Б. Бойчев, първият трансфер нямах дори имплантация, вторият беше ЗЕТ на последните ми два ембриона и имам успех. Сега съм в 24 г.с. Вече се бяхме замислили за Турция, но ето, че нещата се случиха. Като цяло имат на много добро ниво апаратура и ембриолози. Разбира се, много хора казват, че е минус чакането там, но в крайна сметка се преглъща, а докторите са наистина много добри специалисти. Само да отбележа, че и моето състояние не е перфектно, имах проблем с качеството на яйцеклетките и имахме много малък брой читави ембриончета. Стискам палци нещата да се случат максимално бързо и да имате успех още от първия път! 😇

# 769
И ние сме с тежък мъжки фактор, 3 неуспешни опита в друга клиника (1 биохимична, 2 без имплантация), но при Л Бойчев успяхме. Имахме 10 оплодени яйцеклетки, до 5ти ден оцеляха само 2, които върнаха, бяха се имплантирали и 2те, но само едната се разви.

# 770
Благодаря ви за подкрепара! Чакането не ме притеснява, по-скоро пътя. Чувала съм много добри отзиви за доктора отностно работата му и човешкото му отношение, а това е важно. Омръзна ми да гледат на мен като на банкомат.

# 771
Алва, не се притеснявай от пътя. Ние пътувахме по 600 км в едната посока, има хотели за нощувка, и си правихме и почивка там, в Силистра, че и до Русе.
Там ходих и на трите фетални - има най-добрата апаратура, втора такава извънземна машина има още една в София, там избрах и да родя, и ако се наложи, пак там ще е, нямам сраствания, няма следа от операцията, а сега вече и 3 пъти ходих на контролен преглед.

# 772
Здравейте,момичета
Имам 1 стимулация при д-р Б.Бойчев,оплодихме 5 ембриончета,направихме 1 свеж и 1 ЗЕТ след година,не бяха успешни за жалост.
Искам отново да отида там и да не ходя в Турция,но бих искала да питам при успелите мами какво направиха след неуспешен опит.
Според мен докторите са страхотни и целия екип много ми харесва,пр не мисля,че изследванията са им силна част,а предпочитам да е тук,отколкото в Турция

# 773
Здравейте,момичета
Имам 1 стимулация при д-р Б.Бойчев,оплодихме 5 ембриончета,направихме 1 свеж и 1 ЗЕТ след година,не бяха успешни за жалост.
Искам отново да отида там и да не ходя в Турция,но бих искала да питам при успелите мами какво направиха след неуспешен опит.
Според мен докторите са страхотни и целия екип много ми харесва,пр не мисля,че изследванията са им силна част,а предпочитам да е тук,отколкото в Турция

Здравей! Бях по същия начин като теб, стимулация, свеж - неуспешен и след това вече зет - успешен. След свежия трансфер доктора реши да ми пусне изследване за уреаплазма и микоплазма, при което ми излезе + едната бактерия. Лекувах я близо половин година, много упорита се оказа. Дали тя е била причината за неуспех не мога да кажа, но след като я излекувах нещата се случиха. Дано на следващия трансфер имаш успех! Стискам палци! 😇

# 774
Здравейте,момичета

Здравей! Бях по същия начин като теб, стимулация, свеж - неуспешен и след това вече зет - успешен. След свежия трансфер доктора реши да ми пусне изследване за уреаплазма и микоплазма, при което ми излезе + едната бактерия. Лекувах я близо половин година, много упорита се оказа. Дали тя е била причината за неуспех не мога да кажа, но след като я излекувах нещата се случиха. Дано на следващия трансфер имаш успех! Стискам палци! 😇

И аз бях така:)При мен лекувах година и бях с 3 ембриона,2 както казаха те страхотни и 1 бавен.Поставиха 2та хубави и не се получи.Сега не знам бавния какво се прави мен малко ме е страх,а от друга страна за първи път чета в друга тема,че се пускат много други неща и сега се чудя да ги пусна ли на моя глава и да пробвам пак там или да отивам в Турция.Имам и 1 стимулация в друга клиника и като цяло това ще ми е 3ти опит.
Имам познати,които 7-8г пробваха в България и чак като отидоха в Турция им откриха,че тя не произвежда някакъв хормон или ензим и станаха нещата след това.

# 775
Има много неща който може да пуснете и да направите преди зет.... всичко което в България отлагат и не пускат веднага в турция ви го пускат без да ви питат.... затова там е толкова скъпо и затова там успеха идва една идея по бързо..... мой познати са с 3 опита в Турция и трите неуспешни и успяха в София в Надежда... клиниката в Тутракан работи с надежда но не това е важното.... опита за мен е по важен не прехвалените имена .... та ако решиш можеш да пойскаш тромбофилия, Ендуметриална биопсия, нк клетки ,  много неща който на пръв поглед не се виждат имплатационен прозорец. Генетични изследвания на вас и партнйора и на самите ембриони но това при следваща процедура защото те вече са замразени и няма как .... Успех😉

# 776
В Ин Витро центъра в Тутракан справят ли се добре с мъжки фактор и имат ли необходимата апартура?

# 777
В Ин Витро центъра в Тутракан справят ли се добре с мъжки фактор и имат ли необходимата апартура?
Справяне като оплождане или като бременост?
Ние сме с мъжки фактор и имаме една стимулация с 5 оплодени ембриончета

Общи условия

Активация на акаунт